Syyskauden juniorileirit - ilmoittaudu ke 27.8. mennessä

16.08.2014
-
Markus Sipilä

Suomen Curlingliitto järjestää syyskaudella kolme juniorileiriä sekä juniorien SM-turnauksen. Ajankohdat ovat seruaavat:

  • 13.-14.9.: Juniorileiri 1, Harjavalta
  • 3.-5.10.: Juniorileiri 2, Eckerö, Ahvenanmaa
  • 1.-2.11.: Juniorien SM-turnaus, Harjavalta
  • 22.-23.11.: Juniorileiri 3, Joensuu 

Ilmoittautuminen Harjavallan ja Eckerön leireille tulee tehdä viimeistään ke 27.8. Juniorien SM-turnauksesta ja Joensuun leireistä tiedotetaan lisää lähiaikoina.

Syyskuun juniorileiri Harjavallassa la-su 13.-14.9.

Syyskauden ensimmäinen juniorileiri järjestetään Harjavallassa Hiittenharjun Curlinghallissa la-su 13.-14.9. Leiri alkaa lauantaina klo 13 ja päättyy sunnuntaina klo 15.

Leirihinta on 70 euroa / osallistuja sisältäen jääajan, valmennuksen, päivällisen lauantai-iltana, majoituksen hotelli Hiittenharjussa (la-su) kahden hengen huoneissa sekä sunnuntain aamupalan. Sunnuntaille pyritään järjestämään edullinen ryhmälounas, mutta se ei sisälly 70 euron hintaan.

Curlingliitto maksaa Ahvenanmaalta saapuville junioreille kansipaikan ja ajoneuvon osuuden laivamatkan hinnasta. Hytin ja ruokailuiden osuudet laivamatkasta jäävät osallistujien maksettavaksi.

Lokakuun juniorileiri Ahvenanmaalla pe-su 3.-5.10.

Syyskauden toinen juniorileiri järjestetään Vianor Curlingcenterissä pe-su 3.-5.10. Manner-Suomesta saapuvat osallistujat matkustavat Turusta perjantaiaamuna klo 8.45 lähtevällä laivalla ja palaavat Turkuun sunnuntai-iltana klo 19.50 saapuvalla laivalla. Manner-Suomesta saapuvien tulee siis järjestää perjantai vapaaksi koulusta tai töistä. Leiri alkaa perjantaina noin klo 15.

Leirihinta mannersuomalaisille osallistujille on 100 euroa / osallistuja sisältäen jääajan, valmennuksen, majoituksen pe-su 4-6 hengen mökeissä (sis. liinavaatteet ja pyyhkeet), ruokailut (aamiaiset la-su, lounaan la, päivälliset pe-la). Laivamatka kansipaikoilla ja ajoneuvot sisältyvät hintaan.

Leirihinta ahvenanmaalaisille osallistujille on 70 euroa / osallistuja. Hinta sisältää jääajan, valmennuksen, lauantain lounaan ja päivälliset perjantaina ja lauantaina.

Juniorien SM-turnaus Harjavallassa 1.-2.11.

Juniorien SM-turnaus järjestetään Harjavallassa 1.-2.11. Lisätietoja turnauksesta lähiaikoina. Turnauksen paras poika- ja tyttöjoukkue saa oikeuden edustaa Suomea European Junior Curling Challengessa tammikuun alussa Prahassa.

Marraskuun juniorileiri Joensuussa 22.-23.11.

Syyskauden kolmas juniorileiri järjestetään Joensuussa la-su 22.-23.11. Lisätietoja leiristä lähempänä leiriä.

Ilmoittaudu Harjavallan ja Ahvenanmaan leireille viimeistään ke 27.8.

Juniorileireille voi osallistua kuka tahansa curlingliiton jäsenseuraan kuuluva pelaaja, joka on syntynyt 1.7.1993 tai sen jälkeen.

Ilmoittautuminen syyskuun ja lokakuun leireille Harjavallassa ja Ahvenanmaalla tulee suorittaa viimeistään keskiviikkona 27.8. Ilmoittautua voi samalla kertaa joko molemmille leireille tai vain toiselle. Ilmoittautuminen tapahtuu täyttämällä liitteenä oleva ilmoittautumislomake. Yhdellä lomakkeella voi ilmoittaa useampia henkilöitä.

Ilmoittautuminen juniorien SM-turnaukseen ja Joensuun leirille järjestetään lähempänä tapahtumia.

Joukkueiden valmentajille tai huoltajille voidaan järjestää majoitus ja ruokailu omakustannushintaan. Ilmoittautuminen samaan päivään mennessä juniorien kanssa.

Leireille mahtuu maksimissaan 16 junioria. Mikäli ilmoittautumisia tulee enemmän, tasataan osallistujia ensin seurojen mukaan ja tämän jälkeen ilmoittautumisjärjestyksessä.

Alkoholin tai muiden päihteiden käyttö leireillä tai matkoilla on kielletty.

Vakuutukset leireille osallistuville

Curlingliiton jäsenseuroihin kuuluville henkilöille on voimassa liiton jäsenvakuutus, josta lisätietoja osoitteessa http://www.curling.fi/fi/liitto/jasenvakuutus