Juniorien SM-kilpailu 2016

Juniorien SM-kilpailut 2016 järjestetään 5.-6.3.2016 Kisakallion Urheiluopistossa. Mikäli joukkueita osallistuu enemmän, aloitetaan turnaus jo perjantaina 4.3. klo 18.

Turnauksen paras tyttöjoukkue ja paras poikajoukkue edustavat Suomea vuoden 2017 B-MM-kilpailuissa (WJBCC). SM-kilpailuun osallistuvien urheilijoiden on oltava edustuskelpoisia vuoden 2017 B-MM-kilpailuissa. Näin ollen turnaukseen voi osallistua 1.7.1995 tai sen jälkeen syntyneet. Kaikkien osallistujien on oltava Suomen Curlingliiton jäsenseurojen jäseniä.

Tarkempi peliohjelma laaditaan heti ilmoittautumisajan jälkeen. Osallistumismaksu riippuu osallistuvien joukkueiden määrästä ja siitä, aloitetaanko turnaus jo perjantai-iltana. Hinta on maksimissaan 300 euroa / joukkue sisältäen majoituksen Kisakalliossa. Mikäli turnaus aloitetaan vasta lauantaina, on osallistumismaksu 200 euroa / joukkue sisältäen majoituksen.

Ilmoittautumisohjeet

  • Ilmoittautuminen tapahtuu alla olevasta linkistä. Ilmoittautuminen vaatii sisäänkirjautumisen Curling.fi -sivustolle.
  • Joukkueiden mahdolliset huoltajat voivat majoittua Kisakalliossa hintaan 70 euroa / vrk, hinta sisältää aamiaisen ja yhden lämpimän aterian. Huoltajien majoitusvaraukset ilmiottautumislomakkeen lisätietokenttään.
  • Ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautumisen takaraja ehdoton.
  • Lisätiedot: Markus Sipilä, markus.sipila [at] curling.fi, 040 715 2615

Ilmoittautuminen

  • Ilmoittautuminen on suljettu.
  • Viimeinen ilmoittautumispäivä: 17.02.2016 - 01:59

Uutiset ja tiedotteet

Ei uutisia.

Kilpailun kalenteritapahtumat

Ei kalenteritapahtumia.

Lopulliset sijoitukset

Unisex
Sijoitus Joukkue
1 Lundberg
2 Lehtonen
3 Holopainen