Paricurlingin edustusjoukkuekarsinta 2022

KILPAILUKUTSU
Paricurlingin edustusjoukkuekarsinta järjestetään 30.9.-2.10.2022 Joensuussa. Edustusjoukkuekarsinnan voittaja edustaa Suomea 3.-7.12.2022 järjestettävissä paricurlingin MM-karsinnoissa Skotlannin Dumfriesissä.
Ilmoittautuminen paricurlingin edustusjoukkuekarsintaan avataan 1.8.2022. Ilmoittautuminen päättyy 31.8. 
Edustuskarsinta pidetään vähintään neljän joukkueen välillä. 


OSALLISTUMISOIKEUS
Karsintaan ovat oikeutettuja osallistumaan edellisen kauden SM-kilpailun paras edustuskelpoinen joukkue ja kaikki WCF:n YTD-rankingpistetilastoissa TOP 100 joukkoon edellisellä kaudella sijoittuneet joukkueet. Mikäli näistä joukkueista ei saada neljää joukkuetta, täytetään loput paikat SM-tulosten perusteella paremmuusjärjestyksessä. Lisäksi Curlingliiton hallituksella on mahdollisuus valita karsintaan yksi villi kortti liiton valmennusryhmään kuuluvista pelaajista. Mikäli tälläkään tavalla karsintaan ei saada neljää joukkuetta, pelataan karsinta avoimena karsintaan halukkaiden edustuskelpoisten joukkueiden kesken. 


Tilanteessa, jossa peliparista vaihdetaan toinen pelaaja, katsotaan rankingpisteet ja SM-sarjan sijoitus paremmin edellisellä kaudella sijoittuneen pelaajan mukaisesti. Jos joukkueesta molemmat osapuolet vaihtavat peliparia, katsotaan molempien joukkueiden osalta rankingpisteet ja SM-sarjan sijoitus paremmin sijoittuneen pelaajan mukaisesti.


Karsintaan osallistumalla joukkue sitoutuu ottamaan edustuspaikan vastaan. 
Jos edustusjoukkueeksi valittu joukkue estyy edustamasta, tarjotaan edustuspaikkaa karsinnassa olleille joukkueille paremmuusjärjestyksessä.


Karsintaan ovat ensisijaisesti oikeutettuja osallistumaan seuraavat joukkueet:
Kauste/Kauste
Sipilä/Immonen
Säntti/Säntti
Virtaala/Forsström

Varasijoilla:

1. Ahrenberg/Kejonen
2. Nilhamn/Kuosmanen
3. Saastamoinen/Saastamoinen

Ilmoittauduthan mukaan siitä huolimatta, vaikka joukkueesi nimeä ei olisi mainittu, sillä mikäli yllä mainituista joukkueista ilmoittautuu vähemmän kuin neljä joukkuetta karsintaan, pelataan karsinta avoimena. 

Karsinnassa pelaavat joukkueet ja otteluohjelma julkaistaan ilmoittautumisen päättymisen jälkeen.

ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittautuminen tapahtuu liiton tulospalvelun lomakkeella, linkki tämän sivun alalaidassa. Ilmoittautumisohje uusille joukkueille. 
•    Ilmoita joukkueen nimeksi joukkueen molempien pelaajien sukunimi ja joukkueen kotipaikka, esim. Kiiskinen/Kiiskinen, Hyvinkää
•    Ilmoita lisätietokentässä joukkueen yhteyshenkilön nimi, puhelinnumero, sähköposti- ja laskutusosoite.
•    Tutustu liitteenä oleviin sääntöön. 
 
LISENSSI

Edustusjoukkuekarsintaan osallistuminen edellyttää seuran jäsenyyttä ja kilpalisenssin ostamista. Liitto on siirtynyt uuteen lisenssijärjestelmään. Jokainen joukkueen pelaaja ostaa kilpalisenssinsä itse Suomisport-palvelusta ja varmistaa, että Suomisportin Sportti-ID on tallennettu omaan Curling.fi -pelaajaprofiiliin. Myös valmentaja tarvitsee lisenssin päästäkseen pelialueelle ja valmentajan penkille. Valmentajalle riittää harrastelisenssi. Osta lisenssisi ajoissa.  Ohjeet lisenssin ostoon ja pelaajaprofiilin päivttämiseen...

Mikäli pelissä pelaa pelioikeudeton pelaaja, (ei ole minkään seuran jäsen, ei ole ostanut lisenssiä tai Sportti-ID puuttuu Curling.fi:n pelaajaprofiilista) tuomitaan kyseinen peli hävityksi.

OSALLISTUMISMAKSUT

Paricurlingin edustusjoukkuekarsinnan osallistumismaksu on 300e/joukkue.

Mikäli joukkueen moelmmat pelaajat ovat kilpailun alkaessa juniori-ikäisiä (21 vuotta tai alle), joukkueen osallistumismaksu on  -50% edellä ilmoitetusta.

ANTIDOPINGASIAT

Tutustu Suomen Curlingliiton antidoping- ohjeistukseen 

LISÄTIETOJA

Kilpailuvaliokunnan edustaja (sääntö- ja pelisysteemiasiat): Lotta Immonen p. 0400927803
 

Kilpailun järjestäjän sähköpostiosoite
liitto [d o t] kilpailuvaliokunta [a t] curling [d o t] fi

Ilmoittautuminen

  • Ilmoittautuminen on suljettu.
  • Viimeinen ilmoittautumispäivä: 31.08.2022 - 23:59

Kilpailun kalenteritapahtumat