MUISTUTUS: Seuratoiminnan kehittämistuki vuosille 2021 ja 2022- haku auki vielä 30.11.2020 asti!

Katja Kiiskinen

Suomen Curlingliitto avaa haun seuratoiminnan kehittämistuelle 2021-2022. Haku aukeaa heti ja sulkeutuu 30.11.2020 mennessä.

Curlingliitto haluaa tukea pitkäaikaisia seurahankkeita, jotka keskittyvät seuratoiminnan elinvoimaisuuden kehittämiseen. Tukea myönnetään muun muassa seuran harrastaja- ja jäsenmäärän kasvattamiseen, peliolosuhteiden parantamiseen, peliolosuhteiden muokkaamiseen siten, että harrastamisen jatkaminen on mahdollista myös poikkeustilanteessa, sekä yleisesti seuratoiminnan kehittämiseen. Curlingliitto varaa seuratoiminnan kehityshankkeeseen yhteensä noin 20 000 €. 

Tervetuloa uudelle curling.fi -sivustolle!

Katja Kiiskinen & Markus Sipilä

Syksyn 2020 laajassa uudistuksessa Curling.fi-sivuston toiminnallisuuksia, teksti- ja asiasisältöjä, kuvituksia ja graafista ilmettä on päivitetty kauttaaltaan. Päivitetty sivusto on suunniteltu ns. mobile-first periaatteella, jotta sivuston käyttö olisi mahdollisimman sujuvaa puhelimilla ja muilla mobiilipäätelaitteilla

Curling.fi:ssä pitkä huoltokatko tulevana viikonloppuna 20.-22.11.2020

Markus Sipilä

Curling.fi -verkkopalvelussa tehdään tulevana viikonloppuna 20.-22.11. remonttitöitä, joiden vuoksi sivusto on poissa käytöstä. Mikäli seuroilla on viikonloppuna kilpailuja joiden tulospavelua hoidetaan Curling.fi:ssä, tulee ne varautua hoitamaan kynällä ja paperilla huoltokatkon aikana.