Haku Suomen Curlingliiton valmennusryhmään kaudelle 2022-2023 on avattu

Curlingliitto
Kuvat
WCF / Richard Gray

Suomen Curlingliiton valmennusryhmähaku kaudelle 2022-2023 on avattu, ja hakuaikaa on 24.7.2022 saakka. Valmennusryhmään halutaan tavoitteellisesta kilpacurlingista kiinnostuneita henkilöitä, jotka ovat myös motivoituneita edustamaan Suomea maajoukkuetasolla. Hakeminen tapahtuu vapaamuotoisella hakemuksella, joka lähetetään Curlingliiton huippu-urheilukoordinaattorille jaana.laurikka [at] curling.fi. Hakemuksesta tulee ilmetä urheilijan kokemus curlingissa ja muissa urheilulajeissa sekä harjoittelumotivaatio ja sitoutumismahdollisuudet curlingiin tulevan kauden aikana. Valmennusryhmään valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti, minkä lisäksi valittujen nimet julkaistaan Curlingliiton verkkosivuilla.

Valmennusryhmätoiminta kaudella 2022-2023

Harjoittelu ryhmässä on tuttuun tapaan melko omatoimista, mutta ryhmän toimintaan suunnitellaan uudistuksia tulevan kauden aikana ja voi olla, että kauden aikana pilotoidaan joidenkin aihealueiden valmennusviikonloppuja.

Valmennusryhmille on välillä muodostunut satelliitteja myös muihin kaupunkeihin, kuten Joensuuhun, eli vaikka Lohjalla harjoittelu ei olisi juuri sinulle mahdollista, kannattaa silti ilmoittautua rohkeasti mukaan. Satelliittiryhmät harjoittelevat valitsemassaan harjoitteluyksikössä, ja harjoitteluolosuhteet järjestää paikallinen halli.

Hinnasto

Valmennusryhmän hinta kaudella 2022-2023 on 600 € aikuispelaajille ja 300 € junioreille ja opiskelijoille. Hinta kattaa koko kauden harjoittelun ja jääajan Kisakallion valmennusryhmässä.

Satelliittiryhmien valmennusryhmämaksu muodostuu ryhmän koon ja paikallisten hallien jääaikahintojen perusteella ja neuvotellaan erikseen. Hinta on pelaajille kuitenkin korkeintaan sama kuin Lohjankin valmennusryhmälle.

Lisätietoja valmennusryhmätoiminnasta

Jaana Laurikka

Huippu-urheilukoordinaattori SCL

jaana.laurikka [at] curling.fi

040 726 0030

Liitetiedostot