Tule mukaan kehittämään curlingseuraasi!

Joensuun Curling ry

Hei curlingseurojen aktiivit,

Olemme Joensuun Curling ry ja toimimme kaudella 2021-2022 Suomen Curlingliiton toimeksiannosta suomalaisen curlingseuratyön kehitys- ja aktivointitehtävässä. Olympiavuosi 2022 tuo mukanaan uusia mahdollisuuksia kasvattaa seurojen jäsenmääriä ja tätä kautta curlingharrastajayhteisöä Suomessa: olympiacurlingia seurataan aktiivisesti kotikatsomoissa, jolloin myös kiinnostus kokeilla lajia varmasti kasvaa. Yhtenä tavoitteenamme on koordinoida vuoden 2022 alusta Pekingin talviolympialaisten avulla lisänäkyvyyttä lajillemme. Esimerkiksi avoimet lajiesittelyt, curlingkoulut, lattiacurlingtapahtumat ja yhteiset kisakatsomot curlingpaikkakunnilla saattavat edesauttaa uusien harrastajien liittymistä seuroihimme. Palatkaamme tähän asiaan kauden edetessä.

Aivan aluksi haluamme kartoittaa seurojen nykytilannetta haasteineen ja mahdollisuuksineen sekä seurojen halukkuutta yhteiseen keskusteluun ja toiminnan kehittämiseen. Teimme pienimuotoinen kyselyn ja toivomme, että saisimme yhden koordinoidun vastauksen kustakin seurasta. Sähköpostiviesti on lähetetty Suomen Curlingliiton jäsenseurojen yhteyshenkilöille.

Vastaattehan seurastanne kyselyyn alla olevan linkin takana ke 30.9. mennessä, kiitos!

https://forms.gle/cjaSbrSWdhvcRfYU8

Kyselyn vastausten perusteella suunnittelemme jatkotoimintamuotoja. Erikseen pyydettäessä voimme järjestää esimerkiksi seuravierailuja, webinaareja, keskustelualustojen organisointia sekä toimintamallien simulointia ja demonstrointia. Otamme mielellämme vastaan ideoita ja uusia ehdotuksia sopivista toimintatavoista ja yhteistyömuodoista!

Syysterveisin,

Elina Virtaala ja Ville Forsström Joensuun Curling ry:n seurakehitystyöryhmästä