Lahdessa curlingia kerran viikossa

Curlinglehden numero
Juttutyyppi
Kirjoittaja
Tommi Häti
Kuvat
-

Lahti tunnetaan aktiivisena urheilukaupunkina, erityisesti talvilajien saralla. Curling on myös kuulunut talvilajien valikoimaan jo lähes kymmenen vuotta. Harrastamien käynnistyi aikanaan Ankkurihallissa, mutta kun se purettiin niin sarjatoiminta siirrettiin Vierumäelle.

Pari kautta seuran puheenjohtajana toiminut Rami Toivonen on iloinen kun curling saatiin osaksi 2008 valmistunutta SOL  Areenaa. Hallissa on neljä rataa pysyvästi merkittynä jääkiekkokaukaloon.

– Sarjatoiminnassa on nyt mukana reilu kymmenen joukkuetta ja olemme saaneet hallilta yhden päivän viikossa käyttöömme. Käytännössä se aika menee perussarjatoiminnan tarpeisiin ja itse harjoitteluun ei juuri aikoja jää, Rami toteaa.

Lahtelaiset osallistuvat myös vuosittain seniorikisoihin ja joihinkin muihin yksittäisiin turnauksiin. Merkille pantavaa on myös rullatuoli-curlaajien aktiivinen ote ja he ovat tätä artikkelia kirjoitettaessa mukana lajin SM-kisoissa.

– Tulevalla kaudella pyrimme pitämään useita tutustumistilaisuuksia, joiden kautta jäsenhankintamme tulee tehostumaan. Muiltakin osin on tarkoitus lisätä suunnitelmallisuutta ja saada curlingille isompi jalansija Lahden alueelle, Rami lopuksi toteaa.

Curling Club Lahti ry:n yhteystiedot

Kommentit