Curling.fi - kaikki suomalaisesta curlingista

Kauden 2019-2020 SM-sarja on alkanut

10.12.2019
-
Katja Kiiskinen / Development Officer

 

Viime viikonloppuna pelattiin miesten ja naisten SM-sarjan sekä divarin ensimmäinen turnausviikonloppu Lohjan kisakalliossa.

Kisakalliossa järjestetään tänä vuonna peräti kolmet Maailman Curlingliiton alaiset kansainväliset arvokilpailut. SM-sarjassa päästiinkin nauttimaan tästä syystä kansainvälisistä arvokisajäistä. SM-sarjan lisäksi myös muuta toimintaa ja turnauksia on keskitetty tällä kaudella Kisakallioon, jotta saadaan suurin mahdollinen hyöty irti hienoista olosuhteista.

Kisakalliossa on alkanut pyörätuolicurlingin B MM-kilpailut

27.11.2019
-
Katja Kiiskinen

Kyseiseen turnaukseen osallistuu kaiken kaikkiaan 15 eri maan edustusjoukkueet ja myös Suomen joukkue on näiden joukossa kilpailemassa MM-paikasta kevään MM-kilpailuissa.

Suomen joukkueilla onnistuneet EM-kisat Helsingborgissa

26.11.2019
-
Katja Kiiskinen/Development Officer


Suomen miesten ja naisten curlingin maajoukkueet ovat saaneet päätökseen menestyksekkäät EM-kisat Ruotsin Helsingborgissa. Miesten maajoukkue nousi hienon turnauksen seurauksena A-sarjaan ja myös naisten joukkue jäi parin niukan tappion päähän jatkopelipaikoista ja säilytti paikkansa vankasti B-sarjassa.
 

Suomen miesten joukkueessa pelasivat Jermu Pöllänen (1.heittäjä ja kapteeni), Iikko Säntti (2.heittäjä), Jason Moore (3.heittäjä) ja Jere Sullanmaa (4.heittäjä ja varakapteeni). Joukkueen varapelaajana toimi vielä juniorimaajoukkueessakin edustava Melker Lundberg. Joukkueen valmentajana toimi Tero Tähtinen.

Suomen naisten joukkueessa pelasivat Elina Virtaala (4.heittäjä ja kapteeni), Miia Turto (3.heittäjä ja varakapteeni), Janina Lindström (2.heittäjä) ja Tuuli Rissanen (1.heittäjä). Joukkueen valmentajana toimi Katja Kiiskinen.

Harjavallassa alkaa Curlingkoulu

03.11.2019
-
Jari Turto

Hiittenharju Curling järjestää curlingin alkeiskurssin Harjavallassa. Kurssi alkaa tiistaina 12.11 klo 17:30 ja sisältää neljä opetuskertaa, yhteensä 8 tuntia.

Tule mukaan mukavaan harrastukseen! Pue päälle joustava vaatetus ja ota mukaasi tasapohjaiset, puhtaat sisäpelikengät tai tennarit. Muut välineet saat hallilta. Alkeiskurssin hinta opiskelijoille ja alle 25v on 30€ ja muille 40€. Kurssin jälkeen voit jatkaa harrastamista ja pelaamista seurassamme.

Ilmoittautumiset su 10.11 mennessä hiittenharju.curling (at) gmail.com tai Jari Turto 0400-590 394.

Liitteenä kutsu / ohjelma

Curlingin säännöt on päivitetty ajan tasalle liiton sivuilla

27.10.2019
-
Katja Kiiskinen / Development Officer


Curlingin säännöt on päivitetty ajan tasalle www.curling.fi -sivustolla. Sääntöihin on päivitetty kaikki lokakuussa 2019 voimaan tulleet muutokset.

Peli- ja kilpailusäännöt sekä Mixed Doubles -säännöt löydät tästä linkistä:
https://www.curling.fi/fi/laji/saannot