Palautteet kisoista

Kirjoittanut timo kauste 27.06.2019 - 11:40

Palaute yhteenveto seniorien SM- kisoista piti tulla keväällä. Oli kuulemma muita kiireitä, jotta tulee kyllä. No eipä ole tullut ! Mahtaako kiireet jatkua kauankin??

Nää KPV.n kevään aikana ja viikon sisällä- siitä nyt yli kaksi viikkoa- ilmoitukset on täyttä potaskaa. Kuinka voi olla niin kiirettä, että ei ” KEKSITÄ ”

 

 

sitä yhteenvetoa. No tähän on tätä tuttua nykyään. Onneksi sentään luvataan koska on kiva odottaa. Huh kuinka aktiivista.

Timo,

ymmärrän turhautumisesi, mutta pyytäisin sivuston ylläpitäjänä että esittäisit asiasi hieman rakentavammin. Viestiesi erittäin negatiivisesti värittynyt sävy ei edistä millään tavalla rakentavaa keskustelukulttuuria lajimme piirissä.

Ystävällisesti,
Markus Sipilä
Curling.fi -ylläpito

Markus hyvä ,missä kohtaa Timo on täällä sanavapauden luvatussa maassa teksteillään loukannut mainitsemaasi rakentavaa keskustelukulttuuria? Timo kyselee luvattujen palautteiden hoitamatta jättämisen perään joka on kestänyt jo yli puoli vuotta  kiireisiin vedoten koskien Sennu kisoja. Kyllä demokraattisessa yhteiskunnassamme kaikille näkemyksille jopa vähän kipeillekkin on oltava sijaa!