MUISTUTUS: Seuratoiminnan kehittämistuki vuosille 2021 ja 2022- haku auki vielä 30.11.2020 asti!

Katja Kiiskinen

Suomen Curlingliitto avaa haun seuratoiminnan kehittämistuelle 2021-2022. Haku aukeaa heti ja sulkeutuu 30.11.2020 mennessä.

Curlingliitto haluaa tukea pitkäaikaisia seurahankkeita, jotka keskittyvät seuratoiminnan elinvoimaisuuden kehittämiseen. Tukea myönnetään muun muassa seuran harrastaja- ja jäsenmäärän kasvattamiseen, peliolosuhteiden parantamiseen, peliolosuhteiden muokkaamiseen siten, että harrastamisen jatkaminen on mahdollista myös poikkeustilanteessa, sekä yleisesti seuratoiminnan kehittämiseen. Curlingliitto varaa seuratoiminnan kehityshankkeeseen yhteensä noin 20 000 €. 

Tervetuloa uudelle curling.fi -sivustolle!

Katja Kiiskinen & Markus Sipilä

Syksyn 2020 laajassa uudistuksessa Curling.fi-sivuston toiminnallisuuksia, teksti- ja asiasisältöjä, kuvituksia ja graafista ilmettä on päivitetty kauttaaltaan. Päivitetty sivusto on suunniteltu ns. mobile-first periaatteella, jotta sivuston käyttö olisi mahdollisimman sujuvaa puhelimilla ja muilla mobiilipäätelaitteilla

Curling.fi:ssä pitkä huoltokatko tulevana viikonloppuna 20.-22.11.2020

Markus Sipilä

Curling.fi -verkkopalvelussa tehdään tulevana viikonloppuna 20.-22.11. remonttitöitä, joiden vuoksi sivusto on poissa käytöstä. Mikäli seuroilla on viikonloppuna kilpailuja joiden tulospavelua hoidetaan Curling.fi:ssä, tulee ne varautua hoitamaan kynällä ja paperilla huoltokatkon aikana.

Sari ja Markku Karjalainen PT paricurlingin Suomen Mestareiksi

Jari Turto

Ensimmäinen pyörätuoliparicurlingin Suomen Mestaruus ratkottiin Hiittenharjun Curlinghallissa Harjavallassa. Suomen Mestaruuden voittivat Sari ja Markku Karjalainen Rovaniemeltä. Hopeaa saavuttivat Riitta Särösalo ja Juha Rajala Tampereelta. Pronssille sijoittuivat Mina Mojtahedi ja Teemu Klasila ennen Ritva Lampista ja Harri Tuomaalaa.

Pelit olivat korkeatasoisia ja niitä voi jälkikäteen katsella Curlingkanavalta https://www.youtube.com/c/CurlingFinlandOfficial . Peliolosuhteet olivat kilpailijoiden mielestä erinomaiset. Vaikka paikkakivi oli paikassa nro2, niin suojan taakse pääsi kiertämään ongelmitta.