Etsimme muutosagentteja - juuri sinua!

Suomen Curlingliitto

Suomen Curlingliitto tekee monipuolista ja merkityksellistä urheilutyötä. Nyt etsimme toimintamme vahvistajiksi uusia tai tuttuja kasvoja. Pekingin talviolympialaiset 2022 tarjoavat meille näyteikkunan ja silloin curling tulee jälleen suomalaisten olohuoneisiin. Hyödynnetään tämä potentiaali yhdessä - haluamme sinut joukkoomme työskentelemään!

Haemme esimerkiksi:

• Energistä seuratyökoordinaattoria, joka aktivoi ja koordinoi yhdessä curlingseurojen kanssa uusien harrastajien rekrytointitapahtumia.

• Media- ja some-markkinointitykkiä. Jos jo osaat media- ja somemarkkinointia, tässä on hieno tilaisuus oppia vieläkin enemmän.

• Innokkaita markkinointi- ja myyntihenkisiä tekijöitä mainostilamyyntiin ja yhteistyö-kumppanien hankintaan.

Jos taas olet kiinnostunut urheilijapolun tai huippu-urheilun ja maajoukkuetoiminnan kehittämi-sestä, kilpailukalenterin suunnittelusta, maksuliikenteen ja kirjanpidon hoidosta, tiedotuksesta tai uusien hankkeiden, kuten lattiacurlingin, jalkautuksesta, niin ilmianna itsesi, sillä teemme mielellämme sinulle tilaa myös sisäisillä tehtäväsiirroilla.

Curlingliiton toiminta nojaa pääasiassa vapaaehtoistyöhön, mutta kaikista edellä mainituista tehtävistä olemme valmiit maksamaan muutosagenttilisää tuhannesta eurosta muutamaan tuhanteen euroon vuodessa. Mainosmyynti- ja yhteistyökumppanihankinnasta maksamme kiinteän provision.

Juho Tiainen Joensuusta on uuden sukupolven "muutosagentti” ja hän kertoo parin viime vuoden kokemuksiaan seuraavasti:

"Olen työskennellyt Suomen Curlingliitossa valmennuspäällikkönä ja urheilijapolkutyöryhmän johtajana elokuusta 2019 alkaen – enkä ole katunut tehtävään hakemista päivääkään! Olen päässyt olemaan mukana monissa mielenkiintoisissa curlingia koskevissa projekteissa, mutta erityisesti työskentely huippuporukassa erilaisten osaajien ympäröimänä on antanut minulle valtavasti valmiuksia, joita voin hyödyntää työurallani myös muissa tehtävissä!"

Jos haluat jatkuvasti kehittää itseäsi osana työyhteisöä, lähetä meille vapaamuotoinen hakemus! Annan myös mielelläni lisätietoa työtehtävistä.

Yhteydenotot ja vapaamuotoiset hakemukset pyydämme toimittamaan maanantaihin 3.5.2021 mennessä jollekin seuraavista henkilöistä:

Juho Tiainen

050 4904398 

juho.tiainen [at] curling.fi

Katja Kiiskinen

040 5898194

katja.kiiskinen [at] curling.fi

Jari Turto

0400 590394

jari.turto [at] curling.fi