Arkistoitujen kilpailuiden joukkue- ja kokoonpanotietojen täydennykset ja korjaukset

Kirjoittanut Markus 05.12.2008 - 18:44

Aikaisempien kausien kilpailurkiston tilanne alkaa pikku hiljaa näyttää valoisammalta. Sirry kilpailuarkistoon...

Tämä viestiketju on tarkoitettu kaikkien arkistoitujen kilpailuiden tietojen täydentämiseen ja/tai korjaamiseen. Tietojen ilmoituksen yhteydessä pyydetään ilmoittamaan mahdollisimman tarkasti mitä sarjaa ja joukkueetta ilmoitus koskee. Mahdollisten lempinimien (esim. "Manu" tai joukkueiden vakiintuneiden nimien (esim. "Hallihait") lisäksi pyydetään ilmoittamaan myös pelaajien oikeat nimet.

SM-cupin voittajajoukkueissa pelasi 80-luvun puolivälistä 90-luvun puoliväliin Jussi Heinonen. Olen tulkinnut tämän Jussin Juhani "Hemppa" Heinoseksi. Vahvistaisiko joku, että tämä tulkinta on oikea?

Vuoden 2003 naisten SM-cupin voittajaa ei ole tiedossa (Riikka Louhivuoren joukkue sijoittui toiseksi). Kisat pelattiin Lahdessa. 

Vuoden 2004 naisten SM-cupin voitti Kähkösen joukkue. Kapteenin etunimi ja joukkueen muu kokoonpano ei ole tiedossa, sama tilanne hopealle sijoittuneen Lehtosen joukkueen kanssa.

Vuoden 2006 naisten SM-cupin voittajaa ei ole tiedossa (tai tietoa siitä, että naisten SM-cupia ei pelattu). Kisat pelattiin ilmeisesti Rovaniemellä.

Vuoden 2008 naisten SM-cupin voittajaa ei ole tiedossa (tai tietoa siitä, että naisten SM-cupia ei pelattu). Kisat pelattiin Oulunkylässä.

Curlinglehden taulukon mukaan tyttöjen SM pelattiin ensimäisen kerran vuonna 2001.

Vuosilta 2002-2006 puuttuu tieto tyttöjen SM-voittajista (tai tieto siitä, että tyttöjen kisoja ei pelattu). Vuodesta 2007 alkaen tilastot ovat kunnossa myös tyttöjen osalta.

Edit: vuoden 2005 mestarijoukkueessa pelasi ainakin Tiina Kölhi. Muu kokoonpano on edelleen haussa, kuten myös edelleen vuodet 2002-2004 ja 2006.

Syksyllä 2008 järjestettyjen seniori-SM-2009 kisojen yhteydessä piti järjestää myös naisseniorien SM-kilpailut, mutta molemmat ilmoittautuneet joukkueet peruivat ilmoittautumisensa.

Tammikuussa 2008 järjestettyjen seniori-SM-2008 yhteydessä ei järjestetty naisten kilpailua, koska joukkueita ilmoittautui vain yksi (Helena Timosen joukkue). Tulisiko tämä joukkue arkistoida Suomen mestariksi?

Onko tätä aiemmin järjestetty seniorinaisten SM-kilpailuja?

Moi,

Rovaniemellä (2006) ei naisten sarjaa pelattu osallistujien puutteessa. Ogelissa (2008) sen sijaan oli naisjoukukkueitakin mukana, samassa sarjassa miesten kanssa tosin, niin kuin ilmeisesti tulevanakin vuonna ennakkoilmoittautumiskyselyn mukaan.

lare

Arkistonhoitajan edit: Kiitokset tietojen täydentämisestä - tehty merkinnät turnausarkistoon. -Markus

Markus kirjoitti:

Vuoden 2004 naisten SM-cupin voitti Kähkösen joukkue. Kapteenin etunimi ja joukkueen muu kokoonpano ei ole tiedossa, sama tilanne hopealle sijoittuneen Lehtosen joukkueen kanssa.

 

Tuosta Pieksämäen SM-cupista (04) kirjoitin muistaakseni Curlinglehteen ja siihen artikkeliin kysyin voittajajoukkueen kokoonpanot. Löytyvät siis pienellä penkomisella (jota en nyt itse jouda tekemään).

Arkistonhoitajan edit: artikkeli löytyi, http://www.curling.fi/fi/harrastajille/lehti/kisaraportit/1118. Lisätty artikkelissa mainitut pelaajat arkistoon.

Viidennen sijan näissä kisoissa saavutti joukkue Halonen, jossa pelasivat Esa Ahokas, Martti Paavonkallio, Asko Korhonen ja Jarmo Halonen.

Kisoissa oli mukana seuraavat joukkueet:

Lohko A                                           

A1  Leena Palsanen           Vantaa                  

A2  Lauri Kauhanen            Ranua                       

A3  Jorma Laasonen           Pieksämäki              

A4  Yrjö Franssila                Vantaa                      

A5  Pekka Pekaristo            Hyvinkää                  

 

Lohko B

B1  Lauri Perkiö       Vantaa

B2  Matti Pekkala     Ranua

B3  Paul Rankin      Loimaa

B4  Jarmo Halonen Hyvinkää

B5  Erkki Martin        Ylöjärvi

 

Lohko C

C1  Kari Tuulari                    Vantaa

C2  Seppo Hanhisuanto    Ranua

C3  Kari Kaijansinkko         Hyvinkää

C4  Kari Sundell                  Helsinki

C5  Kai Pahl                         Hyvinkää

EDIT: lisätty arkistoon

Franssilan joukkuessa SM senioreissa 2004 pelasivat lisäksi Seppo Malinen ja Hannu Rättö.

Tuularin joukkue sijoittui neljänneksi.

EDIT: Lisätty arkistoon

Leppävirran kesäturnaus järjestettiin ensimmäisen kerran 2006.

Voittaja oli CurlingLasse, joukkueella Lauri Perkiö, Antti Sundholm, Jouko Riikonen, Seppo Stark ja Jorma Venäläinen.

Noita muita tuloksia varmaankin löytyy Yrjö Franssilan arkistosta (ja hänelle onnittelut juuri äsken päättyneestä Loimaan turnauksen voitosta).

EDIT: lisätty arkistoon

taistoja

Pieksämäen naisten SM cup joukkueessa vuonna 1994 ei pelannut Terhi Aro vaan Anne Olkkonen joka ei lähtenyt EM kisoihin ja niihin tilalle tuli Terhi Aro.

Tätä on yritetty muuttaa kohta kymmenen vuotta ja monen henkilön voimalla mutta mitään muutoksia ei tapahdu.

Ehkä joskus !!!!

EDIT: korjattu arkistoon

Heissan. Täyttelin taas kisabion Turkkia varten ja huomasin, että tuolla omassa listassani puuttuu kokonaan merkintä kaudelta 2000-2001. Pelasin viimeisen kauteni ennen lopettamista ja myös normalsiti naisten SM sarjan, vaikka en sairauden takia pelannut ihan vikassa turnauksessa. En myöskään päässyt päättäjäisiin hakemaan mitalia, mutta sitä ei koskaan postitettu eli minne lie hukkunut juhlinnan tuoksinnassa. :-) Eli listalta puuttuu tulos: 2000-2001 -1. -Naisten SM-sarja (Mestaruussarja)

Arkistonhoitajan edit: lisätty tieto arkistoon.