Pieksämäellä yöturnaus 25.11. ja paricurlingturnaus 26.11.

Julkaisupäivämäärä
Teksti
Pieksämäki Curling ry
Kuvat
Pieksämäki Curling ry

Marraskuussa on Pieksämäellä tarjolla curlingin ystäville peräti kaksi turnausta samana viikonloppuna! Pieksämäki Curlingin XVIII “yöturnaus” järjestetään la 25.11. klo 12 alkaen. Heti seuraavana aamuna alkaa paricurlingturnaus klo 9.

Yöturnauksen pelit alkavat Pieksämäen jäähallissa lauantaina klo 12 ja päättyvät noin puoliltayöin. Jokaiselle joukkueelle taataan turnauksessa viisi peliä. Osallistumismaksu yöturnaukseen on 200 euroa joukkueelta, nuorisojoukkueen osallistumismaksu on 100 euroa. Osallistusmaksu sisältää iltapalan. Turnausmaksu laskutetaan, ja eräpäivä on 18.11. Turnausmaksun voi maksaa myös paikan päällä ennen turnauksen alkua. Turnaukseen otetaan 10 joukkuetta ilmoittautumisjärjestyksessä. Joukkueita voi ilmoittautua enemmän kuin 10, jolloin ne asetetaan varasijoille ilmoittautumisjärjestyksessä ja otetaan turnaukseen mukaan, mikäli peruuntumisia sattuu.

Ilmoittaudu turnaukseen 6.11. mennessä sähköpostitse: curlingpieksamaki [a t] gmail [d o t] com (curlingpieksamaki[at]gmail[dot]com) tai puhelimitse: 040 967 5590 (Juhani Kauppinen). Juhani antaa myös lisätietoja yöturnanuksesta. Turnausmaksu ei sisällä vakuutusta.

Paricurlingturnauksen pelit alkavat sunnuntaina 26.11. klo 9. Jokaiselle joukkueelle taataan turnauksessa viisi peliä. Osallistumismaksu on 170 euroa, nuorisojoukkueille 85 euroa. Hintaan sisältyy kevyt ruokailu. Turnausmaksu laskutetaan, ja eräpäivä on 18.11. Turnausmaksun voi maksaa myös paikan päällä ennen turnauksen alkua. Turnaukseen otetaan 10 joukkuetta ilmoittautumisjärjestyksessä. Joukkueita voi ilmoittautua enemmän kuin 10, jolloin ne asetetaan varasijoille ilmoittautumisjärjestyksessä ja otetaan turnaukseen mukaan, mikäli peruuntumisia sattuu. Turnaus on "any two curlers", joten parin sukupuolilla ei ole väliä.

Ilmoittaudu turnaukseen 6.11. mennessä sähköpostitse: curlingpieksamaki [a t] gmail [d o t] com (curlingpieksamaki[at]gmail[dot]com) tai puhelimitse: 040 967 5590 (Juhani Kauppinen). Juhani antaa myös lisätietoja paricurlingturnauksesta. Turnausmaksu ei sisällä vakuutusta.

Tervetuloa Pieksämäelle pelaamaan tiiviit turnaukset!

Kommentit