Harjankankaan kimppatilaus

Kirjoittanut Markus 11.11.2008 - 20:53

Moips,

kirjoittelin pari päivää sitten Curlingwikiin artikkelin harjan kankaan vaihtamisesta. Tsekkailin tuossa juuri, että oma kangas alkaa käydä pikku hiljaa vähiin, joten voisin viritellä jälleen tuon punaisen Cordura 1500 -kankaan kimppatilausta Ranskasta.

Hoidetaan homma samalla meinigillä kuin vuosi sitten, eli jos olet kiinnostunut kimppatilauksesta, niin pistä vastaus tähän ketjuun ja kerro kuinka paljon kangasta haluat (minimi 0,5 metriä, siitä ylöspäin 0,5 metrin välein). Kun kangas aikanaan saapuu, niin toimitan sen joko Ogelin curlinghallille, Vierumäelle / Kisakallioon SM-sarjan peliviikonloppuina tai vaihtoehtoisesti johonkin muualle pääkaupunkiseudulle sovittavaan paikkaan.

Niin joo, ja lysti kustantaa 18,40 euroa / metri + osuus postikuluista.

-Markus

p.s. Sain viime vuonna osan tilauksista sähköpostitse, nyt pyytäisin että kaikki lähettävät vastauksensa tähän viestiketjuun, jolloin minun hommani helpottuu kun kaikki tähän liittyvät viestit ovat yhdessä paikassa. Tack.

Kimppatilauksen lopullinen tilanne - kangas tilauksessa - ei enää tilauksia

 • Markus: 1,0m
 • Zepperi: 0,5m
 • Tuomasz: 0,5m
 • Antti: 1m
 • Kasper: 1m
 • Rolle: 0,5m
 • Teme: 3,0m
 • Myrskylintu: 1,0m
 • timo.kauste: 0,5m
 • MANN: 1,0m
 • Ari: 2,0m
 • Juha: 1,0m
 • Erkki: 3,0m
 • ibarro: 1,0m
 • jussiupn: 1,0m
 • houtari: 0,5m
 • timppa: 0,5m

Yhteensä: 19,0m

Mulle puolikas metri, kun tänä vuonna joutunee sohimaan enemmän harjan varressa ku männä vuosina..

Katsoin Shelby.fi sivulla ja on mainittu Cordura 2000. Jos 1500 on parempi kuin 1000 (?), onko 2000 vielä askel eteenpäin? Onko kenellä kokemuksia 2000:n kanssa vai olenko, tuttu tavoin, vain mainoksen urhi?

Larry Gregorwich 

Moderaattorin edit: yleinen wikipalaute siirretty omaan wiki-ketjuun, jotta tämä ketju säilyy kimppatilauksen kannalta selkeänä. -Markus

larry kirjoitti:

Katsoin Shelby.fi sivulla ja on mainittu Cordura 2000. Jos 1500 on parempi kuin 1000 (?), onko 2000 vielä askel eteenpäin? Onko kenellä kokemuksia 2000:n kanssa vai olenko, tuttu tavoin, vain mainoksen urhi?

Kiitokset Larry huomiosta! Shelbyltä pystyy tilaamaan mallipaloja, joten pistin mallipalan tilaukseen. Katsotaan sitten sen perusteella ostetaanko 1500:sta vai 2000:sta.

Edit: yleinen wikikeskustelu siirretty omaan wiki-ketjuun, jotta tämä ketju säilyy kimppatilauksen kannalta selkeänä. -Markus

1 Metri punaista. Tavaran voin hakea joko Kisiksestä, Lohjalla kun asun tai sitten kun meidän kakkosen porukka taas joku viikonloppu pelaa Vierumäellä.

myrskylintu kirjoitti: 1 Metri punaista. Tavaran voin hakea joko Kisiksestä, Lohjalla kun asun tai sitten kun meidän kakkosen porukka taas joku viikonloppu pelaa Vierumäellä.

Moi, Shelbyltä tuli kuittaus, että mallipala 2000:sta on tulossa.

Jos koepalan perusteela mun valistunut näkemykseni on, että Cordura 2000 soveltuisi curlingkäyttön 1500:sta paremmin, niin tilaan sitä. Väri on tällöin se mitä Shelbyllä on tarjota musta.

Jos mallipalan perusteella tuttu 1500:nen arvioni mukaan on parempaa, tilataan tätä Ranskasta. Väri on tällöin punainen.

Jos tämä menettely sopii kaikille tähän mennessä kimppaan ilmoittautuneille, niin ei tarvitse vastata mitän. Jos väristä tai punoksesta on niin vahva näkemys että esim. väärän värinen kangas ei käy, niin kertokaa nyt niin tiedän jättää tarvittaesssa osuutenne kimppatilauksesta pois (ainahan voitte tilata itsekin suoraan Doonerakilta / Shelbyltä).

Edit: päivitetty Shelbyn väritieto

Moikka,

Corudra 2000:n koepala tuli tänään postissa, mutta kuten tuonne curlingwikin artikkeliin kirjoittelin, se ei vaikuta kovin soveltuvalta harjakankaaksi. 

Laitan tilauksen eteenpäin lauantaina, joten huomenna perjantaina 14.11. on viimeinen päivä ilmoittautua mukaan kimppaan tai muuttaa tilaustaan.

Lähetän lauantaina kaikille kimpassa mukana oleville tilinumeroni siihen sähköpostiosoitteeseen, jonka olette antaneet rekisteröidessänne Curling.fi -käyttäjätunnuksenne (voitte tarkastaa ja tarvittaessa muuttaa tätä "Oma tunnukseni" -sivulta).

Postikulut jaetaan tilatun kangasmäärän suhteessa tasan.

Kukaan ei varmaankaan pahastu, jos otan vaivanpalkkana (ja pankkina toimisesta) oman yhden metrin pätkäni muiden kimpassa mukana olevien piikkiin tilatun kangamäärän suhteessa. Tämänhetkisen tilanteen (17,0 m) tilauksen arvo on 312,80 euroa. (ilman postikuluja).

Jos tuon summan jakaa 16 metrin mukaan, niin metrihinnaksi tulee 19,55 euroa 18,40 euron sijaan, itse pidän tuota kohtuullisen pienenä vaivanpalkkana homman organisoinnista.