Curling.fi - kaikki suomalaisesta curlingista

Kanada vei Mixed Doublesin olympiakultaa, Naisten ja miesten turnaus alkaa ensi yönä

13.02.2018
-
Katja Kiiskinen

PYEONGCHANGIN 2018 TALVIOLYMPIALAISET

Gangneung, Etelä-Korea – Curling Mixed Doubles -pelimuodon viimeiset ottelut pelattiin tänään tiistaina. Pronssiottelussa kohtasivat Norja ja Venäjä, ja kultamitalista kamppailivat Kanada ja Sveitsi. Kultaa vei Kanadan Kaitlyn Lawes ja John Morris, hopea meni Sveitsin hallitseville maailmanmestareille Jenny Perretille ja Martin Riosille ja pronssi Venäjän parille Anastasia Bryzgalova ja Aleksandr Krushelnitckii.

Mixed Doubles -joukkueen kisat päättyivät hienoon voittoon

11.02.2018
-
Katja Kiiskinen

PYEONGCHANGIN 2018 TALVIOLYMPIALAISET

Gangneung, Etelä-Korea – Suomi kohtasi viimeisessä ottelussaan USA:n. Kummallakaan joukkueella ei ollut enää mahdollisuuksia jatkopeleihin, mutta Suomen joukkue onnistui tavoitteessaan päättää turnaus voittotunnelmiin nappaamalla 7-5 voiton USA:sta. Hyvätasoinen ottelu eteni tasaisissa merkeissä aina seitsemänteen päähän, josta Suomi sai onnistuneen pään jälkeen 4 pistettä.

Suomen paricurlingjoukkueelle tappio Kiinaa vastaan

10.02.2018
-
Katja Kiiskinen

PYEONGCHANGIN 2018 TALVIOLYMPIALAISET

Gangneung, Etelä-Korea – Lauantain iltaottelussa Suomi pelasi kokenutta Kiinan paria vastaan. Kiinan Rui Wangin ja Dexin Ban saldo ennen Suomi-ottelua oli 2 voittoa ja 3 tappiota. Ennen Kiina-peliä Suomen mahdollisuudet jatkopaikkaan olivat jo menneet, mutta haussa oli voittotilin avaaminen.

Suomen paricurlingjoukkueella hieno trilleri Norjaa vastaan

10.02.2018
-
Katja Kiiskinen

PYEONGCHANGIN 2018 TALVIOLYMPIALAISET

Gangneung, Etelä-Korea
– Perjantain ja lauantain välisenä yönä Suomi kohtasi paricurlingissa Norjan. Norjan Mixed Doubles -pari oli aloittanut kisat erinomaisesti ja olivat ennen Suomi-ottelua jaetulla ensimmäisellä sijalla kolmella voitolla ja yhdellä tappiolla. Suomi jahtasi Norja-pelissä ensimmäistä voittoaan.

Suomen paricurlingjoukkueella tasaisia otteluja PyeongChangissa

09.02.2018
-
Katja Kiiskinen

PYEONGCHANGIN 2018 TALVIOLYMPIALAISET

Gangneung, Etelä-Korea – Torstain ja perjantain välisenä yönä Suomen aikaa Suomi kohtasi paricurlingissa ensimmäisessä ottelussaan Venäjän olympiaurheilijat ja seuraavassa ottelussa vastaan asettui Kanada. Vaikka Suomi kohtasikin heti ensimmäisenä pelipäivänä hallitsevan maailmanmestarin Sveitsin, vastukset eivät suinkaan helpottuneet toisena pelipäivänä.