Flopit ja topit

Curlinglehden numero
Juttutyyppi
Kirjoittaja
Toimitus
Kuvat
-

Curlinglehden toimitus listasi kauden 2009-2010 flopit ja topit.

TOP 3

1. Suomen pojat 

Juniorimme luovivat paikan karsinnoista MM-kisoihin seitsemän vuoden tauon jälkeen. Kisoissa he ottivat tasaisten otteluiden jälkeen seitsemännen sijan ja varmistivat näin Suomelle paikan seuraaviinkin MM-kisoihin.

2. SM-sarjat

Jännitys säilyi loppuun asti mestaruuksien huipentuessa viimeisiin otteluihin. Erityisesti miesten sarjan tasaisuus ja tason nouseminen ilahdutti.

3. SM-sarja palasi Oulunkylään

Oulunkylällä on tarjota parhaat puitteet pelaamiseen ja valtaosa joukkueista asuu lyhyen ajomatkan päässä. Vielä kun hallille saisi nettiyhteyden Curlingkanavan lähetyksiä varten...

FLOP 3

1. Suomen Cup 

Perinteikäs ja jokavuotinen turnaus jäi pelaamatta osanottajien vähyyden vuoksi. SM-cupia on pelattu jo noin 30 vuotta ja oli ensimmäinen kerta kuin se jäi väliin. Aiheesta käytiin keskustelua myös Liiton nettisivuilla.

2. Team Rantamäki

EM-kisat menivät kokemattomalta joukkueelta odotetun kaltaisesti, mutta SM-sarjassa olisi luullut tiiviin syksyn tuoneen joukkueen uudelle tasolle. Kävi kuitenkin päinvastoin ja joukkue jäi alempaan loppusarjaan.

3. Juniorien SM-kisat

Osallistujia oli vain kaksi joukkuetta ja toinen niistäkin luovutti ensimmäisen ottelun jälkeen. Tyttöjen puolella ei pelattu laisinkaan. Kaukana ollaan 90-luvun parhaista vuosista eikä se lupaa hyvää suomalaisen curlingin tulevaisuudelle.