Vuoden 2023 parhaat urheilijat valittu - Curlingissa valintana kaikille tuttu lajin edustaja!

Julkaisupäivämäärä
Teksti
Curlingliitto
Kuvat
World Curling

Urheilutoimittajain Liitto on valinnut jälleen lajien parhaat urheilijat viime vuodelta. Curlingissa vuoden parhaan urheilijan palkinto vuodelta 2023 myönnettiin jo pitkän peliuran tehneelle Markus Sipilälle! 

Markus Sipilä on antanut jo vuosikymmenten ajan lajin pariin valtavan panoksen sekä jäällä että sen ulkopuolella.

Viime vuosina fokus on siirtynyt neljän hengen sekajoukkueiden pelimuodosta paricurlingiin, jossa tähtäin on 2026 Olympialaisissa yhdessä Lotta Immosen kanssa.

Kaudelle 2023-2024 Markus ja Lotta saivatkin Olympiakomitean huippu-urheiluyksikön tehostamistukea, joka yhdessä muiden kumppanuuksien kanssa on mahdollistanut Markukselle puoliväisen panostamisen urheiluun.

- Oman nimen löytäminen tällaiselta listalta vetää hiljaiseksi. Omissa silmissäni tämä on yhtäläinen kunnianosoitus myös Lotalle sekä Tiinalle ja Leolle, sillä curlingjoukkue on paljon suurempi kuin pelaajiensa summa, kommentoi Sipilä.

- Haluan myös esittää mitä suurimmat kiitokseni Olympiakomitealle, Sofigatelle ja Kisakallion urheiluopistolle ja Curlingliiton peliasut toimittavalle Nonamelle, mutta ennen kaikkea perheelleni kaikesta tuesta ja joustavuudesta, Sipilä jatkaa.

Suomen Curlingliitto onnittelee Markus Sipilää hienosta ja ansaitusta nimityksestä!

Curlingliitto haluaa onnitella myös kaikkia muita vuoden 2023 kunniamaininnan saaneita oman lajinsa urheilijoita saamastaan tunnustuksesta!

Uutisen vuoden 2023 parhaista urheilijoista pääset lukemaan täältä:
https://yle.fi/a/74-20068222

#vuodenurheilija #2023 #curling #curlingliitto #kisakallio #nonamesport #olympiakomitea #OwnYourFuture #Sofigate

Kommentit