Muistutus: Kauden KickOff-tapahtuma seura-aktiiveille - ilmoittautuminen päättyy 18.10.2020!

Katja Kiiskinen

Muistutus tästä 5.10.2020 julkaistusta seuratapahtumasta - vielä loppuviikko aikaa ilmoittautua!

Tervetuloa ensi kertaa järjestettävään seura-aktiiveille ja seurojen hallitusten edustajille tarkoitettuun kauden KickOff-tapahtumaan!

Viikonlopun aikana pääset kuulemaan erilaisista seuratoiminnan tukihankkeista, tutustumaan ja testaamaan liiton uusia FloorCurling-settejä, ja ennen kaikkea viettämään aikaa muiden seurojen edustajien kanssa ja vaihtamaan ajatuksia ja ideoita! 

Lauantai-iltana klo 18.30 järjestetään myös Curlingliiton virallinen syyskokous, johon viikonlopun osallistujat ovat myös tervetulleita osallistumaan. 

Kokouksen jälkeen lauantai-iltana luvassa mukavaa yhdessäoloa viihteen ja mm. FloorCurling-turnauksen merkeissä. Sunnuntaina pääsemme piipahtamaan myös jäällä, joten otathan mukaan myös curlingvarusteesi.

 

Viikonloppu järjestetään Kisakallion Urheiluopistossa ja liitto kustantaa kaikille ilmoittautuneille osallistujille aikataulun mukaiset ateriat ja majoituksen kahden hengen huoneissa Kisakallion Urheiluopistossa. Osallistujat vastaavat itse omista matkakustannuksistaan ja muista kuluista.

Osallistujia pyydetään noudattamaan kasvomaskien ja turvavälien suhteen sillä hetkellä voimassa olevia viranomaisten määräyksiä. Liitto noudattaa KickOff-tapahtumaa järjestäessään myös viranomaisten asettamia senhetkisiä tapahtumarajoituksia. 

Ilmoittautumiset osoitteeseen katja.kiiskinen [at] curling.fi. Ilmoittautuminen päättyy 18.10.2020.

Jos koronarajoitukset kiristyvät lokakuun aikana ja tautitilanne pahenee, Curlingliitto päättää mahdollisesta tapahtuman peruuttamisesta/siirtämisestä viimeistään 18.10. ja tiedottaa asiasta kaikille tapahtumaan ilmoittautuneille. 

Jos sinulla herää kysyttävää tapahtumaan liittyen, voit olla yhteydessä Liiton puheenjohtajaan Jari Turtoon tai toiminnanjohtajaan Katja Kiiskiseen:

Katja Kiiskinen: katja.kiiskinen [at] curling.fi tai 040 5898194

Jari Turto: 0400 590394
 

Kerrothan seuraavat tiedot ilmoittautumisen yhteydessä:

  • Etu- ja sukunimi
  • Sähköpostiosoite
  • Puhelinnumero
  • Asuinkaupunki ja Curlingseura, jota edustat
  • Majoitutko Kisakalliossa la-su välisen yön? 
  • Osallistutko sekä lauantain että sunnuntain ohjelmaan?
  • Ilmoittaudutko myös lauantaina pidettävään syyskokoukseen?
  • Ruokavaliorajoitukset
  • Muita erikoistoiveita?


Tämän kutsun liitteistä löydät KickOff-tapahtuman alustavan ohjelman! 

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA IDEOIMAAN, VIETTÄMÄÄN AIKAA YHDESSÄ JA HAKEMAAN HYVÄÄ FIILISTÄ KAUDEN ALOITTAMISEEN!