Curling.fi - kaikki suomalaisesta curlingista

Suomi hyvässä pelivireessä Kisakallio Cupissa

21.01.2020
-
Katja Kiiskinen

Lohjan kisakalliossa tapahtuu jälleen, sillä maanantaina Kisakalliossa alkoi kansainvälinen pyörätuolicurlingturnaus Kisakallio Cup.

MM-karsinnat pelattu: Suomen miehet jäivät yhden voiton päähän pudotuspeleistä

20.01.2020
-
Katja Kiiskinen


Kisakallio, Lohja - Lohjan kisakalliossa pelattiin viime viikolla curlingin MM-karsinnat. Myös Suomen naisten ja miesten joukkueella oli paikka kyseisessä karsinnassa.
Suomea kisoissa edusti Jermu Pölläsen kipparoima miesten joukkue ja Elina Virtaalan kipparoima naisten joukkue. Samat joukkueet toimivat Suomen edustusjoukkueina myös marraskuisissa EM-kilpailuissa.
 

Dopingsäännösten päivitykset astuneet voimaan 1.1.2020

19.01.2020
-
Katja Kiiskinen


SM-kisoissa ja kansainvälisissä kisoissa pelaajille muistutus käydä tarkastamassa vuonna 2020 voimaan tulleet muutokset WADA:n dopingsäännöksiin.

Suomen joukkueet karsimassa MM-paikasta tällä viikolla Kisakalliossa

13.01.2020
-
Katja Kiiskinen


Kisakallio, Lohja - Curlingin ’World Qualification Event 2020’ eli vuoden 2020 MM-karsinnat ovat alkaneet tänään Lohjan Kisakalliossa. Turnauksen kaksi parasta miesten ja kaksi parasta naisten joukkuetta saavuttavat paikan keväällä pelattavissa MM-kilpailuissa. Molemmat tässä turnauksessa pelaavat maajoukkueet edustivat Suomea myös marraskuussa pelatuissa EM-kilpailuissa Ruotsissa, jossa naiset säilyttivät vakuuttavasti B-sarjapaikan ja miehet nousivat A-sarjaan.

Paricurlingin Suomen mestaruus ratkaistiin viikonloppuna Kisakalliossa

13.01.2020
-
Katja Kiiskinen

Kisakalliossa ratkaistiin viikonloppuna Mixed Doublesin eli paricurlingin Suomen mestaruus, jossa Aku ja Oona Kauste nappasivat SM-kultaa. 

Toiselle sijalle päätyivät Markku uusipaavalniemi ja Eszter Juhasz ja pronssille Jari ja Miia Turton joukkue!

Onnittelut kaikille mitalisteille!