Ajankohtaisia WCF:n uutisia - Kisakallion "curlingkuplassa" luvassa kansainvälistä curlingia

Katja Kiiskinen
Kuvat
WCF/Richard Gray

Maailman Curlingliitto on tehnyt väsymättä töitä hankalassa pandemiatilanteessa voidakseen edelleen järjestää joitain tapahtumia. Tästä uutisesta löydät päivitettyä tietoa WCF:n tapahtumista ja uutisista, sekä linkit muutamiin ajankohtaisiin, englanninkielisiin WCF:n uutisiin. 

 • Kisakallion Urheiluopisto on tehnyt koko kauden ahkerasti töitä luodakseen turvalliset peliolosuhteet ja "curlingkuplan" kansainvälisille curlingtapahtumille, joita jouduttiin alkukaudesta koronan vuoksi perumaan ja siirtämään. Kova panostus turvallisten peliolosuhteiden luomiseen palkittiin ja Kisakalliossa järjestetään Pyörätuolicurlingin B-MM-kilpailut 10.-15.4.2021.
  B-MM-kilpailuihin osallistuu myös Suomen PT-curlingmaajoukkue. 
   
 • Aikuisten Prahassa järjestettävä curlingleiri on tulevalta kesältä peruttu. Nuorten legendaarinen curlingleiri Fuessenissa aiotaan järjestää tänä vuonna virtuaalisena versiona.
  Alkuperäisen uutisen voit lukea täältä: https://worldcurling.org/2021/03/camps-2021/
   
 • Alunperin peruutetut Naisten MM-kilpailut saadaankin monien mutkien ja peruutusten jälkeen järjestettyä 30.4.-9.5.2021 Calgaryn "curlingkuplassa", jossa järjestetään myös Miesten MM-kilpailut. Kisat oli alunperin tarkoitus järjestää maaliskuun aikana Sveitsissä.
  Suomen naisilla ei ole paikkaa kevään 2021 MM-kilpailuissa. 
  Alkuperäisen uutisen voit lukea täältä: https://worldcurling.org/2021/03/wwcc-calgary/
   
 • WCF on tehnyt päätöksen, että World Team Rankings -listalla ei huomioida pisteitä koko kauden 2020-2021 ajalta koronapandemian aiheuttamien komplikaatioiden vuoksi. Pisteiden huomioimista listalla lykättiin pariin kertaan kauden aikana, mutta nyt viimeisimmässä päätöksessä todettiin, että koko kausi 2020-2021 jätetään listan sijoituksissa huomioimatta.
  Alkuperäisen uutisen voit lukea täältä: https://worldcurling.org/2021/02/teamrankings-update/
   
 • Myös Paricurlingin MM-kisojen järjestämisen eteen tehdään edelleen aktiivisesti töitä, mutta asiasta ei ole vielä vahvistettua tietoa.