Curling.fi - kaikki suomalaisesta curlingista

Suomen joukkueet putosivat B-sarjaan EM-kisoissa

22.11.2018
-
Kasper Hakunti

EM-kisojen alkusarjat saatiin päätökseen torstaina Tallinnassa. Suomen miesten ja naisten joukkueet sijoittuivat kymmenen maan alkusarjoissa yhdeksänsiksi. Tämä tarkoittaa putoamista ensi kauden EM-kisojen B-sarjaan, mutta kevään MM-kisoihin on vielä mahdollista saavuttaa paikat Uudessa-Seelannissa tammikuussa järjestettävistä MM-karsinnoista.

Suomen joukkueilla vielä mahdollisuudet lunastaa MM-paikka

21.11.2018
-
Tomi Rantamäki

EM-kisoissa on jäljellä yksi pelikierros runkosarjaa. Seitsemän parasta pääsevät MM-kisoihin ja kahdeksan parasta säilyttävät A-sarjapaikan. Sijoilta 8 & 9 joutuu matkustamaan Uudessa Seelannissa tammikuussa järjestettävään MM-karsintaan.

Curlingin EM-kisoissa ensimmäiset kisapäivät takana

19.11.2018
-
Kasper Hakunti

Curlingin EM-kisat käynnistyivät lauantaina Tallinnassa. Viiden ottelun jälkeen Suomen miehillä on tilillä yksi voitto ja naisilla kaksi.

Curling EM-kilpailut käynnistyvät lauantaina Tallinnassa

16.11.2018
-
Kasper Hakunti

Curlingin Euroopan mestaruudesta taistellaan tänä vuonna Tallinnassa Tondiraban jäähallissa. Suomen miesten ja naisten joukkueet pelaavat kisojen A-sarjassa ja tavoittelevat mitalien lisäksi suoria paikkoja keväällä pelattaviin MM-kilpailuihin.

Miesten SM-sarja käynnistyy tänään Turussa

02.11.2018
-
Kasper Hakunti

Kahdeksan joukkueen kesken pelattava miesten mestaruussarja käynnistyy tänään perjantaina Turun curlinghallissa. Kaikkia viime kauden kärkijoukkueita ei sarjassa nähdä, joten kärkikahinoissa tullaan näkemään uusia nimiä.