Pyörätuolicurlingin parikilpailu 2021-2022

KILPAILUKUTSU
Ilmoittautuminen Pyörätuolicurlingin parikilpailun   SM-kilpailuun ja edustusjoukkuekarsintaan on avattu. Ilmoittautuminen päättyy 14.1.  Kilpailut  järjestetään 21-23.1 Harjavallassa.  

OSALLISTUMISOIKEUS
Osallistumisoikeus SM-kilpailuihin on kaikilla Suomen Curlingliiton jäsenseuroihin kuuluvilla pyörätuolipelaajilla, joilta löytyy kilpalisenssi.  SM-kilpailuun ei tarvita luokitusta.

Jos joukkueesi haluaa lisäksi osallistua edustusjoukkuekarsintaan niin molemmilla joukkueen jäsenellä pitää olla WCF:n hyväksymä luokitus. Jos joukkueen jäsen on osallistunut aikaisemin WCF:n kilpailuihin niin luokitus on ok.  Koska WCF luokittelee pelaajia ainoastaan arvokisojen yhteydessä niin edustusjoukkuekarsintaan hyväksytään myös lääkärin tai fysioterapeutin suorittama luokitus.  Tässä kansainvälisen curlingliiton ohjeet luokitukseen (wcf:n luokitusohjeet liitteenä)  Lähetä todistus luokituksesta 14.1 mennessä Katja Kiiskiselle.  katja.kiiskinen [at] curling.fi  Curlingliiton hallitus/kilpailuvaliokunta tarkastaa luokitukset. 

ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittautuminen tapahtuu liiton tulospalvelun lomakkeella, linkki tämän sivun alalaidassa. Ilmoittautumisohje uusille joukkueille. 

  • Ilmoita joukkueen nimeksi joukkueen pelaajien  sukunimet ja joukkueen kotipaikka, esim. Turto & Turto (Harjavalta)
  • Ilmoita lisätietokentässä joukkueen yhteyshenkilön nimi, puhelinnumero,  sähköposti- ja laskutusosoite. Lisäksi ilmoita osallistuuko joukkueesi SM-kilpailun lisäksi edustusjoukkuekarsintaan.
  • Tutustu liitteenä oleviin sääntöön. 
     

LISENSSI
 SM kilpailuihin osallistuminen edyllyttää seuran jäsenyyttä ja kilpalisenssin ostamista. Liitto on siirtynyt uuteen lisenssijärjestelmään. Jokainen joukkueen pelaaja ostaa kilpalisenssinsä itse Suomisport-palvelusta.  Kilpalisenssin hinta on 57€, ja se sisältää pakollisen vakuutuksen Alle 21 vuotiailta ja täysipäiväisiltä opiskelijoilta lisenssin hinta on 28,50€. Osta lisenssisi ajoissa.  KATSO OHJEVIDEO   

OSALLISTUMISMAKSUT
150€/joukkue

ANTIDOPINGASIAT
Tutustu Suomen Curlingliiton antidoping- ohjeistukseen 

KORONAOHJEET
Tutustu Suomen Curlingliiton koronaohjeistukseen 

LISÄTIETOJA
Kilpailuvaliokunnan edustaja ( sääntö- ja pelisysteemiasiat): Mika Äikiä  p. 050 355 8955 mika.aikia [at] gmail.com 
Kilpailun valvoja/tuomari: Tapani Härkälä p. 040 511 1603 tapani.harkala [at] dnainternet.net
 

Kilpailun järjestäjän sähköpostiosoite
liitto.kilpailuvaliokunta [at] curling.fi

Ilmoittautuminen

  • Ilmoittautuminen on suljettu.
  • Viimeinen ilmoittautumispäivä: 14.01.2022 - 22:00

Uutiset ja tiedotteet

Ei uutisia.

Kilpailun kalenteritapahtumat

Ei kalenteritapahtumia.