Seurat

Parrat pärisivät Partaharjulla

Syksyinen viikonloppu kokosi Suomen Curlingseurat yhteen liiton syyskokouksen merkeissä. Tällä kertaa sääntöjen mukainen kokous järjestettiin seuraväen pyynnöstä Helsingin ulkopuolella. Pieksämäen Partaharju sai toimia isäntänä kokousedustajille. Pieksämäki tunnetaan lajipiireissä paitsi Juicen tekemästä asema-bluesista, myös aktiivisesta lajin seuratoiminnasta. 

Mukavan vilkasta maakunnissa

Viime  vuosina myös paikallissarjojen lisääntyminen ja kasvu on lajimme parissa ollut vahvaa. Harva vanhakaan lajijyrä enää osaa luetella kaikkia maamme paikallissarjoja, saati tietää niiden kuulumisia tai tuloksia. Siksi ainakin tämän talven pidämme lehdessämme seurapalstalla aktiivista kirjeenvaihtoa maamme muutamasta suurimmasta paikallissarjasta.

Jos olet kiinnostunut tuomaan julki myös oman sarjasi kuulumisia, joita ei vielä lehdessämme ole käsitelty, niin yhteyttä voi ottaa esimerkiksi osoitteeseen riku.harjula [at] helsinki.fi!

Koululaiscurlingin mestaruus palasi Hyvinkään keskustaan

Perinteinen koululaiscurling keräsi Hyvinkäällä jälleen paikallisista opinahjoista vajaan tusinan verran enemmän tai vähemmän lajin kanssa tekemisissä olleita joukkueita. Kaupungin lukiot olivat edustettuina vahvasti, kun Sveitsin lukiosta mukana oli kaksi ja Yhteiskoulusta kolme tiimiä. Härkävehmasta edusti kaksi joukkueellista nuoria ja Pohjoispuistoa yksi. Viimevuotista voittoaan ja kiertopalkintoaan yhdellä jengillä puolustamaan lähti Hyvinkään ammattioppilaitos.