Etelä-Suomen paricurlingsarja 2020-2021

Tiedot ja ilmoittautumisohjeet

Viime vuonna suuren suosion saanut paricurlingsarja saa jatkoa tälle kaudelle! Sarja kulkee nimellä Etelä-Suomen paricurlingsarja ja myös muiden paikkakuntien pelaajat ovat erittäin tervetulleita osallistumaan!

 

Etelä-Suomen paricurlingsarjan ilmoittautuminen on nyt myös avattu ja ilmoittautuminen sulkeutuu 6.9.2020. Koko joukkueen sarjamaksu on 200€. Myös paricurlingissa nopeat ilmoittautujat saavat 50€ edun. Jos joukkue ilmoittautuu 25.8.2020 mennessä, sarjamaksu on 150€!

26.8.-6.9.2020 välisenä aikana ilmoittautuneille joukkueille sarjamaksu on 200€.

 

Sarjan pelisysteemi ratkeaa osallistuvien joukkueiden määrän perusteella. Paricurlingsarjaan voi ilmoittaa joukkueen aina ”any two curlers” periaatteella, eli kyseessä on sekasarja kaikenikäisille ja -tasoisille. WCF:n sääntöjen mukaan paricurling on mixed-laji, jossa joukkueessa pelaa yksi mies ja yksi nainen, mutta Hyvinkään paricurlingsarjassa joukkue voi koostua mistä tahansa kahdesta pelaajasta. Joukkueessa saa olla mukana halutessanne varapelaaja. 

 

Kausi pyritään saamaan käyntiin lokakuun alussa säistä riippuen.

 

Ilmoittautuminen:

Linkki sivun alareunassa

Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoita joukkueen nimi, pelaajamäärä, pelaajien nimet ja joukkueen yhteyshenkilönä toimivan henkilön yhteystiedot (osoite, sähköposti & puhelinnumero). Jäsenmaksua varten ilmoita myös, jos joku joukkueen pelaajista on juniori/opiskelija tai uusi seuran jäsen. Tarkastattehan ilmoittautumisen yhteydessä, että kaikkien joukkueen jäsenten yhteystiedot ja sähköpostiosoitteet ovat ajan tasalla!

 

Seuran jäsenmaksu:

Muuta seuraa edustavien joukkueiden ei tarvitse maksaa paricurlingsarjaan osallistuakseen Hyvinkään seuran jäsenmaksuja, eli pelkkä sarjamaksu riittää. Tällöin joukkueen jäsenten tulee kuitenkin olla Suomen Curlingliiton ja jonkun muun seuran jäseniä.

Jos muuta seuraa edustava joukkue maksaa kuitenkin myös Hyvinkään seuran jäsenmaksun, tällä jäsenmaksun hinnalla joukkueen on mahdollista varata kerran viikossa harjoitteluaika Hyvinkään curlinghalliin. Vuoroja voi varata vain yhden kerrallaan.

Seuran henkilökohtainen jäsenmaksu on 32 €/aikuinen ja 16 €/juniorit ja opiskelijat.

 

Ilmoittautuminen

  • Ilmoittautuminen on suljettu.
  • Viimeinen ilmoittautumispäivä: 07.11.2020 - 01:59

Uutiset ja tiedotteet

Ei uutisia.

Kilpailun kalenteritapahtumat

Ei kalenteritapahtumia.

Lopulliset sijoitukset

Paikallissarja
Sijoitus Joukkue
2 Pälsynaho
2 CCL 1
2 Mixed-Up
2 L&P
2 KC Kojos
2 Surffit
2 DT
2 Lahti2
2 Eurosport
2 Kauste/Kauste
2 Kettukarkki
2 Anttila
2 Kettukarkki