Hempan määrämittaiset - 2

Curlinglehden numero
Juttutyyppi
Kirjoittaja
Hemppa Heinonen
Kuvat
Hemppa Heinonen

Kirjeenvaihtoa....

Ihan aluksi kiitokset Jari Turtolle hienosisältöisestä jutusta tämän vuoden curlinglehden ykkösnumerossa. Onkohan hän itse toteuttamassa tavoitetta 365. Tällainen huhu ainakin liikkuu... Yksi kohta artikkelissa oli sellainen, josta olin hieman eri mieltä. Voi olla, etten ymmärtänyt asiaa aivan oikein, mutta sehän selviää, kunhan osutaan kasvokkain. Ja ainahan asiaa voi kysyä Pejalta, jolta joskus on tullut kysyttyä neuvoa.

Mitäs muuta? No ainakin sitä, että olen ollut Maken kanssa ”kirjeenvaihdossa” useampaankin otteeseen. On ollut ihan mielenkiintoista kuulla hänen katsantokantojaan Liiton touhuista. Oli oikeastaan ihan pakko ottaa häneen yhteyttä jo siksi, että kun yritän puhua Liiton hemmojen kanssa Oulunkylän hallista ja siihen liittyvistä asioista, niin selitellään vain kuinka hankalaa Markun kanssa on tulla toimeen ja että on mahdotonta saada aikaan sopimusta hallin käytöstä. En usko, että M15 ihan aiheetta moittii Liitoa. Kyllä  parantamisen varaa on taatusti paljonkin. Pitäisiköhän molempien osapuolien kaivaa malkaa omasta silmästä?
           Keskustelin aiheesta myös Markun pitkäaikaisen pelikaverin Tommi Hätin kanssa ja hän oli sitä mieltä, että Make kuitenkin loppujen lopuksi ajattelee suomalaisen curlingin parasta, vaikka häntä syytetään voimakkaasti siitä, ettei hän tee mitään, mistä ei ole hyötyä hänelle itselleen. Pitää aina muistaa, mitä hän on tehnyt lajimme eteen. En lähde arvostelemaan nykyistä Liiton hallitusta, mutta sen urheiluasiantuntemus kohenisi varmaan, jos toiminnassa olisivat mukana M15 ja Jari Turto.
                   Vielä loppuun toivotan menestystä Rantamäen Tomille valmennuspäällikön pestissä. Tomi on hyvä tyyppi, jolla on eväät hoitaa homma, jos hän saa rauhassa tehdä duunia. Turha negatiivinen kritiikki pois. Pitää muistaa, että pesti on uusi ja montaa Tomia kokeneempaa ja fiksumpaa curlingpelaajaa ei Suomessa ole.