Tänä iltana käynnistyy seniorien 60+ SM-kilpailu Rantasalmella

Katja Kiiskinen

Tänä iltana klo 20 starttaa 60+ seniorien SM-kilpailun ensimmäinen kierros ja huomenna onkin luvassa jo täysi pelipäivä!
Kilpailun tuloksia voit seurata pitkin viikonloppua tapahtuman kilpailusivulta ja mahdollisesti tunnelmia kuvien muodossa luvassa myös liiton Facebook-sivuilla

Tervetuloa uudelle curling.fi -sivustolle!

Katja Kiiskinen & Markus Sipilä

Syksyn 2020 laajassa uudistuksessa Curling.fi-sivuston toiminnallisuuksia, teksti- ja asiasisältöjä, kuvituksia ja graafista ilmettä on päivitetty kauttaaltaan. Päivitetty sivusto on suunniteltu ns. mobile-first periaatteella, jotta sivuston käyttö olisi mahdollisimman sujuvaa puhelimilla ja muilla mobiilipäätelaitteilla

MUISTUTUS: Seuratoiminnan kehittämistuki vuosille 2021 ja 2022- haku auki vielä 30.11.2020 asti!

Katja Kiiskinen

Suomen Curlingliitto avaa haun seuratoiminnan kehittämistuelle 2021-2022. Haku aukeaa heti ja sulkeutuu 30.11.2020 mennessä.

Curlingliitto haluaa tukea pitkäaikaisia seurahankkeita, jotka keskittyvät seuratoiminnan elinvoimaisuuden kehittämiseen. Tukea myönnetään muun muassa seuran harrastaja- ja jäsenmäärän kasvattamiseen, peliolosuhteiden parantamiseen, peliolosuhteiden muokkaamiseen siten, että harrastamisen jatkaminen on mahdollista myös poikkeustilanteessa, sekä yleisesti seuratoiminnan kehittämiseen. Curlingliitto varaa seuratoiminnan kehityshankkeeseen yhteensä noin 20 000 €.