Seniorien 60+ Suomen mestaruus ratkaistiin viikonloppuna Rantasalmella

Petteri Koskikallio/Katja Kiiskinen
Kuvat
Jussi Sinnemäki

Seniorien 60+ SM-turnaus pelattiin viikonloppuna Rantasalmella 11 joukkueen voimin. Viime keväältä 2020 jo kertaalleen siirretty tapahtuma saatiin nyt vietyä läpi asianmukaisin koronarajoituksin, mutta silti välittömässä hengessä. Mestaruuden uusi värikkäiden vaiheiden jälkeen Timo Kausteen kipparoima joukkue, joka voitti finaalissa Oiva Mannisen joukkueen lukemin 8-2. Mestarijoukkueessa pelasi Kausteen Timon lisäksi Tapani Härkälä, Pertti Pihtilä ja Markku Isoviita.

Seniorien 60+ ottelut olivat valtaosin tiukkoja ja millintarkkoja ratkaisuja nähtiin, sekä osumissa että T-heittojen keskiarvoja laskettaessa, joten yllätyksiä ja pettymyksiä nähtiin sopivassa suhteessa.
Jopa tällä kaudella käyttöön otettua kolmiomittausta tarvittiin useamman kerran.

Liiton uutukaiset sivutkin saivat tulikasteensa tulospalvelun alustana, ja kaikki tuntui toimivan mainiosti. Jäänteosta vastasivat kokenut Mika Ollikainen ja Ville Niskavaara, ja Rantasalmen hallin neljä rataa olivatkin kertakaikkisessa  huippukunnossa.

Mika ehti jossain välissä hetkeksi myös kameran taakse ja sivuston kuvagalleriasta pääseekin nyt katsastamaan Mikan otoksia viime viikonlopulta. 

Viikonlopun pelien tuloksia pääset tarkastelemaan tarkemmin täältä.

Seniorien 60+ SM-mitalistit:

KULTAJOUKKUE:
Timo Kauste
Tapani Härkälä 
Markku Isoviita
Pertti Pihtilä

HOPEAJOUKKUE:
Oiva Manninen
Hannu Hokkanen
Risto Lehtinen
Hannu Siitari

PRONSSIJOUKKUE:
Seppo Nissinen
Teuvo Hämäläinen
Jouko Riikonen
Seppo Stark

Onnittelut mitalisteille ja kiitos kaikille osanottajille! 

Kommentit

Kiitokset joukkueeni puolesta vielä tätäkin kautta Rantasalmen järjestelytoimikunnalle, jäänteko ryhmälle ym. osallisille ja joukkueille. Olosuhteet oli loistavat ja kaikki toimi. Toki hiukkasen paleli, mutta niinhän minä aina. 

Pysykäämme terveinä !

T. Team T. Kauste