Senioreiden ja paricurlingin MM-kisojen avausviikonloppu takana - kisat jatkuvat 30.4. asti

Esa Kejonen / Katja Kiiskinen
Kuvat
Katja Kiiskinen

Senioreiden ja paricurlingin MM-kisat pelataan samanaikaosesti Sveitsin Genevessä 23.4. - 30.4.2022. Suomen edustusjoukkueet seniorinaisissa ja -miehissä sekä paricurlingissa avasivat turnauksensa kuluneena viikonloppuna.

Suomen paricurlingjoukkueen saldo ensimmäisistä kolmesta ottelusta on 1 voitto ja 2 tappiota. Joukkueen peliotteet ovat parantuneet peli peliltä ja kolmannen ottelun voitto Uutta-Seelantia vastaan irtosikin kuudessa päässä lukemin 11-1 hienon ottelun jälkeen. 

Seniorimiehet saivat heti turnauksen alkuun kovan vastustajan, kun ensimmäiseen otteluun jäälle asettui Kanada. Kanada vesitti Suomen tilanteenrakentelua varastamalla pisteitä ja Suomen viimeisen kiven edulla pakotti Suomen yksittäisiin pisteisiin. Toisessa ottelussaan seniorimiehet kohtasivat Italian joukkueen, joka varastuksillaan vei voiton luvuin 9-1 Suomesta.

Seniorinaiset avasivat kisansa tiukalla ottelulla Liettuaa vastaan. Liettua otti alkupelin kaulaa Suomeen, mutta hieno rakentelu ja 3 pisteen pää viimeisessä päässä vei ottelun jatkopäähän. Jatkopäässä Liettua oli parempi ottaen kaksi pistettä ja koko ottelun nimiinsä 9-7

Kisojen tuloksia voit seurata Maailman Curlingliiton sivuilta sekä Curlit-palvelusta
Paricurling:
https://curlit.com/wmdcc/
https://worldcurling.org/events/wmdcc2022/

Seniorit:
https://curlit.com/wscc/
https://worldcurling.org/events/wscc2022/

Paricurlingin MM-kisoista lähetetään myös live-striimiä muutamista otteluista Recast.appin kautta: https://recast.app/

Recast on maksullinen palvelu, jossa katselukrediittejä voi ostaa korttimaksulla tai katsoa mainoksia saadakseen pelien katseluun vaadittavia krediittejä.

Suomen aikaero Geneveen on yksi tunti. Suomen aika on yhden tunnin edellä. 

SUOMEN STRIIMIOTTELUIDEN AIKATAULUT
Ajat ovat Suomen ajassa:
Maanantaina 25.4. klo 11 - Suomi - Sveitsi
Keskiviikko 27.4. klo 19 - Suomi - Japani