2 - Joukkueiden hallinta

By Markus, 9 November, 2008
Wikiartikkelin kategoria

Ilmoittautumisten kerääminen

  • Avaa ilmoittautuminen sarjan asetuksista
  • Määritä ilmoittautumisen deadline, jonka jälkeen järjestelmä sulkee ilmoittautumisen automaattisesti.
  • Kun ilmoittautuminen on auki, voi kuka tahansa kirjautunut käyttäjä ilmoittaa joukkueita kilpailun etusivulta.
  • HUOMIO: Sarjan asetuksissa voi määritellä, saavatko joukkueet päivittää pelituloksia itse. Tulosten ylläpito-oikeudet tulevat niille Curling.fi -sivuston käyttäjätunnuksille, jotka ilmoittivat joukkueita sarjaan.

Ilmoittautumisten vahvistaminen syöttämällä joukkueille joukkuekoodi

Kun joukkueet on luotu, voidaan niitä hallinnoida sarjanhallinnan Joukkueet-välilehdeltä. Ilmoittautumiset vahvistetaan syöttämällä joukkueille joukkuekoodit (esim. A1, A2, A3, ...)

Joukkueiden muokkaaminen

Joukkueen luonut käyttäjä voi muokata joukkuetta itse. Sarjan ilmoittautumisajan puitteissa voi muokata mitä tahansa joukkueen tietoja, mutta ilmoittautumisen jälkeen kokoonpanon ja joukkueen nimen muokkaaminen on mahdollista vain sarjan ylläpitäjälle.

Joukkueiden painokertoimet

Joukkueille on mahdollista määritellä painokerroin, jonka avulla sarjataulukossa tasapisteissä olevat joukkueet saa tarvittaessa pakotettua haluttuun järjestykseen.

Joukkueiden lopullisten sijoitusten määrittely sarjan päätyttyä

Joukkueille määritetään sarjan päätyttyä lopullinen sijoitus. Sijoitus kytketään aina sarjatasoon: esimerkiksi miesten SM-sarjassa yksi joukkue voi sijoittua I-divisioonan sijalle 1. ja toinen joukkue voi sijoittua II-divisioonan sijalle 1.

Kun joukkueiden lopulliset sijoitukset on määritelty, tulee sarjan asetuksista käydä vielä merkkaamassa sarja päättyneeksi. Tämän jälkeen sijoitukset ilmestyvät automaattisesti sarjan etusivulle, tulosarkistoon ja sarjan pelaajien pelaajaprofiileihin.

Kommentit