Southern Finland Doubles 2020-2021

Tiedot ja ilmoittautumisohjeet

Viime vuonna suuren suosion saanut paricurlingsarja saa jatkoa tälle kaudelle! Sarja kulkee nimellä Etelä-Suomen paricurlingsarja ja myös muiden paikkakuntien pelaajat ovat erittäin tervetulleita osallistumaan!

 

Etel√§-Suomen paricurlingsarjan ilmoittautuminen on nyt my√∂s avattu ja ilmoittautuminen sulkeutuu 6.9.2020. Koko joukkueen sarjamaksu on 200‚ā¨. My√∂s paricurlingissa nopeat ilmoittautujat saavat 50‚ā¨ edun. Jos joukkue ilmoittautuu 25.8.2020 menness√§, sarjamaksu on 150‚ā¨!

26.8.-6.9.2020 v√§lisen√§ aikana ilmoittautuneille joukkueille sarjamaksu on 200‚ā¨.

 

Sarjan pelisysteemi ratkeaa osallistuvien joukkueiden m√§√§r√§n perusteella. Paricurlingsarjaan voi ilmoittaa joukkueen aina ‚ÄĚany two curlers‚ÄĚ periaatteella, eli kyseess√§ on sekasarja kaikenik√§isille ja -tasoisille. WCF:n s√§√§nt√∂jen mukaan paricurling on mixed-laji, jossa joukkueessa pelaa yksi mies ja yksi nainen, mutta Hyvink√§√§n paricurlingsarjassa joukkue voi koostua mist√§ tahansa kahdesta pelaajasta. Joukkueessa saa olla mukana halutessanne varapelaaja. 

 

Kausi pyritään saamaan käyntiin lokakuun alussa säistä riippuen.

 

Ilmoittautuminen:

Linkki sivun alareunassa

Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoita joukkueen nimi, pelaajamäärä, pelaajien nimet ja joukkueen yhteyshenkilönä toimivan henkilön yhteystiedot (osoite, sähköposti & puhelinnumero). Jäsenmaksua varten ilmoita myös, jos joku joukkueen pelaajista on juniori/opiskelija tai uusi seuran jäsen. Tarkastattehan ilmoittautumisen yhteydessä, että kaikkien joukkueen jäsenten yhteystiedot ja sähköpostiosoitteet ovat ajan tasalla!

 

Seuran jäsenmaksu:

Muuta seuraa edustavien joukkueiden ei tarvitse maksaa paricurlingsarjaan osallistuakseen Hyvinkään seuran jäsenmaksuja, eli pelkkä sarjamaksu riittää. Tällöin joukkueen jäsenten tulee kuitenkin olla Suomen Curlingliiton ja jonkun muun seuran jäseniä.

Jos muuta seuraa edustava joukkue maksaa kuitenkin myös Hyvinkään seuran jäsenmaksun, tällä jäsenmaksun hinnalla joukkueen on mahdollista varata kerran viikossa harjoitteluaika Hyvinkään curlinghalliin. Vuoroja voi varata vain yhden kerrallaan.

Seuran henkil√∂kohtainen j√§senmaksu on 32 ‚ā¨/aikuinen ja 16 ‚ā¨/juniorit ja opiskelijat.

 

Ilmoittautuminen

  • Registration is closed.
  • Registration deadline: 11/07/2020 - 01:59

Final standings