Curlingliiton hallituskokoonpano vuodelle 2020

05.01.2020
-
Katja Kiiskinen / Development Officer

 

Uusi vuosi on tuonut mukanaan myös muutoksia Curlingliiton hallitukseen. Ehdottomasti merkittävin muutos on liiton puheenjohtajan vaihtuminen!

Olli Rissanen on tehnyt huikean työn Suomen curlingin eteen toimiessaan Suomen Curlingliiton puheenjohtajana jopa 22 vuoden ajan!

Olli on lahjoittanut lajin eteen valtavasti omaa vapaa-aikaansa edistäessään lajiasioita ja lajin tunnettuutta Suomessa. Vieläkään Olli ei pääse täysin siirtymään eläkkeelle hallitustehtävistä, sillä hän jää edelleen merkittävään rooliin liitossa toimiessaan hallituskauden 2020 liiton varapuheenjohtajana.

Ollin seuraajana Suomen Curlingliitossa aloittaa Jari Turto, joka on aikaisemmin toiminut aktiivisessa roolissa Suunnistusliiton puolella ja toi jo vuoden 2019 varapuheenjohtajuuden aikana toisen lajin tiimoilta hyviä uusia ajatuksia myös curlingin pariin.

Muutoin hallituskokoonpano pysyy lähes samana hallituskaudella 2020.

Vuoden 2019 hallituksesta Kasper Hakunti siirtyy pois hallitustehtävistä keskittääkseen enemmän aikaansa muun muassa valmennustehtäviin.

Kasperin tilalla Curlingliiton hallituksessa aloittaa Jouko Riikonen Hyvinkäältä, joka toimii myös omassa paikallisessa seurassaan aktiivisesti muun muassa esittelyjen parissa.

Hallituksen vuoden 2020 kokoonpanon näet kokonaisuudessaan täältä:

https://www.curling.fi/fi/liitto/hallitus-ja-valiokunnat

Liiton työntekijöinä jatkavat Development Officer Katja Kiiskinen ja syksyllä 2019 tehtävässään aloittanut valmennuspäällikkö Juho Tiainen.