Muistutus: Tarkkuuslajien 1.tason valmentajakoulutuksen ilmoittautuminen auki vielä 5 päivän ajan

20.08.2020
-
Katja Kiiskinen

PÄIVITYS:
1.tason valmentajakoulutukseen on ilmoittautunut jo yli 20 henkilöä eri tarkkuuslajeista. Ilmoittautuminen sulkeutuu 25.8.2020!


Olympiakomitea järjestää jälleen yhteisen valmentajakoulutuksen tarkkuuslajien valmentamisesta kiinnostuneille!

Valmentajakoulutukseen voivat osallistua kaikki valmentamisesta ja valmentautumisesta seuratasollakin kiinnostuneet, eikä aikaisempaa valmennuskokemusta välttämättä tarvita. 

Suomen Curlingliitto korvaa koulutukseen osallistuvien Curlingliiton jäsenien koulutusmaksusta 50 %. 
 

Koulutus sisältää yhteensä kolme lähijaksoa (pe-su), joista kaksi on yleisjaksoja ja kolmas toteutetaan lajikohtaisesti. Koulutus sisältää lähijaksojen lisäksi oppimistehtäviä. Lähijaksot painottuvat tietojen ja taitojen soveltamiseen käytännössä.
Luvassa on siis paljon verkostoitumista ja yhdessä oppimista muiden valmentajien kanssa. Koulutuksessa käytetään kurssikirjaa, josta saat lisää teoreettista tietoa. Lähijaksoilla tietoa jalostetaan yhdessä sovellettavaksi arkivalmennuksessa. Lukemalla ja omaksumalla etukäteen koulutuksessa käsiteltäviä asioita saat enemmän irti koulutuksen sisällöistä ja annista.
Lähijaksoilla voimme keskittyä tiedon soveltamiseen lajeihin sopiviksi.

KAHDEN YLEISJAKSON AJANKOHDAT:

Harjoittelun perusteet, 11.- 13.9.2019, Kuortaneen Urheiluopisto

▪ Fyysinen valmennus • Yksittäisen harjoituksen suunnittelu • Lasten ja nuorten kehittyminen ja harjoittelu • Valmentajana kehittyminen

Valmentamisen periaatteet, 2.- 4.10.2019, Kisakallion Urheiluopisto, Lohja

▪ Valmentajan ominaisuudet • Taitovalmennus • Oppiminen ja opettaminen • Psyykkinen valmennus • Paraurheilijoiden valmentaminen

Yhteisten koulutusjaksojen lisäksi koulutukseen kuuluu jokaisen lajin oma lajiviikonloppu. Curlingin lajiviikonloppu sovitaan koulutukseen osallistuvien valmentajien ja kouluttajan aikataulujen mukaisesti. 

KOULUTUKSEN HINTA

Koulutuksen hinta on 250 euroa/lähijakso sisältäen koulutuksen ja majoituksen täysihoidolla (2hh). Koulutuksen lisäksi kokonaisuuteen kuuluu oppimateriaalina ”Lasten ja nuorten hyvä harjoittelu” –kirja, jonka hinta on 32 euroa (+ postikulut). Kurssimaksu ja kirjan hinta laskutetaan lajiliitosta.

Suomen Curlingliitto tukee jäsentensä kurssille osallistumista korvaamalla 50 % koulutusmaksuista.

Kaikkien eri lajien lmoittautuminen syksyllä 2020 alkavaan 1. tason valmentajakoulutukseen tapahtuu tämän linkin kautta:

https://forms.gle/eQJHEHfGBKfmPoAs6

Tämän uutisen liitteistä löytyy 1.tason valmentajakoulutuksen esite kokonaisuudessaan.

Lisätietoja koulutukseen liittyen voi kysyä myös Suomen Curlingliiton toiminnanjohtajalta:

Katja Kiiskinen
katja.kiiskinen(at)curling.fi
Puh. 040 5898 194