Muistutus Curlingliiton kevätkokouksesta 25.4.2020

Katja Kiiskinen

 

Suomen Curlingliiton kevätkokouksen ajankohtaa on siirretty aikaisemmin koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen vuoksi ajankohtaan la 25.4.2020 klo 13.00.


Uudenmaan rajojen auettua kokous pidetään suunnitellusti osoitteessa Kivivuorenkuja 4 G, 01620 Vantaa (G-portaan kerhohuone).

Ennen kevätkokousta järjestetään liiton sääntöjen työpalaveri samalla kokouspaikalla klo 10-12.
Huom! Työpalaveri on avoin kaikille, eikä ainoastaan seurojen edustajille.

Ilmoittauduthan kokoukseen ja/tai sääntöjen työpalaveriin 22.4.2020 mennessä osoitteeseen katja.kiiskinen(at)curling.fi. 

Voit osallistua aikataulusi mukaan molempiin tai vain toiseen tapahtumaan.
Kerrothan myös aiotko osallistua kokoukseen ja/tai sääntöpalaveriin livenä vai etänä.

Kerro ilmoittautuessa nimi, puhelinnumero, seura ja sähköpostiosoite. 
 
Päivitetty kutsu kokousmateriaaleineen on lähetetty seurojen postituslistalle 22.3.2020 ja se löytyy myös liitteenä tästä uutisesta.

ETÄYHTEYSMAHDOLLISUUS

Poikkeustilanteen vuoksi tarjoamme seurojen edustajille mahdollisuuden osallistua kokoukseen myös etäyhteydellä.

Jos seuranne edustajalla ei ole mahdollisuutta osallistua kokoukseen myöskään etäyhteydellä, seuranne voi lähettää poikkeuksellisesti ennen kokousta sähköpostilla seuranne kannanoton siitä, myöntääkö seura liiton hallitukselle vastuuvapauden liittyen esityslistan käsiteltäviin asioihin.

Tiedot etäyhteydestä ja linkin kokoukseen ja/tai sääntöjen työpalaveriin saat ennen kokousta perjantaina 24.4. sähköpostiisi, jos olet ilmoittautunut kokoukseen yllä olevan ohjeistuksen mukaisesti.

 

Liitetiedostot