Tutustu curlingiin!

Curling on monipuolinen ja sosiaalinen joukkuelaji, joka sopii kaikille!
Katso lähin seura, tule kokeilemaan ja löydä itsellesi uusi harrastus!

Haku Suomen Curlingliiton valmennusryhmään kaudelle 2022-2023 on avattu

Curlingliitto

Suomen Curlingliiton valmennusryhmähaku kaudelle 2022-2023 on avattu, ja hakuaikaa on 24.7.2022 saakka. Valmennusryhmään halutaan tavoitteellisesta kilpacurlingista kiinnostuneita henkilöitä, jotka ovat myös motivoituneita edustamaan Suomea maajoukkuetasolla. Hakeminen tapahtuu vapaamuotoisella hakemuksella, joka lähetetään Curlingliiton huippu-urheilukoordinaattorille jaana.laurikka [at] curling.fi. Hakemuksesta tulee ilmetä urheilijan kokemus curlingissa ja muissa urheilulajeissa sekä harjoittelumotivaatio ja sitoutumismahdollisuudet curlingiin tulevan kauden aikana. Valmennusryhmään valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti, minkä lisäksi valittujen nimet julkaistaan Curlingliiton verkkosivuilla.

Olympiapäivä valtaa Helsingin Olympiastadionin 20.7.2022

Curlingliitto

Suomen Olympiakomitea järjestää Olympiapäivän Helsingin Olympiastadionilla keskiviikkona 20.7. klo 10–17. Olympiapäivä on kaikille avoin ja maksuton tapahtuma, joka antaa yleisölle mahdollisuuden löytää kipinä uuteen liikuntaharrastukseen. Olympiapäivä on samalla Helsingin olympialaisten 70-vuotisjuhlien päätapahtuma.

Ilmoittaudu Curlingliiton tukemiin tarkkuuslajivalmentajakoulutuksiin!

Curlingliitto

Erinomaisia uutisia tavoitteellisesta harjoittelusta ja valmentamisesta kiinnostuneille: Suomen Olympiakomitean tarkkuuslajivalmentajakoulutusten 1- ja 2-tasot on mahdollista suorittaa vuoden sisällä. Vaikka kyseessä on valmentajakoulutus, sopii erityisesti 1-tason koulutuksen sisältö erinomaisesti myös seurojen curlingohjaajille sekä aktiiviurheilijoille ja -harrastajille.

Ilmoittautumisohjeet löydät tästä uutisesta erikseen kummankin koulutuksen alta. Koulutusten esitteet löytyvät liitetiedostoina tämän uutisen lopusta. Esitteitä saa jakaa eteenpäin seuroissa. Curlingliitto tukee koulutuksiin osallistuvia jäseniään maksamalla 50 % koulutusmaksusta.

Curlingkausi hiljenee, muttei lopu kesän ajaksi - ilmoittaudu kesän turnauksiin Leppävirralle ja Alavudelle!

Esa Kejonen

Vaikka curling on perinteisesti ajateltu talvilajiksi, järjestetään turnauksia ympärivuotisesti. Myös Suomessa!

Osallistu kesän turnauksiin Leppävirralla ja Alavudella - uutisesta ilmoittautumislinkkeihin.

Hyvinkäällä kaikille Suomen curlaajille 50-vuotisjuhla 11.6.2022 - Ilmoittautuminen päättyy 28.5.2022!

Katja Kiiskinen

Hyvinkään Curling täyttää tänä vuonna 50 vuotta!

Hyvinkään Curling ry juhlistaa upeaa 50-vuotista seurataivaltaan lauantaina 11.6. klo 18.00 alkaen Hotel Sveitsissä Hyvinkäällä ja kutsuu koko Suomen curlingväen juhlimaan yhdessä!

Pyörätuoliparicurlingin maailmanmestaruuskisat päätökseen - Karjalaisten saldona 3 voittoa ja 5 tappiota

Esa Kejonen

Sari ja Markku Karjalainen edustivat Suomea Lohjan Kisakalliossa pelatuissa pyörätuolicurlingin parikilpailun MM-kisoissa. 3 voittoa ja 5 tappiotta ei aivan riittänyt jatkopeleihin.

Ensimmäistä kertaa pelatut kisat voitti Ruotsi, hopealle tuli Unkari ja pronssit menivät Norjalle.