Paricurlingin SM-sarja 2023-2024

KILPAILUKUTSU

Paricurlingin SM pelataan kaudella 2023-2024 kahden viikonlopun sarjana. Ilmoittautuminen paricurlingin SM-sarjaan avataan 15.8.2023. Ilmoittautuminen päättyy 31.10.2023. Paricurlingin SM-sarjan ottelut kellotetaan.

OSALLISTUMISOIKEUS
Paricurlingin SM-sarjaan voivat osallistua joukkueet, joihin kuuluu yksi nais- ja yksi miespelaaja.

ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittautuminen tapahtuu liiton tulospalvelun lomakkeella, linkki tämän sivun alalaidassa. Ilmoittautumisohje uusille joukkueille. 

  • Ilmoita joukkueen nimeksi joukkueen molempien pelaajien sukunimi ja joukkueen kotipaikka, esim. Kiiskinen/Kiiskinen, Hyvinkää
  • Ilmoita lisätietokentässä joukkueen yhteyshenkilön nimi, puhelinnumero, sähköposti- ja laskutusosoite.
  • Tutustu kilpailun sääntöihin. SM-kilpailujen yleiset säännöt ovat omalla sivullaan ja kilpailukohtaiset säännöt tämän sarjasivun Säännöt-välilehdellä.   

LISENSSI

SM-sarjaan ja -kilpailuihin osallistuminen edellyttää seuran jäsenyyttä ja kilpalisenssin ostamista. Liitto on siirtynyt uuteen lisenssijärjestelmään. Jokainen joukkueen pelaaja ostaa kilpalisenssinsä itse Suomisport-palvelusta ja varmistaa, että Suomisportin Sportti-ID on tallennettu omaan Curling.fi -pelaajaprofiiliin. Osta lisenssisi ajoissa.  Ohjeet lisenssin ostoon ja pelaajaprofiilin päivttämiseen...

Mikäli pelissä pelaa pelioikeudeton pelaaja, (ei ole minkään seuran jäsen, ei ole ostanut lisenssiä tai Sportti-ID puuttuu Curling.fi:n pelaajaprofiilista) tuomitaan kyseinen peli hävityksi.

OSALLISTUMISMAKSUT

Paricurlingin SM-sarjan osallistumismaksu on 300e / joukkue / per viikonloppu.

Edustusjoukkuekarsinta      60e / peli / joukkue

Mikäli joukkueen molemmat pelaajat ovat ensimmäisen turnauksen alkaessa juniori-ikäisiä (21 vuotta tai alle), joukkueen osallistumismaksu on  -50% edellä ilmoitetusta.

EDUSTUSJOUKKUEEN VALINTA

Tutustu Curlingliiton sivuilla edustusjoukkuevalintakriteereihin.

Mahdollinen edustusjoukkuekarsinta kevään 2024 MM-kilpailuihin pelataan Joensuussa 24.-25.2.2024.

ANTIDOPINGASIAT
Tutustu Suomen Curlingliiton antidoping- ohjeistukseen 

LISÄTIETOJA
Kilpailuvaliokunnan edustaja ( sääntö- ja pelisysteemiasiat): Lotta Immonen: lotta [d o t] immonen22 [a t] gmail [d o t] com (lotta[dot]immonen22[at]gmail[dot]com)

Kilpailun järjestäjän sähköpostiosoite
liitto [d o t] kilpailuvaliokunta [a t] curling [d o t] fi

Ilmoittautuminen

  • Ilmoittautuminen on suljettu.
  • Viimeinen ilmoittautumispäivä: 31.10.2023 - 23:59

Kilpailun kalenteritapahtumat