Curling.fi - kaikki suomalaisesta curlingista

Haku liiton valmennusryhmään kaudelle 2020-2021 on avoinna 15.6.2020 asti

17.05.2020
-
Katja Kiiskinen

Suomen curlingliiton valmennusryhmään haetaan motivoituneita ja tavoitteellisia urheilijoita kaudelle 2020-2021!

Valmennusryhmän pääyksikkö harjoittelee Uudellamaalla, mutta mukaan voit hakea myös muualta Suomesta, jolloin harjoittelet omassa kotihallissasi. Valmennusryhmässä pääset harjoittelemaan systemaattisesti ja monipuolisesti, sekä osallistumaan Kisakalliossa järjestettäviin leirityksiin ja koulutuksiin. Lisäksi sinulla on mahdollisuus saada yksilöllistä valmennusta ja seurata omaa kehitystäsi kauden edetessä.
Tulevalla kaudella naisten maajoukkue valitaan ensi kertaa valmennusryhmään osallistuvista jäsenistä, joten tämä on hyvä huomioida, jos peliura kansainvälisillä jäillä on tähtäimessä!
Uuden naisten joukkueen ensimmäinen yhteinen koitos on EM-kisat Lillehammerissa marraskuussa!

Välitäthän tietoa eteenpäin myös omassa seurassasi ja seurojen edustajat voivat välittää tietoa myös jäsenilleen esim. tulostamalla ja jakamalla ohessa liitteenä olevan tiedotteen!  

Tarkkuuslajien 1.tason valmentajakoulutuksen 2020-2021 ilmoittautuminen auki

17.05.2020
-
Katja Kiiskinen

Olympiakomitea järjestää jälleen yhteisen valmentajakoulutuksen tarkkuuslajien valmentamisesta kiinnostuneille!

Valmentajakoulutukseen voivat osallistua kaikki valmentamisesta ja valmentautumisesta seuratasollakin kiinnostuneet, eikä aikaisempaa valmennuskokemusta välttämättä tarvita. 

Suomen Curlingliitto korvaa koulutukseen osallistuvien Curlingliiton jäsenien koulutusmaksusta 50 %. 
 

Työryhmiltä ja hallituksilta uudet suuntaviivat seurojen junioriprojekteihin

17.05.2020
-
Katja Kiiskinen

 

Liiton työryhmät ja hallitus ovat käsitelleet seuroille myönnettäviä junioritukia. Hakemusten käsittelyn selkeyttämiseksi ja seurojen tasapuolisen kohtelun varmistamiseksi seuratyöryhmä on luonut kriteerejä junioritukien myöntämiselle, jotka hallitus on hyväksynyt.
 

Yleisesti ottaen liitto haluaa tukea sellaisia junioriprojekteja, jotka ovat pitkäkestoisia (ainakin kaksi vuotta kestäviä), ja joiden vaikutus yltää yksittäistä juniorijoukkuetta laajemmalle.

Ensisijaisesti liitto tukee projekteja, joissa on mukana ulkopuolisia rahoittajapartnereita, kuten Opetus- ja kulttuuriministeriö tai kaupunki. 

Tuki myönnetään aina hakemuksen perusteella.

AC Alavuden juhlaturnaus 14-16.8 HUOM. UUSI AJANKOHTA

14.05.2020
-
Mika Äikiä

Alavuden Curlingseura täyttää 10 vuottta. Sen kunniaksi seura järjestää juhlaturnauksen. Varaa oma paikkasi heti.  Ilmoittaudu

Puheenjohtajan palsta

29.04.2020
-
Jari Turto

Liiton kevätkokous pidettiin onnistuneesti viime lauantaina 25.4. Tilit hyväksyttiin ja vastuuvapaudet myönnettiin. Kokous oli napakka, reilu 20 minuuttia. Pieni ryhmä oli kokouspaikalla, useampi verkkoyhteydellä. Homma toimi yllättävän hyvin.  

jatkuu...