Immonen/Sipilä jäivät niukasti ulos Gstaadin paricurlingturnauksen mitalipeleistä

Julkaisupäivämäärä
Teksti
Curlingliitto
Kuvat
Andres Mets

Lotta Immonen ja Markus Sipilä jäivät niukasti ulos Gstaadin paricurlingturnauksen mitalipeleistä. Alkulohkon jaettu kakkossija ei riittänyt teeheittovertailun jälkeen paikkaan mitalipeleissä.

Lotta Immosen ja Markus Sipilä voittivat Sveitsin Gstaadissa pelatun turnauksen alkulohkossa kolme peliä ja kärsivät kaksi niukkaa tappiota. Samalle 3-2 saldolle ylsivät lohkossa myös isäntämaan Perret/Rios ja Viron Kaare/Lill. Lohkon voitti neljällä voitolla ja yhdellä tappiolla Sveitsin Engler/Wunderlin. 

Jatkopelien kannalta suomalaisten kohtaloksi koitui teeheittovertailu, jonka perusteella Immonen ja Sipilä jäivät mitalipelien ulkopuolelle.

Turnauksen voitti lopulta Sveitsin Perret/Rios, joka voitti finaalissa jatkopään jälkeen Ruotsin Westman/Ahlbergin lukemin 9-8. Viron Kaare/Lill sijoittui turnauksessa kolmanneksi.

Kisakallio Curling Clubia edustavat Immonen ja Sipilä jäävät alkuviikoksi leirille Sveitsiin ja matkaavat ensi viikonlopunksi Puolaan World Curling Tourin seuraavaan osakilpailuun. Joukkue tavoittelee MM-kisapaikkaa joulukuun 1.-8. Skotlannissa pelattavassa MM-karsinnassa.

Kommentit