Pelaajaprofiilien ylläpito

Kirjoittanut curling_admin 21.03.2010 - 11:36
Wikiartikkelin kategoria

Tämän sivun sisältö

Käyttöoikeudet oman pelaajaprofiilin muokkaamiseksi

 • Huomioi, että pelaajaprofiili on eri asia kuin Curling.fi -sivuston käyttäjätunnus. Kuka tahansa internetin käyttäjä voi rekisteröidä Curling.fi:n etusivulta itsellensä käyttäjätunnuksen esim. osallistuakseen keskustelufoormin keskusteluihin. Kuka tahansa ei voi muokata kenen tahansa pelaajaprofiilia, joten ylläpidon tulee määritellä käyttäjätunnuksellesi oman pelaajaprofiilisi muokkausoikeudet. 
 • Lähtökohtaisesti kukin pelaaja ylläpitää itse oman pelaajaprofiilinsa tietoja. Tätä varten pelaajalla pitää siis olla Curling.fi -sivuston käyttäjätunnus. Jos sinulla ei ole Curling.fi -sivuston käyttäjätunnusta, luo itsellesi tunnus.
 • Oman seuran yhteyshenkilöt voivat ylläpitää pelaajatietoja jäsenten puolesta, mikäli joku ei voi tai halua ylläpitää omia tietojaan.
 • Pelaajaprofiilien muokkausoikeutta omalle Curling.fi -käyttäjätunnukselle pyydetään sähköpostitse. Lähetä sähköpostia osoitteeseen yllapito [at] curling.fi. Kerro mistä pelaajaprofiilista on kyse (nimesi) ja mille käyttäjätunnukselle muokkausoikeudet halutaan. Huom! Kerro ainoastaan käyttäjätunnuksesi nimi, ylläpidon ei missään olosuhteissa tarvitse tietää salasanaasi.

Uuden pelaajan lisääminen pelaajalistaan

 • Ennen uuden pelaajan luomista tulee ehdottomasti tarkistaa, löytyykö nimeä jo valmiiksi pelaajalistasta. 
 • Mikäli nimi löytyy jo pelaajalistasta, ei missään tapauksessa tule luoda uutta pelaajaprofiilia, vaan pyytää muokkausoikeudet omalle käyttäjätunnukselle (ks. edellinen kohta)!
 • Mikäli pelaajalistasta ei löydy vielä nimeäsi, voit luoda uuden pelaajaprofiilin mikäli olet kirjautuneena Curling.fi -sivustolle omalla käyttäjätunnuksellasi. Linkki tähän on hieman alempana. Lue kuitenkin oheet loppuun!
 • Pelaajaprofiilin muokkausoikeudet jäävät sille käyttäjätunnukselle, joka pelaajan loi (oma käyttäjätunnuksesi).
 • Mikäli pelaajalistasta löytyy samanniminen pelaaja ja olet varma, että kyseessä on kaima, voit luoda itsellesi uuden pelaajaprofiilin. Syötä tällöin myös toinen nimesi nimikenttään, jotta seuran yhteyshenkilö tai joukkuetta ilmoittava henkilö erottaa sinut kaimastasi.
 • Pelaajaprofiilin luominen ei automaattisesti lisää pelaajaa minkään seuran jäseneksi. Ota yhteyttä oman seurasi yhteyshenkilöön ja pyydä häntä lisäämään sinut seuran jäsenrekisteriin. Oman seuran yhteyshenkilön löydät seuraluettelosta.
 • Luo uusi pelaaja (vain sisäänkirjatuneet käyttäjät)

Duplikaattien poistaminen pelaajalistasta

 • Mikäli havaitset, että pelaajalistastaa on useampi pelaajaprofiili samalle henkilölle, ota yhteyttä Curling.fi -sivuston ylläpitoon osoitteeseen yllapito [at] curling.fi

Tärkeää tietoa täysipäiväisille opiskelijoille ja junioreille!

Seurojen jäsenmaksu Suomen Curlingliitolle määräytyy seuran jäsenmäärän mukaan. Täysipäiväisten opiskelijoiden ja juniorien (alle 21-vuotiaat) osalta tämä jäsenmaksu on normaalia pienempi.

 • Jos olet täysipäiväinen opiskelija, varmista että omassa pelaajaprofiilissasi on merkitty opiskelijastatus.
 • Syötä pelaajatietoihisi syntymäaikasi. Seuran jäsenmaksun juniorialennukset lasketaan automaattisesti syntymäaikojen perusteella. Mikäli syntymäaikaa ei ole syötetty, ei juniorialennusta myönnetä.

Curlingliiton jäseninfo -sähköpostilista

Curlingliiton tiedotusta voi seurata Curling.fi -sivuston lisäksi sähköpostitse. Voit liittyä Curlingliiton Jäseninfo -sähköpostilistalle syöttämällä sähköpostiosoitteesi omaan pelaajaprofiiliisi. Lue lisää sähköpostitiedotuksesta...