Curling.fi - kaikki suomalaisesta curlingista

Kangasniemen Syysturnauksen ilmoittautuminen on auki.

11.08.2017
-
Mica

Perinteikkään Kangasniemen Syysturnauksen ilmoittautuminen on auki.

Palkintorahaa on jälleen jaossa 600€. Mukaan mahtuu 30 joukkuetta.

Turnausmaksu (280€) sisältää viisi peliä ja lauantai-illan baquetin.

Tervetuloa kaikille !

Ilmoittautuminen päättyy 31.8.

TARKKUUSLAJIEN YHTEINEN 1 –TASON VALMENTAJAKOULUTUS 2017

08.08.2017
-
Jukka Lönnberg

Tervetuloa koulutukseen!

TARKKUUSLAJIEN YHTEINEN 1 –TASON VALMENTAJAKOULUTUS 2017
Koulutus sisältää yhteensä kolme lähijaksoa (pe-su), joista kaksi on yleisjaksoa ja kolmas toteutetaan lajikohtaisesti. Koulutus sisältää lähijaksojen lisäksi oppimistehtäviä. Lähijaksot painottuvat tietojen ja taitojen soveltamiseen käytäntöön. Tämän vuoksi koulutuksessa käytetään kurssikirjaa. Kurssikirjasta saat tarvittavat teoreettiset tiedot, joita jalostetaan yhdessä lähijaksolla käytettäväksi arkivalmennuksessa. Lukemalla ja omaksumalla etukäteen koulutuksessa käsiteltäviä asioita saat enemmän irti koulutuksen sisällöistä ja annista. Lähijaksoilla voimme keskittyä tiedon soveltamiseen lajeihin sopiviksi.
Kurssikirjana on Suomen Valmentajien toimittama Lasten ja nuorten hyvä harjoittelu. Ohessa on laitettu kirjasta ne osiot, jotka olisi vähimmässään hyvä lukea ennen lähijaksoa.

Ilmoittauminen liiton sarjoihin on avattu

04.08.2017
-
Mika Äikiä

Ilmoittautuminen miesten ja naisten SM-sarjaan, sekä Senioreiden ja Mixed SM -kilpailuihin on avattu. Myöhemmin keväällä pelattavien kisojen ilmoittautuminen aukeaa 1.1.2018. SM-sarjan ja SM-kilpailujen ajankohdat ja pelipaikat löytyy kalenterista. Säännöt päivitetään ja hyväksytään liiton kokouksessa 14.8.

Kotimainen kilpailukalenteri on päivitetty

20.06.2017
-
Mika Äikiä

Liiton hallitus vahvisti viime kokouksessaan tulevan kauden kilpailukalenterin. Kalenterista puuttuu mixed doubles -kisat, ne lisätään myöhemmin. Jos naisten mestaruussarjaan tai miesten divareihin ilmoittautuu ennakoitua enemmän joukkueita niin tällöin lisätään vielä yksi kisaviikonloppu mukaan

Kevään Curlinglehden artikkelit ilmestyneet

05.05.2017
-
Daley Nevantaus

Curlinglehti on ilmestynyt webartikkeleina. 12 tiukkaa artikkelia lajista ja sen sivusta. Heti tässä etusivun oikeanpuoleisella palstalla kohdassa "tuoreimmat artikkelit"