Curling.fi - kaikki suomalaisesta curlingista

Kevään Curlinglehden artikkelit ilmestyneet

05.05.2017
-
Daley Nevantaus

Curlinglehti on ilmestynyt webartikkeleina. 12 tiukkaa artikkelia lajista ja sen sivusta. Heti tässä etusivun oikeanpuoleisella palstalla kohdassa "tuoreimmat artikkelit"

Suomalainen curling tekee paluun olympiajäille

29.04.2017
-
Markus Sipilä

Oona Kauste ja Tomi Rantamäki ovat varmistaneet Suomelle olympiapaikan curlingin Mixed Doubles -paripelimuodossa vuoden 2018 olympialaisiin. Mixed Doubles on olympiaohjelmassa ensimmäistä kertaa Pyeongchangissa.

Mixed Doublesin ja senioreiden MM-kilpailut alkoivat Kanadassa

23.04.2017
-
Markus Sipilä

Mixed Doubles -paripelimuodon sekä perinteisen curlingin seniorien MM-kilpailut ovat käynnistyneet Lethbridgessä, Kanadassa. Mixed Doubles -pelimuodossa Suomea edustavat Oona Kauste ja Tomi Rantamäki. Seniorinaisten joukkueessa pelaavat Mari Hansen, Elina Virtaala, Janina Lindström ja Riikka Louhivuori. Seniorimiehissä siniristilippua pitävät korkealla Oiva Manninen, Jari Häkkinen, Risto Lehtinen, Hannu Siitari ja Hannu Hokkanen.

Mixed Doubles MM-kilpailujen tulospalvelu
Seniorien MM-kilpailujen tulospalvelu

Oulunkylän Curlinghalli etsii tulevaisuuden curlingtähtiä

04.04.2017
-
Oulunkylän Curlinghalli
Jos olet 14-18 vuotias nuori ja kiinnostunut harjoittelemaan curlingia 3-5 kertaa viikossa, niin ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse info [at] curlinghalli [dot] fi viimeistään 13.4.2017.Oulunkylän Curlinghalli tarjoaa huhti-toukokuussa uusille junioripelaajille mahdollisuuden tulla harjoittelemaan lajia ohjatusti ilman kustannuksia. Oulunkylän Curlinghalli on valmis sponsoroimaan harjoittelumahdollisuuden valmennuksineen jopa 200 uudelle juniorille huhti-toukokuussa 2017. 

 

Harjuturnaus 2017

22.03.2017
-
Tapani Härkälä

Harjuturnaukseen ei ilmoittautunut riittävästi joukkueita, joten joudun peruuttamaan turnauksen.