Paricurlingin edustusjoukkuekarsinta 2023

KILPAILUKUTSU
Paricurlingin edustusjoukkuekarsinta järjestetään 6.-8.10.2023 Joensuussa. Edustusjoukkuekarsinnan voittaja edustaa Suomea 2.-7.12.2023 järjestettävissä paricurlingin MM-karsinnoissa. Ilmoittautuminen paricurlingin edustusjoukkuekarsintaan avataan 1.8.2023. Ilmoittautuminen päättyy 31.8.2023. Edustuskarsinta pidetään vähintään neljän joukkueen välillä. Edustuskarsinnan ottelut kellotetaan.


OSALLISTUMISOIKEUS
Karsintaan ovat oikeutettuja osallistumaan edellisen kauden SM-kilpailun paras edustuskelpoinen joukkue ja kaikki WCF:n YTD-rankingpistetilastoissa TOP 100 joukkoon edellisellä kaudella sijoittuneet joukkueet. Mikäli näistä joukkueista ei saada neljää joukkuetta, täytetään loput paikat SM-tulosten perusteella paremmuusjärjestyksessä. Lisäksi Curlingliiton hallituksella on mahdollisuus valita karsintaan yksi villi kortti. Mikäli tälläkään tavalla karsintaan ei saada neljää joukkuetta, pelataan karsinta avoimena karsintaan halukkaiden edustuskelpoisten joukkueiden kesken. 


Tilanteessa, jossa peliparista vaihdetaan toinen pelaaja, katsotaan rankingpisteet ja SM-sarjan sijoitus paremmin edellisellä kaudella sijoittuneen pelaajan mukaisesti. Jos joukkueesta molemmat osapuolet vaihtavat peliparia, katsotaan molempien joukkueiden osalta rankingpisteet ja SM-sarjan sijoitus paremmin sijoittuneen pelaajan mukaisesti.


Karsintaan osallistumalla joukkue sitoutuu ottamaan edustuspaikan vastaan. 
Jos edustusjoukkueeksi valittu joukkue estyy edustamasta, tarjotaan edustuspaikkaa karsinnassa olleille joukkueille paremmuusjärjestyksessä.


Karsintaan ovat ensisijaisesti oikeutettuja osallistumaan seuraavat joukkueet:


Sipilä/Immonen

Virtaala/Forsström

Suuripää/Rantamäki

Nilhamn-Kuosmanen/Kuosmanen

Varasijoilla:

1. Saastamoinen/Saastamoinen
2. Säntti/Säntti
3. Ahrenberg/Kejonen

Ilmoittauduthan mukaan siitä huolimatta, vaikka joukkueesi nimeä ei olisi mainittu, sillä mikäli yllä mainituista joukkueista ilmoittautuu vähemmän kuin neljä joukkuetta karsintaan, pelataan karsinta avoimena. 

Karsinnassa pelaavat joukkueet ja otteluohjelma julkaistaan ilmoittautumisen päättymisen jälkeen.

ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittautuminen tapahtuu liiton tulospalvelun lomakkeella, linkki tämän sivun alalaidassa. Ilmoittautumisohje uusille joukkueille. 

  • Ilmoita joukkueen nimeksi joukkueen molempien pelaajien sukunimi ja joukkueen kotipaikka, esim. Kiiskinen/Kiiskinen, Hyvinkää

  • Ilmoita lisätietokentässä joukkueen yhteyshenkilön nimi, puhelinnumero, sähköposti- ja laskutusosoite.

  • Tutustu kilpailun sääntöihin. SM-kilpailujen yleiset säännöt ovat omalla sivullaan ja kilpailukohtaiset säännöt tämän sarjasivun Säännöt-välilehdellä.  

LISENSSI

Edustusjoukkuekarsintaan osallistuminen edellyttää seuran jäsenyyttä ja kilpalisenssin ostamista. Liitto on siirtynyt uuteen lisenssijärjestelmään. Jokainen joukkueen pelaaja ostaa kilpalisenssinsä itse Suomisport-palvelusta ja varmistaa, että Suomisportin Sportti-ID on tallennettu omaan Curling.fi -pelaajaprofiiliin. Osta lisenssisi ajoissa.  Ohjeet lisenssin ostoon ja pelaajaprofiilin päivttämiseen...

Mikäli pelissä pelaa pelioikeudeton pelaaja, (ei ole minkään seuran jäsen, ei ole ostanut lisenssiä tai Sportti-ID puuttuu Curling.fi:n pelaajaprofiilista) tuomitaan kyseinen peli hävityksi.

OSALLISTUMISMAKSUT

Paricurlingin edustusjoukkuekarsinnan osallistumismaksu on 300e/joukkue.

Mikäli joukkueen moelmmat pelaajat ovat kilpailun alkaessa juniori-ikäisiä (21 vuotta tai alle), joukkueen osallistumismaksu on  -50% edellä ilmoitetusta.

ANTIDOPINGASIAT

Tutustu Suomen Curlingliiton antidopingohjeistukseen 

LISÄTIETOJA

Kilpailuvaliokunnan edustaja (sääntö- ja pelisysteemiasiat): Lotta Immonen: lotta [d o t] immonen22 [a t] gmail [d o t] com (lotta[dot]immonen22[at]gmail[dot]com)

Kilpailun järjestäjän sähköpostiosoite
liitto [d o t] kilpailuvaliokunta [a t] curling [d o t] fi

Ilmoittautuminen

  • Ilmoittautuminen on suljettu.
  • Viimeinen ilmoittautumispäivä: 31.08.2023 - 23:59

Kilpailun kalenteritapahtumat

Lopulliset sijoitukset