Umpisarkastiset uutiset kevääksi

Curlinglehden numero
Juttutyyppi
Kirjoittaja
Toimitus

Toimitus käsittelee palstan aiheisiin liittyvät valitukset äärimmäisen sarkastisesti.

KAKKOSDIVISIOONAN OTTELUSSA TAPAHTUI IHME: JOUKKUEEN ENSIMMÄINEN HEITTO JÄI LYHYEKSI JA TOINEN VIERI LÄPI

Kangasniemi, Suomi.Curlingin kakkosdivisioonan ottelussa Kangasniemellä nähtiin keskisuuri ihme. Ottelun aloituksen saanut kapteeni Paasikiven (nimi muutettu) joukkueen ykkösheittäjä Aleksis Kivi (nimi muutettu) jätti ykkösheiton aivan liian lyhyeksi. "Se jotenkin lipesi", kuultiin Kiven selittävän tilannetta Paasikivelle heti heiton jälkeen.

Toisessa heitossa, vastustajan pelattua kivensä keskipesään ja saatuaan kapteeni Paasikiveltä kehotuksen heittää hieman kovempaa, Kivi paiskasi kakkoskiven kohti pesää noin viiden sekunnin vauhdilla. Kivi meni läpi kovalla voimalla, otti mukaansa vasemmanpuoleisen hakin ja ruhjoi juomapulloja ja kentän päätylaudoitusta. Kivi oli luonnollisesti pettynyt. Myös harjaajat Pekka Kallioperä ja Jonathan Gneissi (nimet muutettu) olivat ymmärrettävästi pettyneitä.

Myöhemmin curlinglehden haastattelussa kapteeni Kusti Paasikivi totesi ärtyneesti toimittajalle : "Katso nyt itse, mitä siellä tapahtuu. Ykkösheittäjä viskoo kivensä miten sattuu. Sama flegmaattisuus leviää salamannopeasti koko joukkueeseen. Yritä siinä sitten rakentaa taktiikkaa. Lopetan luultavasti tämän kauden jälkeen. Tulkoon kippariksi vaikka Kekkonen!! (nimi muutettu)."

DEVELOPMENT OFFICER SAI IDEAN

Kangasniemi, Kangasniemi, Kangasniemi, Suomi. Curlingliiton paikalla ollut jäsenistö antoi seisaaltaan aplodit liiton kehityspäällikölle helmikuussa Kangasniemellä. Curlingliiton Development Officer Jukka Lönnberg, nimi muutettu, otti harvinaiset aplodit vastaan ja piti lyhyen puheen.

"Kiitos, kiitos. Ideani on laittaa sarjajärjestelmä uuteen uskoon, koska sitä on kovasti kyselty. Ja nyt kun näitä ideoita lähti tästä pulpahtelemaan, lienee todennäköistä, että niitä tulee lisää. Itse suunnittelin kymmenien, jopa satojen päivittäisten ideoiden tallentamista curlingliiton ideapankkiin. Samalla toteutamme pari tusinaa ideaa ilman hallituksen lupaa, täysin ilman lisäbudjettia, ilman turhaa keskustelua ja vaivaamatta ylimääräisiä henkilöresursseja."

Hetken hengitettyään kehityspäällikkö Lönnberg (nimi muutettu) jatkoi: "Meillä on ensi kaudella tarkoitus pelijärjestelyjen lisäksi tehdä Syyriaan rauha, keksiä parannuskeinot syöpään ja pelata paljon mestaruussarjan otteluita Kangasniemellä." Curlinglehden toimitus huomauttaa, että DO:n lyhyt, mutta editoimaton kiitospuhe saattoi sisältää muutaman kielellisen olkinuken.

HARJOISTA KÄYTY "SANASOTA" VOIMISTUI AVOIMEKSI KONFLIKTIKSI

Kangasniemi, Suomi. Suomeenkin levinnyt harja-argumentointi äityi Mixed doubles -kisojen jälkeen Kangasniemellä niin pahaksi, että kilpailun tuomari takavarikoi finaalipelaajalta harjan. Tarkempien tutkimusten ja harjasta otetun selfien jälkeen työllistettiin myös hallitusta. Harja tarkistettiin ja liiton hallitus, otettuaan selfien harjasta ja hallituksesta, teki päätöksen vastaajan hyväksi. Vielä ei ole tiedossa, eteneekö harjasta tehty selfie ja protesti ylempiin oikeusasteisiin.

Kommentit