Hullut päät Lohjalla - Galna ender i Lojo

Curlinglehden numero
Juttutyyppi
Kirjoittaja
Daley Nevantaus

Neljä pistettä huippupelissä ei ole harvinaisuus. Siitä enemmän jo alkaa olla. Lohjalla mestaruussarjan joukkueet laittoivat pistekarkelot käyntiin.

Isoja pisteitä Lohjan turnauksella.

Sarjassamme "sattuuhan näitä" osui Lohjan tammikuun mestaruussarjan turnaukseen muutamia mehukkaita päävoittoja. Aika harvoin näkee mestaruussarjassa niin sanottuja isoja pisteitä, siis päätä, jossa voittanut joukkue ottaa yli neljä pistettä. Nelosia osuu silmiin joskus, mutta sitä isompia lukuja näkee taululla todella harvoin mestaruussarjassa ja lähes ainoastaan vain divareissa tai bonspielien aamuotteluissa. Nyt Lohjalla miesten mestaruussarjan turnaukseen osuikin tilastollisesti harvinaisesti peräti yhdeksän "isopisteistä päätä". Neljän pisteen päitä tuli viisi kappaletta, mutta ei siinä vielä kaikki.
   Viisi pistettä onnistuivat taikomaan Sullanmaa Tahvanaiselta, Rantamäki Kokkolalta ja vielä Sipilä Tahvanaiselta. Kuuteen pisteeseen ylettyi  Rantamäki toisessa päässä Sullanmaata vastaan. Rantamäki sai näin "kuitattua" pari iltaa aiemmin Kiiskiselle kärsityssä tappiossa tulleet isot pisteet. Kiiskinen nappasi tuossa ottelussa peräti seiskan.

Kommentit