Finnish Mixed Doubles Championships 2023-2024

KILPAILUKUTSU

Paricurlingin SM pelataan kaudella 2023-2024 kahden viikonlopun sarjana. Tällä kaudella kaikki ilmoittautuneet joukkueet pelaavat kumpanakin peliviikonloppuna. Ilmoittautuminen paricurlingin SM-sarjaan avataan 15.8.2023. Ilmoittautuminen päättyy 31.10.2023. Paricurlingin SM-sarjan ottelut kellotetaan.

OSALLISTUMISOIKEUS
Paricurlingin SM-sarjaan voivat osallistua joukkueet, joihin kuuluu yksi nais- ja yksi miespelaaja.

ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittautuminen tapahtuu liiton tulospalvelun lomakkeella, linkki tämän sivun alalaidassa. Ilmoittautumisohje uusille joukkueille. 

  • Ilmoita joukkueen nimeksi joukkueen molempien pelaajien sukunimi ja joukkueen kotipaikka, esim. Kiiskinen/Kiiskinen Hyvink√§√§
  • Ilmoita lis√§tietokent√§ss√§ joukkueen yhteyshenkil√∂n nimi, puhelinnumero, s√§hk√∂posti- ja laskutusosoite.
  • Tutustu kilpailun s√§√§nt√∂ihin. SM-kilpailujen yleiset s√§√§nn√∂t l√∂yd√§t ‚Äúkilpailut‚ÄĚ -v√§lilehdelt√§ ja kilpailukohtaiset s√§√§nn√∂t t√§m√§n sarjasivun v√§lilehdelt√§.¬†¬†

LISENSSI

SM-sarjaan ja -kilpailuihin osallistuminen edellyttää seuran jäsenyyttä ja kilpalisenssin ostamista. Liitto on siirtynyt uuteen lisenssijärjestelmään. Jokainen joukkueen pelaaja ostaa kilpalisenssinsä itse Suomisport-palvelusta ja varmistaa, että Suomisportin Sportti-ID on tallennettu omaan Curling.fi -pelaajaprofiiliin. Myös valmentaja tarvitsee lisenssin päästäkseen pelialueelle ja valmentajan penkille. Valmentajalle riittää harrastelisenssi. Osta lisenssisi ajoissa.  Ohjeet lisenssin ostoon ja pelaajaprofiilin päivttämiseen...

Mikäli pelissä pelaa pelioikeudeton pelaaja, (ei ole minkään seuran jäsen, ei ole ostanut lisenssiä tai Sportti-ID puuttuu Curling.fi:n pelaajaprofiilista) tuomitaan kyseinen peli hävityksi.

OSALLISTUMISMAKSUT

Paricurlingin SM-sarjan osallistumismaksu on 300e / joukkue / per viikonloppu.

Edustusjoukkuekarsinta      60e / peli / joukkue

Mikäli joukkueen molemmat pelaajat ovat ensimmäisen turnauksen alkaessa juniori-ikäisiä (21 vuotta tai alle), joukkueen osallistumismaksu on  -50% edellä ilmoitetusta.

EDUSTUSJOUKKUEEN VALINTA

Tutustu Curlingliiton sivuilla edustusjoukkuevalintakriteereihin.

Mahdollinen edustusjoukkuekarsinta kevään 2024 MM-kilpailuihin pelataan Joensuussa 24.-25.2.2024.

ANTIDOPINGASIAT
Tutustu Suomen Curlingliiton antidoping- ohjeistukseen 

LIS√ĄTIETOJA
Kilpailuvaliokunnan edustaja ( sääntö- ja pelisysteemiasiat): Lotta Immonen: lotta [d o t] immonen22 [a t] gmail [d o t] com (lotta[dot]immonen22[at]gmail[dot]com)

Email address of the organizer
liitto [d o t] kilpailuvaliokunta [a t] curling [d o t] fi

Ilmoittautuminen

  • Registration is closed.
  • Registration deadline: 10/31/2023 - 23:59