Edustusjoukkueiden valintajärjestelmä

5 posts / 0 new
Viimeinen viesti
-ezzi-
Edustusjoukkueiden valintajärjestelmä

Curling.fi sivulla löytyy säännöt edustusjoukkueiden valinnalle. :  https://www.curling.fi/fi/kilpailut/arvokisat/edustusjoukkueiden-valinnat

Sivulla näyttäisi olevan kuitenkin virheellistä tietoa, joten löytyyköhän jostakin oikeat/ajantasaiset säännöt edustusjoukkueiden valinnalle ?

Sivulta puuttuu ainakin päivitetty tieto tämän kauden naisten maajoukkueen valinnasta (tänä vuonna valintajoukkue). Lisäksi säännöissä viitataan kansainvälisiin näyttöihin WCT Order of Merit (YTD) -listaan ja toisaalla WCT:n mixed doubles rankingiin (ollut siis myös OOM ja YTD).Netistä löytyvien tietojen perusteella näyttäisi kuitenkin siltä, että Order of Merit lista on poistunut WCT:n käytöstä, ja Order of Merit jatkaa toimintaa Curlingzone sivuston alla. Huolenaiheeni on, että WCT:n sivuilla on selkeitä virheitä mm päivämäärien suhteen ja kaikki säännöt menossa täysin uusiksi turnauksia, pelaajia ja pisteen laskua koskien.

Onko tuo Order of Merit (Curlingzonen ylläpitämä) nyt jatkossakin se, mikä on voimassa Suomen edustusjoukkueen valintasääntöjä tulkitessa (eli sama pistejärjestelmä mikä tähänkin asti on ollut käytössä, OOM YTD = Order of Merit & Year to Date) ?

-eszter-

juhohenrik

Naisten maajoukkuevalinta on päivitetty sivuille (joukkue kootaan valmennusryhmästä kausilla 20-21 ja 21-22).

Käytetään rankingjärjestelmänä World Curlingin sivuilta löytyvää rankinglistaa (https://worldcurling.org/teamrankings)

Paricurlingin SM järjestetään 18.-20.12.2020. Jos Suomen mestaruuden voittava joukkue on eri joukkue kuin 15.2.2021 em. rankingin paras suomalainen top-50-joukkue, järjestetään näiden joukkueiden välillä karsinta. Suomen mestarin ollessa rankingin paras joukkue, saa kyseinen joukkue paikan paricurling MM-turnauksessa 2021.

Edellä mainitut kohdat päätetään syyskokouksessa 2020, lisäksi asia on käyty Eszterin kanssa läpi kahden kesken.

 

Yt,

Juho Tiainen, vp

050 490 4398

juhohenrik

Huom! Paricurlingin SM-turnauksen 2020-2021 ajankohta on myös alustava.

juhohenrik

Paricurlingissa riittää maasijotus top-15, ei vaadita ranking top-50 vertailuun.

-ezzi-

Kiitokset vastauksista.

Tarkennus vielä tuon katsottavan ranking-tilaston osalta. Eli kyseessä varmaankin edelleen sama Year To Date pistemäärä eli kuluvan kauden pisteet ?

-eszter-