Oulunkylän hallisarja 2007-2008

Pelijärjestelmä

Sarja on jaettu aluksi A- ja B-sarjoihin. Kauden loppupuolella sarja jaetaan neljään osaan; A1-, A2-, B1- ja B2-sarjoihin.

A-sarjassa on 16 joukkuetta, jotka pelaavat alkuun yksinkertaisen sarjan, 15 peliä. Tämän jälkeen kuusi parasta jatkavat A1-sarjassa ja seuraavat kuusi A2-sarjassa. Loput neljä joukkuetta pelaavat kauden loppuun B1-sarjassa.

B-sarjassa on kuusi joukkuetta, jotka pelaavat alkuun kolminkertaisen sarjan, 15 peliä. Tämän jälkeen sarjan kaksi parasta joukkuetta jatkavat B1-sarjassa ja loput joukkueet B2-sarjassa.

Pisteitä joukkueet keräävät seuraavasti: 2p voitosta, 1p tasapelistä ja 0p tappiosta. Jos kaksi tai useampi joukkue on tasapisteissä ratkaistaessa sijoituksia ylä- tai alaloppusarjoihin tai A1/A2/B1/B2-sarjaan, ratkaistaan keskinäinen sijoitus ensisijaisesti keskinäisistä peleistä kerättyjen pisteiden perusteella ja toissijaisesti uusintaottelulla.

A1-sarjassa A-sarjan pisteet jäävät voimaan ja pisteitä kerätään peleistä kuten yllä on mainittu. Pelataan yksinkertainen sarja, jonka päätyttyä voittaja on eniten pisteitä kerännyt joukkue. Kaikki joukkueet varmistavat paikan ensi kaudella A1-sarjassa.

A2-sarjassa A-sarjan pisteet jäävät voimaan ja pisteitä kerätään peleistä kuten yllä on mainittu. Pelataan yksinkertainen sarja, jonka päätyttyä joukkueet asetetaan järjestykseen pistemäärän mukaan. Kaksi parasta joukkuetta varmistavat paikan ensi kaudella A1-sarjassa, loput paikan A2-sarjassa.

B1-sarjassa joukkueiden aiemmin keräämät pisteet nollataan. B1-sarjaan joukkueet saavat lähtöpisteitä seuraavasti: A-sarjan 13. kolme, 14. kaksi, 15. yksi ja 16. nolla; B-sarjan 1. kaksi ja 2. nolla. Pelataan yksinkertainen sarja, jonka päätyttyä joukkueet asetetaan järjestykseen pistemäärän mukaan. Voitoista ja tasapeleistä kerätään pisteitä kuten yllä on mainittu. Sarjan kaksi eniten pisteitä kerännyttä joukkuetta varmistavat paikan A2-sarjassa.

B2-sarjassa B-sarjan pisteet jäävät voimaan ja pisteitä kerätään peleistä kuten yllä on mainittu. Pelataan yksinkertainen sarja, jonka päätyttyä joukkueet asetetaan järjestykseen pistemäärän mukaan.

(B2-sarja voidaan pelata myös kaksinkertaisena, jos osallistuvat joukkueet niin haluavat ja otteluohjelman perusteella se on mahdollista).

Image removed.


A1-, A2, B1 ja B2-sarjoissa tasapisteissä olevien joukkueiden keskinäisen sijoituksen ratkaisee ensisijaisesti tasapisteissä olevien joukkueiden keskinäisistä otteluista keräämät pisteet ja toissijaisesti joukkueen kolmen parhaan pelaajan yhteenlasketut pisteet kauden päättävässä pääsiäisen kuviopeliturnauksessa. Kuitenkin mikäli kysymyksessä on sarjan voitto tai sarjapaikan jossain tietyssä sarjassa ensi kaudelle ratkaiseva sijoitus, ratkaistaan sijoitus keskinäisten pelien pisteiden jälkeen toissijaisesti uusintaottelulla.

HallisarjaCup

Sarjapelien lisäksi kaikilla joukkueilla on osallistumisoikeus HallisarjaCupiin, joka pelataan sarjakauden aikana erikseen sovittuina päivämäärinä. Cupin voittoa puolustaa Curlinghallin joukkue.

HallisarjaCup pelataan kokonaan cup-muotoisena, yhdestä pelistä poikki. Koska cupiin osallistuu yli 16 joukkuetta, arvotaan karsintakierrokselle pelaamaan joukkueita sen verran, että ensimmäiselle kierrokselle saadaan karsittua 16 joukkuetta.

HallisarjaCupin pelit pelataan kymmenen pään mittaisina ja peliaika on varattu maksimissaan 2 tuntia 30 minuuttia. Vain voittajat jatkavat ja neljännen kierroksen voittaja korjaa koko cupin.

Vuoden 2007 tulokset: http://www.kolumbus.fi/~z600072/ogeli0607/kuviopeli_2007_04_08.xls

Lopulliset sijoitukset

Lopullisissa sijoituksissa on huomioitu B1-jatkokierrokselle jaetut alkusarjan sijoituksista saadut lähtöpisteet, jotka eivät näy sarjataulukoissa. Lähtöpisteitä jaettiin yllä mainituin säännöin joukkueille seuraavasti:

  • Coorligans:+3 pistettä, lopulliset pisteet 6+2 = 8
  • OJY III: +2 pistettä, lopulliset pisteet 8+3 = 11
  • Takanoja: +1 piste, lopulliset pisteet 6+1 = 7
  • Rotat: +2 pistettä, lopulliset pisteet 2+2 = 4 pistettä.

Ilmoittautuminen

  • Ilmoittautuminen on suljettu.
  • Viimeinen ilmoittautumispäivä: Ei määritetty.

Uutiset ja tiedotteet

Ei uutisia.

Kilpailun kalenteritapahtumat

Ei kalenteritapahtumia.

Lopulliset sijoitukset