Toiminnanjohtaja

Toiminnanjohtaja vastaa Suomen Curlingliiton toiminnan operatiivisesta toiminnasta yhteistyössä huippu-urheilukoordinaattorin ja Curlingliiton hallituksen ja työryhmien kanssa.

Toiminnanjohtaja edustaa yhdistystä itsenäisesti hallituksen ohjauksessa, yhdistyksen strategian ja toimintasuunnitelman mukaisesti. Toiminnanjohtaja osallistuu liiton hallituksen kokouksiin ja hoitaa niihin liittyvät valmistelut ja tukityöt. Toiminnanjohtaja työskentelee tiiviissä yhteistyössä liiton huippu-urheilukoordinaattorin sekä jäsenseurojen edustajien kanssa. Lisäksi toiminnanjohtajan tulee koordinoida, avustaa ja delegoida tehtäviä erilaisille työryhmille ja valiokunnille, ja perehdyttää liiton toimintaan mukaan tulevia toimijoita. 

Toiminnanjohtajan keskeiset tehtävät

-Yhteistyö liiton sidosryhmien, kuten kansainvälisen lajiliiton (WCF), ministeriön ja Olympiakomitean kanssa, sekä näihin liittyvät hakemukset ja raportointi. 

-Hallinnolliset perustehtävät, kuten myynti- ja ostolaskujen käsittely, maksuliikenteen hoitaminen, talousraportit hallitukselle, viranomaisasioiden hoito ja tilinpäätösten valmistelu. Varsinainen kirjanpito on ulkoistettu tilitoimistoon.

-Toiminnanjohtaja hoitaa yhdistyksen postiliikennettä ja kirjeenvaihtoa sekä koordinoi ja hoitaa yhdistyksen viestintää ja tiedottamista, mm. hoitamalla  tiedotteita, uutisia (verkkosivut, facebook, lnstagram, postituslistat, media).

-Toiminnanjohtaja on mukana seuratoiminnan koordinoinnissa ja tukitehtävissä sekä koordinoi ja ylläpitää SuomiSportin ja liiton jäsenrekistereitä. Hän myös avustaa kilpailuasioissa tarvittaessa. 

Katja Kiiskinen toimii Suomen Curlingliiton toiminnanjohtajana osa-aikaisella toimeksiantosopimuksella (noin 15 h/vko).

Yhteystiedot:

katja [d o t] kiiskinen [a t] curling [d o t] fi (katja[dot]kiiskinen[at]curling[dot]fi)
040 5898 194 

The Director of Operations of the Finnish Curling Association (FCA) is in charge of the operative functions of the FCA. The Finnish Curling Association is always happy to work with other curling and sporting associations from abroad, so if you are interested in co-operation, feel free to contact us! 

Contact details:

katja [d o t] kiiskinen [a t] curling [d o t] fi (katja[dot]kiiskinen[at]curling[dot]fi)
+358 40 5898 194 

KK
Curlingliiton tämänhetkinen toiminnanjohtaja Katja Kiiskinen Paricurlingin MM-kilpailuissa 2015 
(Kuva: Alina Pavlyuchik)