Mukavaa alkanutta vuotta 2023 koko lajiyhteisölle!

Curlingliitto

Suomen Curlingliitto toivottaa oikein mukavaa alkanutta vuotta 2023 kaikille harrastajille, faneille ja yhteistyökumppaneille! 

Vuoden vaihtumisen myötä aloittaa myös uusi Curlingliiton hallituskokoonpano. Hallitus valittiin syyskokouksessa marraskuussa 2022 ja hallituksen kokoonpano pysyi pitkälti samana kuin vuonna 2022. Uusi hallitus kokoontuu ensimmäiseen kokoukseensa viikolla 2.

Hallituksen puheenjohtajan roolissa jatkaa Tero Tähtinen ja varapuheenjohtajana Petteri Koskikallio. Uusina jäseninä hallitukseen valittiin Hyvinkään Curlingia edustava Sami Mäenpää ja myös aiemmin liiton hallituksessa toiminut, Tampereen Curlingia edustava Arto Laine.

Hallitustyöskentelyn päättivät erovuorossa olleet Hyvinkään Curlingin Jouko Riikonen ja Kangasniemen Curlingia edustaneet Seppo Nissinen, joka on ollut myös aktiivisesti vuosien saatossa Kilpailuvaliokunnan toiminnassa.
Curlingliitto haluaa kiittää Seppoa ja Joukoa heidän arvokkaasta panoksestaan lajin edistämisen eteen!

Vuoden 2023 hallituskokoonpanoa pääset tarkastelemaan tästä linkistä:
https://www.curling.fi/fi/liitto/hallitus-ja-valiokunnat

Kilpailutoiminnan kannalta elintärkeää kilpailuvaliokuntaa luotsaa vuonna 2022 valiokunnan johtoon siirtynyt hallituksen jäsen Lotta Immonen. 

Vuonna 2023 hallituksen työskentelyä avustavat osa-aikaisesti toiminnanjohtaja Katja Kiiskinen ja huippu-urheilukoordinaattori Jaana Laurikka.