Tutustu curlingiin!

Curling on monipuolinen ja sosiaalinen joukkuelaji, joka sopii kaikille!
Katso lähin seura, tule kokeilemaan ja löydä itsellesi uusi harrastus!

Prahassa naisten WCT turnaus syys-lokakuun vaihteessa

Jaana Laurikka

Prahassa järjestetään naisten WCT turnaus syys-lokakuun vaihteessa, 29.9-1.10.2023, 4-rataisessa, modernissa Roztyly curlinghallissa

Osallistumismaksu on 650e per joukkue , hinta sisältää tunnin harjoittelun torstaina ennen turnauksen alkua sekä lauantain yhteisillallisen. 

Liitteestä löydät lisätietoa turnauksesta sekä ilmoittautumislomakkeen, joka lähetetään sähköpostilla osoitteeseen coordinator [at] curling.cz

Voit myös täyttää lomakkeen suoraan verkossa: PRAGUE LADIES INTERNATIONAL 2023 | Curling CZ

Ilmoittautuminen 10.7.2023 mennessä. 

 

Suomen Curlingliiton kevätkokous 27.5.2023 klo 14

Katja Kiiskinen

Suomen Curlingliiton kevätkokous järjestetään 27.5.2023 klo 14 Hyvinkäällä Hotelli Sveitsissä.

Kokoukseen on mahdollista osallistua joko paikan päällä tai etänä Teams -etäyhteydellä. Etäyhteyslinkki ja ohjeet toimitetaan ilmoittautuneille ennen kokousta.

Pyydämme seuroja ilmoittamaan edustajansa kokoukseen ke 15.5.2023 mennessä sähköpostitse osoitteeseen katja.kiiskinen [at] curling.fi.

Senioreilla noin puolet MM-turnauksen alkusarjasta takana - Naiset hienosti lohkonsa jaetulla kakkossijalla

Katja Kiiskinen

Suomen joukkueiden turnaus Senioreiden MM-kilpailuissa Koreassa on edennyt alkusarjan puoliväliin. Naisten joukkue on hienosti kolmen pelatun ottelun jälkeen lohkonsa jaetulla kakkossijalla voittosaldolla 2-1, kun alkusarjassa on edessä vielä kolme ottelua. Miehillä on ollut tiukkaakin tiukempia pelejä, joissa ratkaisu on venynyt jatkopäällekin asti. Miehetkin ovat jo saaneet voittosaldonsa auki ja pelihallinta paranee tasaisesti, mutta niukkien tappioiden myötä miesten turnauksen kokonaissaldo on neljän pelatun ottelun jälkeen 1-3. Myös miehillä on kolme alkusarjan ottelua vielä pelattavana, eli vielä on mahdollisuuksia kiivetä sarjataulukossa ylöspäin. 

Tärkeä tiedote kansainväliseen toimintaan osallistuville pelaajille

Jaana Laurikka

Suomen Curlingliitto kehottaa kaikkia ulkomaisiin turnauksiin / tapahtumiin osallistuvia pelaajia kiinnittämään erityistä huomiota tapahtuman osallistujamaihin, ennen oman osallistumisensa varmistamista ja turnaukseen liittyvien kustannusten syntymistä. Toistaiseksi Suomen Curlingliiton linjaus on, että joukkue ei voi Suomen Curlingliiton alaisena osallistua turnaukseen, jossa on mukana joukkueita Venäjältä tai Valko-Venäjältä. Toimimme näin, kunnes kansainvälinen lajiliitto antaa asiasta tarkemman ohjeistuksen, jotta voimme varmistua asetettujen reunaehtojen täyttymisestä. Päätöksen taustalla on tavoite välttää tilanteet, joissa Suomen Curlingliiton alainen toiminta olisi ristiriidassa kansainvälisen olympiakomitean ohjeistuksen ja ennen kaikkea Suomen ministeriön asettamien reunaehtojen kanssa, jotta emme altistu mahdollisille taloudellisille sanktioille.

Tilanne elää kesän ja syksyn aikana. Epäselvissä tilanteissa kannattaa olla yhteydessä suoraan liittoon (huippu-urheilukoordinaattori jaana.laurikka [at] curling.fi), ajantasaisen tiedon saamiseksi KOK:n suosituksista asiaan liittyen.