Curling.fi - kaikki suomalaisesta curlingista

Suomen juniorijoukkueet valmiina tositoimiin Kisakallion B-MM-kilpailuissa

11.12.2019
-
Katja Kiiskinen / Development Officer

 

Juniorien B-MM-kilpailut ovat alkaneet tänään kisakalliossa. Kisoissa pelaavat molemmat Suomen juniorijoukkueet. 

Kyseessä on yksi suurimmista kansainvälisistä arvokilpailuista, sillä kisakallioon on saapunut yhteensä peräti 43 joukkuetta. Miesten sarjassa pelaa 24 joukkuetta ja naisten sarjassa 19 joukkuetta.Joukkueiden päätavoitteena kilpailussa on saavuttaa turnauksessa menestymisen lisäksi paikka keväällä pelattavissa junnujen mm-kilpailuissa, joihin nämä B-MM-kilpailut toimivat karsintana. Kolme parasta miesten ja kolme parasta naisten joukkuetta saavuttavat lopulta paikan kevään MM-kilpailuissa.

Junnujen B-MM-kisoista koko viikon livelähetyksiä Curling Finland YouTube-kanavalla

11.12.2019
-
Katja Kiiskinen / Development Officer

 

Seuraavan viikon ajan pääsee seuraamaan Curling Finlandin YouTube-kanavalta livelähetyksiä juniorien B-MM-karsinnoista. Osa peleistä tullaan myös kommentoimaan englanniksi ja huomenna sekä perjantaina livelähetykseen osuu myös Suomen tyttöjen ottelut, joten tervetuloa kannustamaan Suomen joukkue voittoihin! 

Linkki Curling Finlandin YouTube-kanavalle:

https://www.youtube.com/channel/UCP_X5YNPSIhsSdcWt8cu36Q

Kauden 2019-2020 SM-sarja on alkanut

10.12.2019
-
Katja Kiiskinen / Development Officer

 

Viime viikonloppuna pelattiin miesten ja naisten SM-sarjan sekä divarin ensimmäinen turnausviikonloppu Lohjan kisakalliossa.

Kisakalliossa järjestetään tänä vuonna peräti kolmet Maailman Curlingliiton alaiset kansainväliset arvokilpailut. SM-sarjassa päästiinkin nauttimaan tästä syystä kansainvälisistä arvokisajäistä. SM-sarjan lisäksi myös muuta toimintaa ja turnauksia on keskitetty tällä kaudella Kisakallioon, jotta saadaan suurin mahdollinen hyöty irti hienoista olosuhteista.

Kisakalliossa järjestetty jo ennätysmäärä WCF:n arvokilpailuja

10.12.2019
-
Katja Kiiskinen / Development Officer

 

Lohjan Kisakalliossa on tällä vuosikymmenellä järjestetty enemmän Maailman Curlingliiton alaisia kansainvälisiä arvokisoja kuin missään muualla maailmassa.

Myös Suomen Curlingliitto haluaa onnitella loistavaa yhteistyökumppaniaan vuosien menestyksestä kisatapahtumien järjestämisessä!

Kisakalliossa on alkanut pyörätuolicurlingin B MM-kilpailut

27.11.2019
-
Katja Kiiskinen

Kyseiseen turnaukseen osallistuu kaiken kaikkiaan 15 eri maan edustusjoukkueet ja myös Suomen joukkue on näiden joukossa kilpailemassa MM-paikasta kevään MM-kilpailuissa.