Lotta Immosella ja Markus Sipilällä hyvä alku Sveitsin paricurlingturnauksessa

Julkaisupäivämäärä
Teksti
Curlingliitto

Suomen paricurlingmaajoukkue Lotta Immonen ja Markus Sipilä valmistautuvat joulukuun alun MM-karsintaan osallistumalla Sveitsissä kovatasoisseen turnaukseen. Suomalaispari voitti Gstaadissa turnauksen avauspäivän kolmesta pelistä kaksi.

Kisakallio Curling Clubia edustava joukkue pelaa perättäisinä viikonloppuina Gstaadin ja Puolan Lodzin kovat turnaukset ja jäävät leireilemään Gstaadin turnausten välissä. Ensimmäisenä turnauspäivänä oli tiukka kolmen pelin rupeama. Ensimmäisessä pelissä suomalaiset taipuivat isäntämaan parille Engler/Wunderlin viimeisessä päässä lukemin 5-6, mutta tästä sisuuntuneina rökittivät virolaisparin Kaare/Lill lukemin 8-1. Päivän kolmannessa pelissä Immonen ja Sipilä voittivat Puolan maajoukkueen lukemin 9-5.

- Huomenna on myös luvassa aika tiukka päivä, kun pelaamme aamulla kaksi peliä putkeen, mutta pelaamaanhan tänne on tultu, naurahtaa Sipilä.

Turnauksen tuloksia voi seurata osoitteesta https://www.mixeddoublesgstaad.ch/ ja pelejä voi katsoa livenä osoitteesta https://www [d o t] youtube [d o t] com/ [a t] markus [d o t] sipila. Lauantain pelit ovat Suomen aikaa klo 9.00 ja 12.30.

Kommentit