Haku valmennusryhmään kaudelle 2021-2022 avattu

Katja Kiiskinen
Kuvat
Joensuun Curling ry

Valmennusryhmähaku (pysty- ja pt-curling) kaudelle 2021-2022 on avoinna 27.6.2021 saakka. Mukaan ryhmään haetaan urheilijoita, joilla on halu kehittää harjoitteluaan tavoitteellisesti ja edustaa Suomea maajoukkuepeleissä. Naisten maajoukkue kaudelle 2021-2022 kootaan valmennusryhmän urheilijoista.

Hakeminen tapahtuu vapaamuotoisella hakemuksella, joka lähetetään Juho Tiaiselle (juho.tiainen [at] curling.fi).

Hakemuksesta tulee ilmetä urheilijan kokemus curlingissa ja muissa urheilulajeissa sekä harjoittelumotivaatio ja sitoutumismahdollisuudet curlingiin tulevan kauden aikana. Valmennusryhmään valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja valittujen nimet julkaistaan Curlingliiton verkkosivuilla.

Valmennusryhmän toiminta kaudella 2021-2022

Valmennusryhmän päätoiminen harjoitteluyksikkö harjoittelee Kisakalliossa, jossa urheilijoille tarjotaan 4-5 viikoittaista kahden tunnin lajiharjoitusvuoroa, minkä lisäksi urheilijoilla on myös mahdollisuus saada laji- ja oheisvalmennusta.

Kisakallion lisäksi pyritään muodostamaan etäryhmiä myös muille paikkakunnille. Etäryhmät harjoittelevat valitsemassaan harjoitteluyksikössä, ja sekä harjoitusolosuhteet että päätoimisen valmennuksen järjestää paikallinen seura.

Hinnasto

  • Valmennusryhmään kuuluminen on pelaajalle ilmaista.
  • Jos pelaaja harjoittelee Kisakalliossa, on maksu 500 euroa / kausi (opiskelijat ja alle 25-vuotiaat -50 %). Maksu sisältää jääajan Kisakalliossa arkisin ja viikonloppuisin sekä mahdolliset leiritykset testi- ja harjoitussisältöineen.
  • Mikäli urheilija ei tarvitse jääharjoitteluaikaa Kisakalliossa, voi hän silti osallistua Kisakallion leirityksiin hintaan 100 euroa / viikonloppu. Matka-, ruokailu- ja majoituskustannukset eivät sisälly hintoihin.


Valintakriteerit

1. Urheilija on motivoitunut ja sitoutunut säännölliseen sekä monipuoliseen laji- ja oheisharjoitteluun.

2. Urheilijalla on seuraavan viiden vuoden aikana realistinen mahdollisuus edustaa Suomea maajoukkuetasolla.

3. Urheilija on täysi-ikäinen.


Lisätiedot

Juho Tiainen
Valmennuspäällikkö SCL
juho.tiainen [at] curling.fi
050 4904398

Virallinen kutsu löytyy vielä tämän uutisen liitteistä.