Tutustu curlingiin!

Curling on monipuolinen ja sosiaalinen joukkuelaji, joka sopii kaikille!
Katso lähin seura, tule kokeilemaan ja löydä itsellesi uusi harrastus!

Finnish Bonspielin ilmoittautuminen auki!

Curlingliitto

Ilmoittautuminen Finnish Bonspieliin on auki!

Suomen suurin ja vanhin curlingturnaus järjestetään 40. kerran! Turnaus pelataan Hyvinkään jäähallissa 28.4.-30.4.2023. Turnausmaksu 400 €/joukkue sisältää myös lauantai-illan banketin. Kerätkää joukkue kasaan ja ilmoittautukaa mukaan. Tästä ette halua jäädä paitsi!

Onnea Taru ja Jaana APSO Women Lead Sport-ohjelmasta valmistumisesta!

Katja Kiiskinen

Liiton hallituksen jäsen Taru Oksanen sekä liiton huippu-urheilukoordinaattori Jaana Laurikka ovat kumpikin suorittaneet Association of Paralympic Sports Organisation (APSO) järjestämän "Women Lead Sport"-koulutuksen ja valmistuneet näyttävin sertifikaatein. 

Women Leads Sport (WLS) on 4-viikkoa kestävä, intensiivinen, toimintapainotteinen verkkokoulutus liveosioineen ja se on suunnattu naisille, jotka työskentelevät urheilualalla ja haluavat johtaa ja osallistua aktiivisesti päätöksentekoon urheiluorganisaatioissa ympäri maailman. Valmentaja Gabriela Mueller ja hänen asiantuntijatiiminsä ovat inspiroineet jo yli 20 vuotta naisia muuttamaan pelin kulkua ja aihe on nyt ajankohtaisempi  kuin koskaan kuluvan olympiadin teeman mukaisesti.  "We hope to change the scale of diversity, and have women not just play the game, but lead the sport."

World Wheelchair Curling Championship 2023

Jaana Laurikka

Canadassa pelataan parasta aikaa pyörätuoliparicurlingin MM-kisoja. Suomea edustava Team Karjalainen, Markku ja Sari, ovat antaneet vastustajille koko rahan edestä tiukkoja pelejä, tappiot ovat tulleet niukasti vain yhdellä pisteellä. USA-FIN 6-5, China-FIN 8-7, Slovakia-FIN 7-6. Sveitsi kaatui reilusti luvuin 8-2. Seuraavaksi kierroksella 9 vastaan asettuvat Viro ja Puola. 

https://worldcurling.org/events/wwhmdcc2023?pageType=standings

 

 

OKM:n Urheilija-apurahahaku on auki

Jaana Laurikka

Opetus- ja kulttuuriministeriö myöntää vuosittain urheilijoille valmennus- ja harjoitteluapurahoja. Apurahaa myönnettäessä otetaan ensisijaisesti huomioon urheilijan tulos- ja menestyskehitys suhteessa lajin kansainväliseen tasoon ja kehitykseen sekä sen lisäksi menestys kansainvälisissä arvokisoissa. Urheilijoille myönnettävän harjoittelu- ja valmennusapurahan tavoitteena on luoda urheilijan ammattimaiselle ja päätoimiselle valmentautumiselle taloudelliset edellytykset siten, että urheilijalla on mahdollisuus menestyä kansainvälisissä arvokisoissa.