Etsimme muutosagentteja - juuri sinua!

Suomen Curlingliitto

Suomen Curlingliitto tekee monipuolista ja merkityksellistä urheilutyötä. Nyt etsimme toimintamme vahvistajiksi uusia tai tuttuja kasvoja. Pekingin talviolympialaiset 2022 tarjoavat meille näyteikkunan ja silloin curling tulee jälleen suomalaisten olohuoneisiin. Hyödynnetään tämä potentiaali yhdessä - haluamme sinut joukkoomme työskentelemään!

Suomi hyvässä vireessä pt-kisoissa

Juho Tiainen

Suomella on mahdollisuus edetä pudotuspeleihin pt-B-MM-kisoissa Lohjalla. Aamupelissä kaatui komeasti Tsekki 13-1, ja Suomella on täten mahdollisuus päästä neljän parhaan joukkoon, josta kolme parasta saa paikan lokakuun Kiinan MM-kilpailuun.

Tänään elintärkeässä ottelussa klo 14 Suomea vastaan asettuu Saksa.

Virallinen kisasivusto: https://worldcurling.org/events/wwhbcc2020/

Pyörätuolicurlingin B-MM-kisat käynnissä Kisakalliossa

Juho Tiainen

Pyörätuolicurlingin B-MM-kilpailut ovat käynnissä Kisakalliossa 10.-15.4. Jokainen joukkue pelaa alkusarjassa yhdeksän ottelua.

Suomella on tällä hetkellä viidestä ensimmäisestä ottelustaan saldona kolme voittoa ja kaksi tappiota: voitot sunnuntai-iltapäivänä Turkista, maanantaiaamuna Japanista ja maanantai-iltana Unkarista sekä tappiot avausottelusta Viroa ja sunnuntai-illan ottelusta Italiaa vastaan.

Virallinen kisasivusto ja tulospalvelu:

https://worldcurling.org/events/wwhbcc2020/

Kisojen kymmenestä joukkueesta kolme parasta ansaitsevat paikan lokakuussa järjestettäviin MM-kisoihin Kiinaan.

Suomen joukkueeseen kuuluvat:

Riitta Särösalo, Teemu Klasila, Juha Rajala ja Pekka Pälsynaho sekä varahenkilönä Ritva Lampinen.

Onnea ja menestystä kisoihin koko Suomen joukkueelle!

Ilmoittautuminen 1. tason valmentajakoulutukseen avattu

Juho Tiainen

Ilmoittautuminen Olympiakomitean tarkkuuslajien yhteiseen 1. tason lajivalmentajakoulutukseen on avattu (seuroissa jaettava esite tämän uutisen liitteenä: klikkaa ensin uutinen auki otsikosta).

Lajivalmentajakoulutuksessa käydään läpi valmentamisen, ohjauksen ja valmentajuuden lisäksi myös kokonaisvaltaisen harjoittelun perusteita, joten se sopii valmentajiksi tähtäävien lisäksi erinomaisesti myös pelaajille!

Curlingliitto tukee osallistumismaksua hallituksen erillisen päätöksen mukaisella summalla.

Ilmoittautuminen on avoinna 31.8.2021 saakka. Ilmoittautuminen tehdään tämän linkin kautta: https://forms.gle/SSkDQVWuVNrJf24r8

Lisätietoja: Juho Tiainen

juho.tiainen [at] curling.fi

0504904398