Kehitystä ilmassa?

Curlinglehden numero
Juttutyyppi
Kirjoittaja
Markus Sipilä
Kuvat
-

Viime kesänä Curlingliitolle laadittiin vuoteen 2014 ulottuva strategia. Samassa yhteydessä tälle vuodelle tehtiin toimintasuunnitelma, johon on kirjattuna vuoden 2010 aikana otettavaksi tarkoitetut asekeleet vuodelle 2014 asetettujen tavoitteiden saavuttamiseksi.

Yhdeksi painopistealueeksi nostettiin viestinnän kehittäminen ja liitolle perustetiin viestintävaliokunta, jota olen saanut olla vetämässä. Yhdessä Katja Kiiskisen, Antti Männynvälin ja Harri Hollon kanssa puskimme maailmalle kauden aikana yli 40 lehdistötiedotetta. Työ kantoi hedelmää: curlingaiheisia juttuja oli aktiivisen tiedottamisen (ja olympialaisten) ansiosta mediassa selvästi enemmän kuin edellisvuonna.

Viestintä on kuitenkin vain yksi liiton toiminnan kehittämiskohteista. Toimintasuunnitelmaan kirjatut muut tavoitteet ovat varsin kunnianhimoisia ja työtä on jäljellä ns. riittävästi - kohta on nimittäin juhannus ja vuodesta enää puolet jäljellä.

Korkealle asetettujen tavoitteiden saavuttamiseksi liitto metsästi kevään aikana historiansa ensimmäistä palkattua työntekijää. Toivottavasti sopiva henkilö löytyy, sillä muuten tämän kauden tavoitteiden saavuttaminen uhkaa jäädä märäksi uneksi.

Markus Sipilä

p.s. Viestintävaliokuntaan haetaan viestinnästä, mediasta ja webbikehityksestä kiinnostuneita ihmisiä. Touhussa on vahva tekemisen meiniki ja puuha on varsin mukavaa. Kaikille opiskelijoille vinkiksi, että hyvät viestintätaidot ovat varsin arvostettuja ominaisuuksia työelämässä. Tarjolla on siis mitä mainioin tilaisuus kehittää näitä taitoja. Ota yhteyttä osoitteeseen markus.sipila [at] curling.fi!