Curling.fi - kaikki suomalaisesta curlingista

Mixed Doublesin ja senioreiden MM-kilpailut alkoivat Kanadassa

23.04.2017
-
Markus Sipilä

Mixed Doubles -paripelimuodon sekä perinteisen curlingin seniorien MM-kilpailut ovat käynnistyneet Lethbridgessä, Kanadassa. Mixed Doubles -pelimuodossa Suomea edustavat Oona Kauste ja Tomi Rantamäki. Seniorinaisten joukkueessa pelaavat Mari Hansen, Elina Virtaala, Janina Lindström ja Riikka Louhivuori. Seniorimiehissä siniristilippua pitävät korkealla Oiva Manninen, Jari Häkkinen, Risto Lehtinen, Hannu Siitari ja Hannu Hokkanen.

Mixed Doubles MM-kilpailujen tulospalvelu
Seniorien MM-kilpailujen tulospalvelu

Oulunkylän Curlinghalli etsii tulevaisuuden curlingtähtiä

04.04.2017
-
Oulunkylän Curlinghalli
Jos olet 14-18 vuotias nuori ja kiinnostunut harjoittelemaan curlingia 3-5 kertaa viikossa, niin ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse info [at] curlinghalli [dot] fi viimeistään 13.4.2017.Oulunkylän Curlinghalli tarjoaa huhti-toukokuussa uusille junioripelaajille mahdollisuuden tulla harjoittelemaan lajia ohjatusti ilman kustannuksia. Oulunkylän Curlinghalli on valmis sponsoroimaan harjoittelumahdollisuuden valmennuksineen jopa 200 uudelle juniorille huhti-toukokuussa 2017. 

 

Harjuturnaus 2017

22.03.2017
-
Tapani Härkälä

Harjuturnaukseen ei ilmoittautunut riittävästi joukkueita, joten joudun peruuttamaan turnauksen.

HARJU-TURNAUS 2017

16.03.2017
-
Tapani Härkälä

Harju-Turnauksen ilmoittautumisaikaa vielä muutama päivä jäljellä. Ilmoittaudu 10-vuotis turnaukseen pikaisesti. Turnaus on hyvä harjoitus ennen Bonspieliä ja Mixed SM-kisoja.

Oona Kauste naisten Suomen mestariksi

12.03.2017
-
Daley Nevantaus

Naisten SM-sarja pelattiin loppuun Ahvenanmaan Eckerössä. Mestariksi palasi vuoden tauon jälkeen Oona Kauste.