Kangasniemen syysturnauksen ilmoittautuminen on auki.

Mika Ollikainen

XV Kangasniemen Syysturnaus pelataan 24.-26.9 2021 Tehomet Areenalla. Osallistuismaksu 280,00 € /joukkue, sis. 5 peliä ja lauantai-illan ruokailun neljälle. Mukaan mahtuu 30 joukkuetta.

Tervetuloa !

Seuraamme tietenkin koronatilanteen kehittymistä ja osallistujia kehoitetaan varmistamaan majoitusten perumismahdollisuus, jos koronatilanne menee huonompaan suuntaan ja turnauksen estäviä rajoituksia tulee voimaan.

Suomen Curlingliiton kilpailukalenteri on päivitetty

Mika Äikiä

Tulevan kauden kilpailut löytyvät Suomen Curlingliiton tapahtumakalenterista. Kalenterissa on myös kansainvälisen curlingliiton (WCF) kilpailut. WCF ei ole vielä ihan kaikkia kisojaan varmistanut, näiden kisojen pelipaikat ja -ajankohdat  tarkentuvat kesän aikana. 

Ilmoittautuminen liiton sarjoihin ja kilpailuihin aukeaa elokuun alussa.  Lisää informaatiota tuolloin. 

Lisätietoja:
Mika Äikiä, kilpailuvaliokunta
050 355 8955

Haku valmennusryhmään kaudelle 2021-2022 avattu

Katja Kiiskinen

Valmennusryhmähaku (pysty- ja pt-curling) kaudelle 2021-2022 on avoinna 27.6.2021 saakka. Mukaan ryhmään haetaan urheilijoita, joilla on halu kehittää harjoitteluaan tavoitteellisesti ja edustaa Suomea maajoukkuepeleissä. Naisten maajoukkue kaudelle 2021-2022 kootaan valmennusryhmän urheilijoista.

Suomella nyt joukkue myös kuurojen paricurlingin EM-kisoihin tulevalla kaudella

Katja Kiiskinen

Tulevalla kaudella järjestetään marraskuussa ensi kertaa myös kuurojen EM-kilpailut paricurlingin pelimuodossa. Suomea kisoissa tulevat edustamaan senioripuolellakin menestynyt Jari Häkkinen ja Pia Varjola.

Lisätietoa tulevista arvokisoista ja pelaajista pääset lukemaan Suomen Kuurojen Urheiluliiton sivuilta, jonne joukkueen taustoista ja harjoittelusta on kirjoittanut joukkueen valmentaja Jussi Heinonen:

https://www.skul.org/heikkinen-ja-varjola-valmistautuvat-paricurlingin-…