Curlingohjaus ja lajitaidon perusteiden opettaminen -koulutus Joensuussa 27.-29.9.2024

Julkaisupäivämäärä
Teksti
Joensuun Curling ry
Kuvat
Curlingliitto

Joensuun Curling ry järjestää curlingohjaajakoulutuksen Joensuussa 27.-29.9.2024. Koulutusviikonloppu on ensimmäinen osa Suomen Curlingliitto ry:n tukemaa koulutuskokonaisuutta, jonka muut osat räätälöidään kiinnostuneiden osallistujien määrän ja tavoitteiden mukaisiksi.

Koulutus tukee ohjauksen ja taidon opettamisen kehittymisen lisäksi myös koulutukseen osallistuvan ohjaajan tai valmentajan oman lajitaidon kehittymistä, joten tavoitteellisesti lajia harrastaville tämä on myös loistava tilaisuus tutustua monipuolisiin harjoitteisiin ja harjoitteluun.

Joensuussa syyskuun viimeisenä viikonloppuna järjestettävä Curlingohjaus ja lajitaidon perusteiden opettaminen -koulutus soveltuu kaikille curlingohjauksen ja valmentamisen perusteista kiinnostuneille. Koulutuksen keskeisimpiä sisältöjä ovat curlingheittoon ja harjaukseen liittyviin harjoitteisiin tutustuminen ja niiden opettaminen muille. Lisäksi koulutuksessa harjoitellaan suoritukseen liittyvän palautteen antamista ja vastaanottamista sekä kannustavan ja innostavan ilmapiirin rakentamista ohjaus- ja valmennustilanteissa. Koulutuksessa käydään myös läpi jääharjoittelun turvallisuuteen liittyviä keskeisiä asioita.

Koulutuksessa ohjauksesta vastaavat Joensuun Curling ry:n pelaajat ja ohjaajat seuravalmentaja Elina Virtaalan johdolla. Koulutus alkaa perjantaina alkuillasta ja päättyy sunnuntaina iltapäivällä. Koulutus aloitetaan perjantaina yhteisellä keskustelulla, lauantai ja sunnuntai sisältävät paljon jäällä tapahtuvaa harjoittelua.

Ensimmäisen koulutusviikonlopun osallistumismaksu on 150 e (ei sisällä majoitusta tai ruokailuja). Suomen Curlingliitto ry tukee osallistumismaksua 50 e / osallistuja. Jäsenseuroja kannustetaan lähettämään paikalle mahdollisimman paljon ohjauksesta ja valmentamisesta kiinnostuneita henkilöitä ja mahdollisuuksien mukaan myös tukemaan heidän osallistumiskustannuksiaan.

Tämän koulutusviikonlopun enimmäisosallistujamäärä on 30 henkilöä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten varmistaaksesi paikkasi koulutuksessa, toimi nopeasti!

Ilmoittautumiset sähköpostitse 15.9.2024 mennessä seuravalmentaja Elina Virtaalalle: elina [d o t] virtaala [a t] outlook [d o t] com (elina[dot]virtaala[at]outlook[dot]com). Elina myös antaa lisätietoa koulutuksesta kysyttäessä.

Vastaamme mielellämme kysymyksiinne ja autamme esimerkiksi koulutukseen liittyvissä majoitusratkaisuissa.


Terveisin,

Joensuun Curling ry

Kommentit