Etelä-Suomen paricurlingsarja 2019-2020

Kauden 2019-2020 Etelä-Suomen Paricurlingsarja keskeytyi Covid-19 pandemian vuoksi. Sijoituksia ei jaettu

 

Tiedot ja ilmoittautumisohjeet Etelä-Suomen Paricurlingsarjaan 2019-2020:

Hyvinkään Curling ry järjestää siis tällä kaudella ensimmäistä kertaa sarjan Mixed Doublesia eli paricurlingia varten!
Sarja kulkee nimellä Etelä-Suomen paricurlingsarja ja myös muiden paikkakuntien pelaajat ovat erittäin tervetulleita osallistumaan!
 
Etelä-Suomen Paricurlingsarjan ilmoittautuminen on nyt siis avattu ja ilmoittautuminen sulkeutuu 22.9.2019! Ohje ilmoittautumiseen ja linkki löytyy tekstin lopusta.

Koko joukkueen paricurlingsarjan sarjamaksu on 160 €. Nopeille ilmoittautujille kuitenkin tarjolla 40 € alennus sarjamaksuun!

Jos siis ilmoittaudutte 20.8.-31.8.2019 välillä, sarjamaksu on paricurlingjoukkueellenne vain 120 €! :)

1.9. - 22.9.2018 välisenä aikana ilmoittautuneille paricurlingjoukkueille sarjamaksu on 160 €.

Sarjan pelisysteemi ratkeaa osallistuvien joukkueiden määrän perusteella, mutta pyrimme tarjoamaan osallistuville joukkueille noin 10 peliä + pudotuspelit.

Paricurlingsarjaan voi ilmoittaa joukkueen aina ”any two curlers” periaatteella, eli kyseessä on sekasarja kaikenikäisille ja -tasoisille. WCF:n sääntöjen mukaan paricurling on mixed-laji, jossa joukkueessa pelaa yksi mies ja yksi nainen, mutta Hyvinkään paricurlingsarjassa joukkue voi koostua mistä tahansa kahdesta pelaajasta. Joukkueessa saa olla mukana halutessanne varapelaaja.  

Kausi pyritään saamaan käyntiin lokakuun aikana säistä riippuen.

ILMOITTAUTUMINEN:
Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoita joukkueen nimi, pelaajien nimet ja joukkueen yhteyshenkilönä toimivan henkilön yhteystiedot (osoite, sähköposti & puhelinnumero), sekä mahdolliset peliaikatoiveet viesti kilpailun järjestäjille -kenttään.

Jäsenmaksua varten ilmoita myös, jos joku joukkueen pelaajista on juniori/opiskelija tai uusi seuran jäsen. Jos kuitenkin maksat Hyvinkään seuran jäsenmaksun paikallissarjamaksun yhteydessä, niin sitä ei tietenkään tarvitse maksaa kahteen kertaan.

Tarkastattehan ilmoittautumisen yhteydessä, että kaikkien joukkueen jäsenten yhteystiedot ja sähköpostiosoitteet ovat ajan tasalla!

Seuran jäsenmaksu:

Muuta seuraa edustavien joukkueiden ei tarvitse maksaa paricurlingsarjaan osallistuakseen Hyvinkään seuran jäsenmaksuja, eli pelkkä sarjamaksu riittää. Tällöin joukkueen jäsenten tulee kuitenkin olla Suomen Curlingliiton ja jonkun muun jäseniä.

Jos muuta seuraa edustava joukkue maksaa kuitenkin myös Hyvinkään seuran jäsenmaksun, tällä jäsenmaksun hinnalla joukkueen on mahdollista varata kerran viikossa harjoitteluaika Hyvinkään curlinghalliin. Vuoroja voi varata vain yhden kerrallaan.

Seuran henkilökohtainen jäsenmaksu on 32 €/aikuinen ja 16 €/juniorit ja opiskelijat.

Ilmoittautuminen

  • Ilmoittautuminen on suljettu.
  • Viimeinen ilmoittautumispäivä: 01.10.2019 - 02:59

Uutiset ja tiedotteet

Ei uutisia.

Kilpailun kalenteritapahtumat

Ei kalenteritapahtumia.

Lopulliset sijoitukset

Paikallissarja
Sijoitus Joukkue
10 Kettukarkki
10 KMVPKS
10 Ruori
10 L&P
10 Kauste
10 MKM
10 Fiina Pari
10 Lahti1
10 Eurosport
10 Lahti2
10 Ko-Hu
10 Super