Suomen tiistai-illan ottelu paricurlingin MM-kisoista YouTubessa

Juho Tiainen

Suomella on ollut tiukka aloitus Paricurlingin MM-kisoissa sillä eilen ja tänään vastaan asettuivat heti Ruotsin ja Norjan huippujoukkueet! Molempia vastaan Suomi kärsi 8-4 tappion tiukan väännön jälkeen.

Tänään illalla on luvassa harvinaista herkkua tällä kaudella, sillä YouTubesta pääsee katsomaan Suomen peliä MM-kisoista!

Ottelua pääsee seuraamaan Maailman Curlingliiton World Curling TV YouTube-kanavalla:

https://youtube.com/c/WorldCurlingTV

Suomi-Japani peli alkaa klo 21.30 Suomen aikaa!

Oikein paljon tsemppiä Akulle ja Oonalle Suomen curlingväeltä!

Paricurlingin MM-kisat starttaavat - Suomen joukkue valmiina tositoimiin

Katja Kiiskinen

Aberdeen, Skotlanti - Paricurlingin MM-kisat ovat valmiina alkamaan Aberdeenin ”curling-kuplassa”. Kisat pelataan 17.5.-23.5. välisenä aikana ja kisassa nähdään myös suomalaisväriä. Suomea kisoissa edustavat Aku ja Oona Kauste, valmentajanaan miesten maajoukkueessakin pelaava Paavo Kuosmanen. Suomella on hyvällä MM-kisamenestyksellä mahdollisuus hankkia MM-kisoista suora Paricurlingin olympiapaikka Pekingin 2022 talviolympialaisissa.

Sveitsi maailmanmestariksi naisten MM-kisoissa

Juho Tiainen

Sveitsi voitti naisten MM-finaalissa Venäjän Curlingliiton edustusjoukkueen sunnuntai-iltana lukemin 4-2. Kilpailussa pronssia vei Yhdysvallat, joka kukisti aiemmin sunnuntaina Ruotsin.

Seuraava curlingin arvokisa on 17.5. Skotlannin Aberdeenissa käynnistyvä paricurlingin MM-kilpailu. Suomea kilpailussa edustavat Oona ja Aku Kauste. Kilpailun seitsemän parasta maata saa suoran paikan Pekingin olympialaisiin. Jos Kiina on seitsemän parhaan maan joukossa, myös kahdeksas sija riittää olympiapaikkaan.

Opetusministeriö jakoi seuratukea, Copper Hill Curling Club sai 8000€

Mika Äikiä

Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt liikunta- ja urheiluseuroille lähes 4,5 miljoonaa euroa seuratoiminnan kehittämistukea. Seuratuen avulla lisätään lasten ja nuorten harrastusmahdollisuuksia sekä tuetaan paikallisen seuratoiminnan elinvoimaisuutta.

Turkulainen, Copper Hill Curling Club sai tukea 8000€ Curlingkärpäset -hankkeelleen. Nimi kuvaa sitä, että nuoriin kokeilijoihin pyritään saamaan ilmaisen kokeilukerran avulla ns. curlingkärpäsen purema ja sitä myötä innostus uuden lajin harrastamiseen.