Hyvinkään paikallissarja 2020-2021

Tiedot ja ilmoittautumisohjeet 

Hyvinkään paikallissarja 2020-2021

Kauden 2020-2021 Hyvinkään paikallissarjan ilmoittautuminen on avattu ja ilmoittautuminen sulkeutuu 6.9.2020. Koko joukkueen paikallissarjan sarjamaksu on 300€. Aiempien vuosien tapaan haluamme palkita nopeat ilmoittautujat 50€:n alennuksella. Jos siis ilmoittaudutte 25.8.2020 mennessä, sarjamaksu on joukkueellenne vain 250€.

26.8.-6.9.2020 välisenä aikana ilmoittautuneille joukkueille sarjamaksu on 300€.

 

Sarjan pelisysteemi ratkeaa osallistuvien joukkueiden määrän perusteella. Sarjassa pelataan noin 20 peliä kauden aikana.

Hyvinkään sarjaan voi ilmoittaa joukkueen aina ”any four curlers” periaatteella, eli kyseessä on sekasarja kaikenikäisille ja tasoisille. Joukkueet jaetaan tarvittavaan määrään divisioonia ilmoittautuneiden joukkueiden määrän ja aikaisempien kausien menestyksen perusteella. 

Kausi pyritään saamaan käyntiin lokakuun alussa säistä riippuen.

 

Ilmoittautuminen

Linkki tämän sivun alareunassa

Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoita joukkueen nimi, pelaajamäärä, pelaajien nimet ja joukkueen yhteyshenkilönä toimivan henkilön yhteystiedot (osoite, sähköposti & puhelinnumero). Jäsenmaksua varten ilmoita myös, jos joku joukkueen pelaajista on juniori/opiskelija tai uusi seuran jäsen.

Tarkastattehan ilmoittautumisen yhteydessä, että kaikkien joukkueen jäsenten yhteystiedot ja sähköpostiosoitteet ovat ajan tasalla!

 

Seuran jäsenmaksu:

Sarjamaksun lisäksi seuran jokaiselle pelaajalle henkilökohtainen jäsenmaksu on 32 €/aikuinen ja 16 €/juniorit ja opiskelijat. Jos pelaat sekä paikallissarjassa että paricurlingsarjassa, ei seuran jäsenmaksua tietenkään tarvitse maksaa kahteen kertaan. Myös kaikki uudet seuran jäsenet saavat jäsenmaksun ensimmäisen kauden ajan puoleen hintaan eli 16 €/hlö. HUOM! Hyvinkään seuran jäsenen ei tarvitse maksaa omaa jäsenmaksuaan, jos hän tuo seuran jäseneksi uuden henkilön! :)

 

Suomen Curlingliiton jäsenmaksu:

Kaikki Hyvinkään sarjassa pelaavat jäsenet ovat automaattisesti myös Curlingliiton jäseniä.

Liiton jäsenmaksu varmistuu liiton syyskokouksessa.

 

Hyvinkään seuran toimintaan voi osallistua myös kannatusjäsenenä, jolloin maksaa ainoastaan 32 € seuran jäsenmaksun.  Tällöin ei siis maksa Curlingliiton jäsenmaksua, jolloin liiton jäsenmaksuun kuuluva lajivakuutus jää puuttumaan, eikä tällöin voi myöskään osallistua liiton kisoihin tai Hyvinkään sarjaan, mutta voi kuitenkin pelailla vapaasti Hyvinkäällä esim. Sunnuntaiklubia.

Tästä asiasta voi kysyä lisätietoa hallitukselta! :)

 

Ilmoittautuminen

  • Ilmoittautuminen on suljettu.
  • Viimeinen ilmoittautumispäivä: 12.11.2020 - 01:59

Uutiset ja tiedotteet

Ei uutisia.

Kilpailun kalenteritapahtumat

Ei kalenteritapahtumia.

Lopulliset sijoitukset