Tänään viimeinen päivä ilmoittautua Etelä-Suomen paricurlingsarjaan

Katja Kiiskinen

Muistutuksena Etelä-Suomen pelaajille, että tänään on vielä viimeinen mahdollisuus ilmoittautua mukaan Hyvinkäällä pelattavaan Etelä-Suomen paricurlingsarjaan!

Mukaan on ilmoittautunut jo 10 joukkuetta eri paikkakunnilta, mutta vielä on tilaa!

Lisätietoa ja ilmoittautumisohjeet Etelä-Suomen paricurlingsarjaan:

https://www.curling.fi/fi/kilpailut/sarjat/62110

Pst, myös Hyvinkään paikallissarjassa on vielä tilaa halukkaille:

https://www.curling.fi/fi/kilpailut/sarjat/62109/joukkueet

Miesten ja paricurlingin edustusjoukkueilla hienoja otteita viikonloppuna kansainvälisillä jäillä

Katja Kiiskinen

Suomen joukkueilla oli hieno viikonloppu ulkomailla, kun miesten edustusjoukkue pelasi itsensä Prahassa finaaliin asti ja myös paricurlingin edustusjoukkue selvitti tiensä Tallinnassa jatkopeleihin ja kahdeksan parhaan joukkoon. 

Tule mukaan kehittämään curlingseuraasi!

Joensuun Curling ry

Hei curlingseurojen aktiivit,

Olemme Joensuun Curling ry ja toimimme kaudella 2021-2022 Suomen Curlingliiton toimeksiannosta suomalaisen curlingseuratyön kehitys- ja aktivointitehtävässä. Olympiavuosi 2022 tuo mukanaan uusia mahdollisuuksia kasvattaa seurojen jäsenmääriä ja tätä kautta curlingharrastajayhteisöä Suomessa: olympiacurlingia seurataan aktiivisesti kotikatsomoissa, jolloin myös kiinnostus kokeilla lajia varmasti kasvaa. Yhtenä tavoitteenamme on koordinoida vuoden 2022 alusta Pekingin talviolympialaisten avulla lisänäkyvyyttä lajillemme. Esimerkiksi avoimet lajiesittelyt, curlingkoulut, lattiacurlingtapahtumat ja yhteiset kisakatsomot curlingpaikkakunnilla saattavat edesauttaa uusien harrastajien liittymistä seuroihimme. Palatkaamme tähän asiaan kauden edetessä.

Aivan aluksi haluamme kartoittaa seurojen nykytilannetta haasteineen ja mahdollisuuksineen sekä seurojen halukkuutta yhteiseen keskusteluun ja toiminnan kehittämiseen. Teimme pienimuotoinen kyselyn ja toivomme, että saisimme yhden koordinoidun vastauksen kustakin seurasta. Sähköpostiviesti on lähetetty Suomen Curlingliiton jäsenseurojen yhteyshenkilöille.

Vastaattehan seurastanne kyselyyn alla olevan linkin takana ke 30.9. mennessä, kiitos!

https://forms.gle/cjaSbrSWdhvcRfYU8

Kyselyn vastausten perusteella suunnittelemme jatkotoimintamuotoja. Erikseen pyydettäessä voimme järjestää esimerkiksi seuravierailuja, webinaareja, keskustelualustojen organisointia sekä toimintamallien simulointia ja demonstrointia. Otamme mielellämme vastaan ideoita ja uusia ehdotuksia sopivista toimintatavoista ja yhteistyömuodoista!

Syysterveisin,

Elina Virtaala ja Ville Forsström Joensuun Curling ry:n seurakehitystyöryhmästä

Curlingliiton lisenssimyynti on avattu SuomiSportissa

Katja Kiiskinen & Markus Sipilä

Mukavaa kauden alkua jäsenille! 

Curlingliitto on ottanut käyttöön Suomen Olympiakomitean ylläpitämän SuomiSport.fi -palvelun, joka on laajasti muidenkin lajiliittojen käytössä. Tämän muutoksen myötä Curlingliitto siirtyy lisenssijärjestelmään syyskokouksessa 2020 tehdyn päätöksen mukaisesti.

Ratkaistu - Curling.fi:n palvelinympäristössä ongelmia

Markus Sipilä

Päivitys 12.9.2021: Sivusto on siirretty uuteen palvelinympäristöön ja näitä ongelmia ei enää pitäisi esiintyä

Curling.fi:n palvelinympäristössä on toistuvia ongelmia, jotka ilmenevät sivustolla satunnaisina (mutta valitettavan usein toistuvina) virheilmoituksina, tyhjinä valkoisina sivuina tai navigaation rikkinäisenä ulkoasuna. Sivun uudelleen lataaminen auttaa virheilmoituksiin.

Sivuston siirron valmistelu vakaampaan palvelinympäristöön on käynnissä. Pahoittelut tilanteesta!