Pyörätuolicurlingin parikilpailu 2022-2023

KILPAILUKUTSU
Pyörätuoliparicurlingin SM-kilpailu järjestetään 13.-15.1.2023 Turussa. SM-kilpailun voittaja edustaa Suomea 4.-12.3.2023  Kanadassa järjestettävissä pyörätuoliparicurlingin MM-kilpailussa.
Ilmoittautuminen pyörätuoliparicurlingin SM-kilpailuun avataan 1.10.2022. Ilmoittautuminen päättyy 13.11.2022. 

OSALLISTUMISOIKEUS
Osallistumisoikeus SM-kilpailuihin on kaikilla Suomen Curlingliiton jäsenseuroihin kuuluvilla pyörätuolipelaajilla, joilta löytyy kilpalisenssi. Joukkueeseen tulee nimetä yksi naispelaaja ja yksi miespelaaja. Vatapelaajat eivät ole sallittuja. SM-kilpailuun voivat osallistua myös luokittelemattomat pelaajat, mutta tällöin joukkue ei voittaessaan voi saada edustusoikeutta.

Jos joukkueesi haluaa edustaa Suomea kevään 2023 MM-kilpailuissa, niin molemmilla joukkueen jäsenellä pitää olla WCF:n hyväksymä luokitus. Jos joukkueen jäsen on osallistunut aikaisemin WCF:n kilpailuihin niin luokitus on ok.  Koska WCF luokittelee pelaajia ainoastaan arvokisojen yhteydessä niin SM-kilpailuun hyväksytään myös lääkärin tai fysioterapeutin suorittama luokitus.  Kansainvälisen curlingliiton ohjeet luokitukseen liitteenä. Lähetä todistus luokituksesta 14.12.2022 mennessä Lotta Immoselle lotta.immonen22 [at] gmail.com. Curlingliiton hallitus/kilpailuvaliokunta tarkastaa luokitukset.

ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittautuminen tapahtuu liiton tulospalvelun lomakkeella, linkki tämän sivun alalaidassa. Ilmoittautumisohje uusille joukkueille. 
•    Ilmoita joukkueen nimeksi joukkueen molempien pelaajien sukunimi ja joukkueen kotipaikka, esim. Kiiskinen/Kiiskinen, Hyvinkää
•    Ilmoita lisätietokentässä joukkueen yhteyshenkilön nimi, puhelinnumero, sähköposti- ja laskutusosoite.
•    Tutustu liitteenä oleviin sääntöön. 
 
LISENSSI

SM-kilpailuun osallistuminen edellyttää seuran jäsenyyttä ja kilpalisenssin ostamista. Liitto on siirtynyt uuteen lisenssijärjestelmään. Jokainen joukkueen pelaaja ostaa kilpalisenssinsä itse Suomisport-palvelusta ja varmistaa, että Suomisportin Sportti-ID on tallennettu omaan Curling.fi -pelaajaprofiiliin. Myös valmentaja tarvitsee lisenssin päästäkseen pelialueelle ja valmentajan penkille. Valmentajalle riittää harrastelisenssi. Osta lisenssisi ajoissa.  Ohjeet lisenssin ostoon ja pelaajaprofiilin päivttämiseen...

Mikäli pelissä pelaa pelioikeudeton pelaaja, (ei ole minkään seuran jäsen, ei ole ostanut lisenssiä tai Sportti-ID puuttuu Curling.fi:n pelaajaprofiilista) tuomitaan kyseinen peli hävityksi.

OSALLISTUMISMAKSUT

Pyörätuoliparicurlingin SM-kilpailun osallistumismaksu on 250e/joukkue.

Mikäli joukkueen moelmmat pelaajat ovat kilpailun alkaessa juniori-ikäisiä (21 vuotta tai alle), joukkueen osallistumismaksu on  -50% edellä ilmoitetusta.

ANTIDOPINGASIAT

Tutustu Suomen Curlingliiton antidoping- ohjeistukseen 

LISÄTIETOJA

Kilpailuvaliokunnan edustaja (sääntö- ja pelisysteemiasiat): Lotta Immonen p. 0400927803

Kilpailun järjestäjän sähköpostiosoite
liitto.kilpailuvaliokunta [at] curling.fi

Ilmoittautuminen

  • Ilmoittautuminen on suljettu.
  • Viimeinen ilmoittautumispäivä: 13.11.2022 - 23:59

Kilpailun kalenteritapahtumat