Paricurlingin SM-sarja 2022-2023

KILPAILUKUTSU

Paricurlingin SM pelataan kaudella 2022-2023 kahden viikonlopun sarjana. Mikäli sarjaan ilmoittautuu vähemmän kuin viisi joukkuetta, sarjan ensimmäinen viikonloppu perutaan ja paricurlingin SM pelataan yhden viikonlopun turnauksena. Ilmoittautuminen pariurlingin SM-sarjaan avataan 1.8.2022. Ilmoittautuminen päättyy 30.9.2022.

OSALLISTUMISOIKEUS
Paricurlingin SM-sarjaan voivat osallistua joukkueet, joihin kuuluu yksi nais- ja yksi miespelaaja.

ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittautuminen tapahtuu liiton tulospalvelun lomakkeella, linkki tämän sivun alalaidassa. Ilmoittautumisohje uusille joukkueille. 

  • Ilmoita joukkueen nimeksi joukkueen molempien pelaajien sukunimi ja joukkueen kotipaikka, esim. Kiiskinen/Kiiskinen Hyvinkää
  • Ilmoita lisätietokentässä joukkueen yhteyshenkilön nimi, puhelinnumero, sähköposti- ja laskutusosoite.
  • Tutustu liitteenä oleviin sääntöön.  

LISENSSI

SM-sarjaan ja -kilpailuihin osallistuminen edellyttää seuran jäsenyyttä ja kilpalisenssin ostamista. Liitto on siirtynyt uuteen lisenssijärjestelmään. Jokainen joukkueen pelaaja ostaa kilpalisenssinsä itse Suomisport-palvelusta ja varmistaa, että Suomisportin Sportti-ID on tallennettu omaan Curling.fi -pelaajaprofiiliin. Myös valmentaja tarvitsee lisenssin päästäkseen pelialueelle ja valmentajan penkille. Valmentajalle riittää harrastelisenssi. Osta lisenssisi ajoissa.  Ohjeet lisenssin ostoon ja pelaajaprofiilin päivttämiseen...

Mikäli pelissä pelaa pelioikeudeton pelaaja, (ei ole minkään seuran jäsen, ei ole ostanut lisenssiä tai Sportti-ID puuttuu Curling.fi:n pelaajaprofiilista) tuomitaan kyseinen peli hävityksi.

OSALLISTUMISMAKSUT

Paricurlingin SM-sarjan osallistumismaksu on 300e / joukkue per viikonloppu.

Edustusjoukkuekarsinta      62,5e / peli / joukkue

Mikäli joukkueen molemmat pelaajat ovat ensimmäisen turnauksen alkaessa juniori-ikäisiä (21 vuotta tai alle), joukkueen osallistumismaksu on  -50% edellä ilmoitetusta.

EDUSTUSJOUKKUEEN VALINTA

Tutustu Curlingliiton sivuilla edustusjoukkuevalintakriteereihin.

Mahdollinen edustusjoukkuekarsinta kevään 2023 MM-kilpailuihin pelataan Harjavallassa 4.-5.3.2023

ANTIDOPINGASIAT
Tutustu Suomen Curlingliiton antidoping- ohjeistukseen 

LISÄTIETOJA
Kilpailuvaliokunnan edustaja ( sääntö- ja pelisysteemiasiat): Lotta Immonen p. 0400927803 lotta [d o t] immonen22 [a t] gmail [d o t] com (lotta[dot]immonen22[at]gmail[dot]com)

Kilpailun järjestäjän sähköpostiosoite
liitto [d o t] kilpailuvaliokunta [a t] curling [d o t] fi

Ilmoittautuminen

  • Ilmoittautuminen on suljettu.
  • Viimeinen ilmoittautumispäivä: 30.09.2022 - 23:59

Kilpailun kalenteritapahtumat