Curlingliiton kumppanit

Kisakallion Urheiluopisto

Kisakallion Urheiluopisto on Suomen Curlingliiton valmennusryhmän harjoittelukeskus. Päivittäisen lajiharjoittelun lisäksi Kisakalliossa järjestetään leirityksiä ja harjoitustapahtumia pysty- ja pyörätuolicurlingpelaajille sekä myös kuurojen curlingjoukkueelle. Kisakalliossa on järjestetty jo lähes kahden vuosikymmenen ajan WCF:n kansainvälisiä arvokilpailuja, ja Kisakallio onkin kilpailumäärässä eniten arvokilpailuja järjestänyt yksittäinen toimija. Lisäksi Kisakalliolla on pitkäaikaista kokemusta myös SM-kilpailujen ja -turnausten järjestäjänä.

Kisakallion Urheiluopiston palveluihin voit tutustua tarkemmin tästä.

Noname

Noname pukee suomalaiset curlingmaajoukkuepelaajat päästä varpaisiin. Noname on urheiluvaatetuksen asiantuntija ja Suomen Curlingliiton pitkäaikainen kumppani. Curlingliitto ja Noname ovat personoineet yhdessä suomalaispelaajien kisa-asut, jotka ovat herättäneet ihastusta kansainvälisissä arvokilpailuissa ympäri maailman.

Nonamen verkkokauppaan pääset tästä.

World Curling Federation

Suomen Curlingliitto on Maailman Curlingliiton (WCF) jäsen. Kattojärjestönä WCF järjestää jäsenilleen koulutuksia muun muassa jääntekoon ja tuomarointiin liittyen sekä tarjoaa lainaohjelmia välineiden hankintaan ja jopa kokonaisten curlinghallien perustamiseen.

WCF:n verkkosivuille pääset tästä.

Suomen Olympiakomitea & Suomen Paralympiakomitea

Suomen Curlingliitto on Olympiakomiteoiden jäsenliitto. Komiteat jakavat huippu-urheilun tehostamistukea myös curlingille, jos suomalaisten curlaajien menestyminen olympialaisissa on realistista. Lisäksi Olympiakomitea järjestää Curlingliiton ja muiden tarkkuuslajiliittojen toimijoille yhteisiä valmentajakoulutuksia ja tarjoaa Suomen Curlingliitolle ja sen jäsenseuroille Tuplaturva-vakuutuksen.

Suomen Olympiakomitean verkkosivuille pääset tästä.

Suomen Paralympiakomitean verkkosivuille pääset tästä.

Suomen Kuurojen Urheiluliitto

Kuurojen curling on yksi lajimuoto, johon suomalaiset osallistuvat arvokisatasolla säännöllisesti.

SKUL:n verkkosivuille pääset tästä.

Opetus- ja kulttuuriministeriö

Opetus- ja kulttuuriministeriö jakaa valtionavustusta myös Suomen Curlingliitolle.

OKM:n verkkosivuille pääset tästä.