Curlingliitto etsii avustajia kehityshankkeisiin

Jari Turto

Curlingliitto hakee avustajia seuraaviin kehityshankkeisiin:

- www-sivut 

- maajoukkueiden edustusasut

- liiton säännöt 

Liiton wwww-sivut uudistuvat tämän vuoden aikana. Teknisen toteutuksen tekee Sipilän Markus. Toteutusta varten laadimme työryhmässä helmikuun aikana käyttötapauksia, joilla kuvataan käyttäjän konkreettinen tarve www-sivustolle. Jos sinulla on mielessä käyttötapauksia, joita pidät tärkeänä ja hyödyllisinä, niin ole yhteydessä Jouko Riikoseen jouko.riikonen(at)hotmail.fi .

Maajoukkueiden edustusasut uudistuvat WCF:n vaatimusten mukaisiksi ensi kaudeksi. Kevään aikana määritetään asukokonaisuudet, kuosit ja materiaalit. Jos sinulla on "visuaalista silmää" ja  tunnet alaa niin tule tiimiimme miettimään uusia asuja. 

Liiton syyskokous antoi hallitukselle tehtäväksi laatia ehdotus liiton uusiksi säännöiksi. Tarkoituksena on nykyaikaistaa säännöt palvelemaan paremmin nykypäivän vaatimuksia. Keskustelun piirissä on myöskin lisenssijärjestelmän mahdollinen uudistaminen. Työryhmää vetää Olli Rissanen olli.rissanen(at) curling.fi . 

Edellämainittujen henkilöiden lisäksi voit olla yhteydessä allekirjoittaneeseen jari.turto(at)gmail.com. Kokoukset pidetään verkkokokouksina tietokoneen/tabletin avulla. Olisimme iloisia, jos pystyisit antamaan panoksesi yhteisen harrastuksemme kehittämiseksi.