Kevätkokous hyväksyi Curlingliiton strategian 2014-2018

06.05.2014
-
Markus Sipilä

Curlingliiton kevätkokous hyväksyi liiton strategian vuosille 2014-2018. Strategia ohjaa liiton toimintaa ja antaa suuntaviivat kehitykselle. Käytännössä strategia ohjaa vuosien 2015-2018 toimintasuunnitelmien laatimista sekä Curlingliiton hallituksen ja valiokuntien työskentelyä.

Strategia valmisteltiin alkuvuoden 2014 aikana ja sen työstämiseen osallistui yli 25 henkilöä Curlingliiton eri jäsenseuroista sekä Olympiakomiteasta. Curlingliiton hallitus kiittää kaikkia strategian valmisteluun osallistuneita!

Kommentit

Ihan mielenkiinnosta: milloin viimeksi suomalainen joukkue on ollut (tai olisi ollut, jos nykyinen järjestelmä olisi ollut olemassa) Order of merit listalla top 50:ssä? 2006?

Ei siinä...hyvä että SM-sarja on jatkossakin arvossa, mutta mikä tämän koko prosessin pointti oli, jos muutokset ovat ainoastaan kosmeettisia (=SM-sarjan voittaja on jatkossakin edustusjoukkue)? Antoiko OK & Yli-Jaskari oikeasti hyväksyntänsä tälle, vaikka ensin vaativat pitkäjänteistä toimintaa? Hienoa, jos antoi ja päästiin näin helpolla, mutta sitä vaadittua pitkäjänteisyyttä ja selkeää muutosta nykyiseen en tuosta etsimälläkään löydä.