Curling.fi - kaikki suomalaisesta curlingista

Suomen Curlingliiton uusi hallitus vuodelle 2020 on valittu

16.10.2019
-
Katja Kiiskinen / Development Officer


Liiton syyskokouksessa sunnuntaina 13.10. valittiin uusi liiton hallitus vuodelle 2020 ja ensimmäistä kertaa yli 20 vuoteen myös liiton puheenjohtaja on vaihtumassa!

Liiton tämän hetkinen puheenjohtaja Olli Rissanen on antanut kerrassaan valtavan panoksen lajille toimimalla Suomen Curlingliiton puheenjohtajana yli 20 vuoden ajan.
 

Sekajoukkueiden MM-kisat käyntiin Skotlannissa

12.10.2019
-
Markus Sipilä

Sekajoukkueiden MM-kilpailujen ensimmäiset pelit pelataan lauantaina 12.10. Suomi kohtaa avauspäivänä Belgian ja Korean.

Suomea kisoissa edustavat Tiina Suuripää, Leo Ouni, Lotta Immonen ja Markus Sipilä. Joukkueen valmentaja on Paavo Kuosmanen.

Curlingliiton syyskokous ja olympiakomitean seura-aktivointitilaisuus Kisakalliossa sunnuntaina 13.10.

08.10.2019
-
Katja Kiiskinen / Development Officer

 

Tervetuloa edustamaan seuraasi Suomen Curlingliiton 2019 syyskokoukseen, joka pidetään Kisakallion Urheiluopistolla sunnuntaina 13.10.2019 klo 13.00 alkaen!

Ennen syyskokousta klo 10.00 alkaen pidetään Kisakalliossa Suomen Olympiakomitean järjestämä seura-aktivointitilaisuus, johon on saatu paikalle puhuja olympiakomiteasta, joten paikalle toivotaankin osanottoa mahdollisimman monesta seurasta! 

Olympiakomitean vetämään seuratilaisuuteen voi osallistua myös etäyhteydellä, joten kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä, jos aiot osallistua etänä, niin saat etäyhteyttä varten tarvittavat linkit ja ohjeet.

Syyskokoukseen ei voi Curlingliiton sääntöjen mukaisesti osallistua etänä, joten saavuthan syyskokousta varten paikan päälle!

Liitto tarjoaa tähän tilaisuuteen osallistuville Kisakalliossa lounaan ennen syyskokouksen alkua. Tilaisuus on maksuton.

Maajoukkueet ovat aloittaneet kansainvälisen kisakauden erinomaisesti

30.09.2019
-
Katja Kiiskinen / Development Officer

Maajoukkueiden kansainvälinen kisakausi on jo aluillaan ja valmistelevat turnaukset ulkomailla ovatkin sujuneet erinomaisesti!

Kansainvälisen kisakauden avasi Suomen Mixed-maajoukkue (Markus Sipilä, Lotta Immonen, Leo Ouni ja Tiina Suuripää) parin viikon takaisessa Prahan Kolibris Cupissa ottamalla turnausvoiton Ruotsin Hallströmin kipparoimasta Mixed-maajoukkueesta kirjaimellisesti lukemin 6-0!

Miesten SM-karsinta: Kalpamaa ja Saarelainen Mestaruussarjaan

29.09.2019
-
Mika Äikiä

SM-sarjan karsintaturnaus pelattiin Harjavallassa. Mestaruussarjassa viime kaudella kuudenneksi sijoittunut, CHCC:n Mika Kalpamaan joukkue voitti karsinnat puhtaalla pelillä. Toisen paikan nappasi Helsingin Yliopiston Curlaajien Jari Saarelainen. Saarelainen on pitkään pelannut divaria ja mestaruussarjaa. Muutaman välivuoden jälkeen joukkue on taas kuvioissa mukana. Onnittelut molemmille joukkueille