Curling.fi - kaikki suomalaisesta curlingista

EM-Kisaraportti III

27.11.2017
-
Paavo Kuosmanen

Curlingin EM-kisat on saatu päätökseen. Suomen joukkueet sekä miehissä että naisissa saivat hienosti taisteltua B-sarjan voitot ja samalla nostaen Suomen takaisin EM-kisojen A-sarjaan. 

EM-kisaraportti II

23.11.2017
-
Paavo Kuosmanen

Alkusarja on pelattu ja Suomen osalta mahdollisuudet ovat vielä hyvällä mallilla curlingin EM-kilpailuissa St Gallenissa, Sveitsissä. Oona Kausteen kipparoima naisten joukkue selviytyi lohkossaan neljänneksi ja kohtaa illan semifinaalissa lohkovoittaja Norjan joukkueen. Toisessa semifinaalissa kohtaavat lohkon kakkonen Viro ja kolmonen Latvia.

EM-kisaraportti

21.11.2017
-
Paavo Kuosmanen

Alkuvaikeuksien jälkeen Suomen miesten ja naisten maajoukkueet ovat päässeet hienosti vauhtiin curlingin EM-kilpailuissa St Gallenissa,  Sveitsissä. Oona Kausteen kipparoima naisten joukkue on tällä hetkellä neljällä voitolla ja yhdellä tappiolla naisten lohkon jaetulla toisella sijalla. Aku Kausteen luotsaama miesten joukkue on päässyt ensimmäisen pelin tappion jälkeen myös voittojen tielle. Kolmen voiton ja yhden tappion jälkeen he ovat lohkonsa kolmannella sijalla.

World Curling Tourin osakilpailu Ahvenanmaalla

26.09.2017
-
Olli Rissanen

Historiallinen, Suomessa ensimmäistä kertaa järjestettävä World Curling Tourin osakilpailu pelataan Ahvenanmaalla 12.-15.10.2017! Kysymys on naisten Masters tason turnauksesta, jossa on mukana 12 huippujoukkuetta ympäri maailmaa.

Syysturnauksen ilmoittautumisaikaa jatkettu.

30.08.2017
-
Mica

Kangasniemen syysturnauksen ilmoittautumisaikaa on jatkettu 10.9. asti.